Copy
View this email in your browser
THOR Nieuwsbrief - 1 april 2016
Woord van de voorzitter

"Met het finaleweekend en de feestavond van No Such Open voor de boeg kan het nieuwe tennisseizoen niet beter beginnen," aldus onze voorzitter. Ook vertelt hij over de nieuwe ledenavond, is er nieuw terrasmeubilair en slaagde de TC er in om maar liefst 57 teams in te delen voor de voorjaarscompetitie. Lees meer
Stichting OG de Bataaf zoekt voorzitter
Als voorzitter van de 'SOG' denk je onder meer mee over de toekomst van het park en werk je mee aan het doorvoeren van verbeteringen en het verzekeren van goed onderhoud. Ook ben je eerste aanspreekpunt voor de partners/huurders op het park en voor het bestuur van de vereniging. Ben je hier in geïnteresseerd?
Klik hier voor meer informatie.
Nieuwe Sterspeler:
Romano Frantzen


Met de voorjaarscompetitie voor de deur heeft het 1e team een nieuwe troef in handen. Hij is tennisleraar, woont toepasselijkerwijs op de Sportlaan, houdt nog wel altijd ook van gamen, maar op de baan schakelt hij zijn tegenstander uit met zijn sterkste wapen: zijn backhand. Graag presenteren wij: Romano Frantzen.
10, 24 april, 29 mei en 5 juni speelt het eerste team thuis en kun je hem in actie zien. 
5 vragen aan... Wieger Moen (voorzitter TTA)

Dit jaar lanceerde onze vereniging de Thor Tennis Academie (TTA) om leden een breder pakket aan tennislessen aan te kunnen bieden.
De competitie-tactiektrainingen die afgelopen weken voor het eerst gegeven, zijn daar een mooi voorbeeld van.
Dertien teams pakten de kans om zich goed voor te bereiden op de voorjaarscompetitie met beide handen aan. Een maand eerder lanceerde de TTA een nieuwe website. Tijd voor reporter Folkert om eens in gesprek te gaan met TTA voorzitter Wieger Moen.
Save the date!
De AC organiseert
Zondag 15 mei

Het Pinkstertoernooi

Member get BUSINESSCLUB MEMBER

Werf een lid voor Donderdag – dé businessclub van Thor of een nieuwe sponsor en verdien 100 euro!

Als lid van Thor de Bataaf heb je belang bij een sterke en grote businessclub. De leden van de businessclub zorgen via het lidmaatschap voor inkomsten die speciaal worden ingezet voor toptennis, de talentvolle Thor-jeugd en extra faciliteiten. Daarnaast zijn er leden en sponsors die met een doek, bord of andere uiting zorgen voor inkomsten die voor bovenstaande doelen worden ingezet.

Wat vragen we aan jou?
Werf een lid voor de Business Club of draag een sponsor van tenminste 499 euro aan en verdien eenmalig 100 euro (zie actievoorwaarden). Vanuit Donderdag en de vereniging zijn er leden bezig om ondernemers te werven, maar het netwerk van alle Thor-leden samen moet het mogelijk maken om nog meer nieuwe bronnen aan te boren. Help je mee? Meer informatie

Save the date: Thornooi

Het zomerseizoen is van start gegaan en de eerste toernooien worden alweer gespeeld. Voor je het weet is het juni en staan de clubkampioenschappen van Thor De Bataaf op het programma.
 
Noteer dus alvast het Thornooi in je agenda: 18 t/m 26 juni 2016. Zodra je je kan inschrijven via www.toernooi.nl krijg je hierover bericht.

 
Deze zomer zijn ook de Olympische Spelen 2016 en het EK2016 Voetbal, dus maak je op voor een heel sportief Thornooi!
Nieuwe jeugdraad
De jeugdraad van Thor de Bataaf heeft nieuw bloed: Froukje Lakerveld en Merel Susanna hebben zich gemeld om de jeugdcommissie te adviseren met hun inbreng.
De meiden gaan leuke activiteiten mee-organiseren voor de jeugdleden van de club. Ook zullen zij nieuwe ideeën aandragen om het tennis voor de jeugd verder vooruit te helpen.

 

De jeugdcommissie is heel blij met de aanmelding van Froukje en Merel! Want we hebben nu een jeugdraad van formaat. Er is trouwens nog plek voor meer enthousiaste leden.

Interesse? Mail dan naar jeugdcom@thordebataaf.nl

Enquête KNLTB
De KNLTB ontwikkelt nieuwe, aanvullende competitievormen en hierbij kunnen ze jouw hulp gebruiken! Heb jij een goed idee voor een bepaalde competitievorm? Stel deze dan via de online tool eenvoudig samen.
Zo kun je bijvoorbeeld aangeven op welke dag deze vorm gespeeld moet worden, wat de ideale teamsamenstelling is, het aantal en de soort partijen, de maximale reisafstand, leeftijd en rating van de tegenstanders en nog veel meer. Onderzoeksbureau Hypercube toetst alle ingestuurde vormen op haalbaarheid en animo.
Wist je dat.......
  • er op het Lentekriebels toernooi al € 86 is ingezameld voor ons nieuwe goede doel Stichting het Vergeten Kind en dat je dit finaleweekend van No Such Open lootjes kan kopen waar mee leuke prijzen te verdienen zijn........
  • Els Dorst deze week weer prachtige foto's heeft gemaakt en je deze op onze FB pagina Nosuch kunt zien, taggen of downloaden.
  • alle foto's van Lentekriebels op onze website staan? Kijk maar!
  • De Mets, Leimonias, OTC en Thor samen het Middelbare Scholierentoernooi organiseren? Dit nieuwe toernooi vindt op 13 mei op de Mets en op 1 juli op Thor plaats. Wil je meedoen? Stuur dan een mailtje met je telefoonnummer en speelsterkte naar jeugdcom@thordebataaf.nl
  • de Jeugdcommissie nieuwe leden zoekt? Vind je het leuk om af en toe de competitiedagen te begeleiden? Of heb je goede ideeën om het tennis voor de jeugd op onze club nóg leuker te maken? Meld je dan bij voorzitter Paul Damen via paul.damen@hotmail.com
  • de voorjaarscompetitie vanaf volgend weekend weer van start gaat? Kom langs op het park om te genieten van mooie wedstrijden en om de Thorteams aan te moedigen!
  • 35 nieuwe Thorleden al goed ingeburgerd zijn geraakt tijdens de nieuwe ledenavond op 18 maart? De afsluitende borrel die tot in de late uurtjes doorging diende als bewijs!
  • de vluggertjes aanstaande maandag (4 april) weer beginnen? Vanaf 19:00 tot 21:00 spelen we vier rondes. Doe gezellig mee & leer zo andere leden van Thor kennen!
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2016 Thor de Bataaf, All rights reserved.

Our mailing address is:
Thor de Bataaf
Ver Huellweg 2
Den Haag, ZH 2300AH
Netherlands

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp