Copy
View this email in your browser
THOR Nieuwsbrief - 1 mei 2016
Zondag 15 mei op Eerste Pinksterdag organiseert de activiteitencommissie het altijd gezellige Pinkstertoernooi. Het gaat weer een heerlijke dag worden. Ger verzorgt 's middags een uitgebreide lunch en 's avonds kunnen de deelnemers aanschuiven voor lekkere Hollandse asperges. Inschrijven kan t/m 8 mei of tot de deelnemerslimiet is bereikt. Schrijf je in via de Thor website.
De voorjaarscompetitie is in volle gang! Met mooie partijen, soms teleurstellingen, prachtige taarten en gezellige feestjes zitten we midden in een paar topweken op Thor.

Wist je dat.....
 • 36 Thor teams deelnemen aan de districtscompetitie en 21 Thor teams aan de landelijke voorjaarscompetitie
 • na 3 competitiespeeldagen 11 teams bovenaan staan.
 • Thor Heren 2 op zondag tot nu toe ongeslagen is!
 • Thor tot nu toe 673 wedstrijden heeft gewonnen.
 • alle compeititieteams punten hebben behaald in de competitie.
   
Op zaterdag 4 juni is het eindfeest, kom gezellig langs op Thor voor een teamdiner en knallend einde van de competitie! 
Inschrijving Tornooi geopend!

Schrijf je hier in voor het Thornooi 2016!

 

De clubkampioenschappen van Thor De Bataaf worden gehouden van 18 t/m 26 juni. 

 

Je kunt je inschrijven voor de HE, DE, HD, DD en/of GD van niveau 1 t/m 9. Het Thornooi is voor alle leden, dus doe mee! 

 

Programma:

De Olympische Spelen 2016 en het EK2016 Voetbal komen eraan, dus reken op een heel sportief Thornooi. 

Denk alvast na over jouw favoriete Thor Tennis-hitjes, want die worden gedraaid op de feestavond vrijdag 25 juni.

 

We zien jullie tijdens het Thornooi!

 

De Thornooicommissie,

Elisabeth, Esther, Gwenola, Inge, Michiel, Tessa & Thierry

NO SUCH Open

Check de mooie actiefoto's, gemaakt door Els Dorst, via de website van Thor
Businessclub nieuws

Nieuw lid!
Businessclub Donderdag – dé businessclub van Thor – is verheugd om René Rieken van Horecacentrum de Randsteden te mogen verwelkomen als nieuw lid. René was al Thor-lid maar hij is nu lid geworden van de businessclub. De voordelen die Donderdag biedt - waaronder de maandelijkse activiteiten tijdens het seizoen, het sportieve netwerk, het feit dat het vaak fiscaal aantrekkelijk is en bovendien goed voor de vereniging - hebben René over de streep getrokken. Je kunt als horecaondernemer bij René terecht voor al je food (vers, koel en diepvries) & drinks. Kijk op horecacentrum.nl voor meer informatie.

De member-get-member actie, waar we vorige maand al over schreven, staat open voor alle leden om nieuwe businessclubleden te werven. De businessclub ondersteunt Thor de Bataaf door fondsen in te zamelen voor toptennis voor senioren en jeugd en voor extra faciliteiten. Recent hebben we bijvoorbeeld de looptrainingen voor de jeugd mede mogelijk gemaakt en de Jeugdcommissie geholpen aan een nieuwe laptop.


Businessclub zoekt communicatietalent
De businessclub is op zoek naar nieuwe communicatiekracht om de bestaande leden te inspireren en potentiële nieuwe leden en sponsors van up-to-date informatie te voorzien. Denk hierbij o.a. aan het bijhouden en verbeteren van de website, het samenstellen van marketingmaterialen, het opstellen van mailings & uitnodigingen en het schrijven van teksten voor bijvoorbeeld deze nieuwsbrief. Als je geïnteresseerd bent in deze rol neem dan contact op met Eric van Griethuijsen op telefoonnummer 06 3761 8646 of via businessclub@thordebataaf.nl.  

Het Middelbare Scholierentoernooi

Dit jaar organiseren de jeugdraden van De Mets, OTC, Leimonias en Thor samen een toernooi voor Middelbare Scholieren. Op 13 mei is de aftrap bij De Metselaars, ons park volgt op 1 juli. De avond start om 17 uur en is rond 23 uur afgelopen. Kosten: €5, incl. avondeten en DJ. Ieder lid mag een introducé meenemen. Meedoen? Geef je snel op via Merel of Froukje of stuur een mailtje naar jeugdcom@thordebataaf.nl o.v.v. je telefoonnummer en speelsterkte. Kijk op de website voor meer informatie.
Wist je dat..... 
 • De inschrijving voor de najaarscompetitie binnenkort van start gaat? 
  Houd hiervoor de website in de gaten!
 • Het nieuwe terras meubilair gelukkig bestand is tegen voorjaarsstormen (en het terras er prachtig bij ligt)?
 • Heren 8 (zaterdag) tijdens de competitie in 1 uur en 47 minuten 6 partijen heeft gespeeld en geen enkele game heeft verloren? 6 keer 6-0 6-0, goed bezig mannen!
 • De Jeugdcommissie nieuwe leden zoekt? Vind je het leuk om af en toe de competitiedagen te begeleiden? Of heb je goede ideeën om het tennis voor de jeugd op onze club nóg leuker te maken? Meld je dan bij voorzitter Paul Damen via paul.damen@hotmail.com
 • De vluggertjes iedere maandag plaatsvinden, vanaf 19:00 tot 21:00 spelen we vier rondes. Doe gezellig mee en leer zo andere leden van Thor kennen!
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2016 Thor de Bataaf, All rights reserved.

Our mailing address is:
Thor de Bataaf
Ver Huellweg 2
Den Haag, ZH 2300AH
Netherlands

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp