Copy
View this email in your browser
THOR Nieuwsbrief - 1 juli 2016
Woord van de voorzitter
1 juli betekent dat we alweer een half jaar op weg zijn in 2016 en de vakanties binnenkort weer beginnen. Voordat het zover is, wil onze voorzitter nog graag de aandacht voor een mooi initiatief van de Jeugdraad, ontmoeten Thorleden elkaar bij het ochtendgloren en roept hij iedereen op om de extra ALV bij te wonen. Lees meer..
Van Gisbergen Open

Het toernooiseizoen is van start gegaan! Heb je na het Thornooi de smaak te pakken, ga je stapsgewijs alle toernooien in de omgeving af, of spaar je je krachten om nog 1 week dit jaar te schitteren op de baan? Schrijf je dan in voor het Van Gisbergen Open! Van 29 augustus t/m 4 september 2016 (voorweekend 27 en 28 augustus) wordt het toernooi op ons park gespeeld.

Je kunt je inschrijven voor de dames-, of heren enkel op actuele rating, de dames-, of heren enkel 35+, ook op actuele rating, of voor de dames-, heren-, of gemengd dubbel in categorie 2 t/m 9.

Met meer dan 750 deelnemers is het een van de grootste toernooien van de omgeving en zeker het gezelligste. We hebben dag- en avondprogramma’s vol sportiviteit en entertainment (ook voor de kinderen op onze kids-day) en natuurlijk mag een drankje en een dansje niet ontbreken.

Omdat de afgelopen jaren de inschrijving snel vol liep, waren we genoodzaakt om deze al voortijdig te sluiten. Verzeker jezelf dus van deelname door snel in te schrijven via toernooi.nl

De ToCo heeft er alweer veel zin in!

Arnoud, Bart, Bas, Caroline, Cleo en Melissa

Thor Tennis Academy Nieuws
Het is net zomer. Lekker weer, vakantie en uiteraard bikkelen op de baan bij de open toernooien. Mocht je een momentje hebben kijk dan ook even op de site van de Thor Tennis Academy om je in te schrijven voor de lessen voor het winterseizoen.
 
Voor de jeugd staat de training driedaagse op het programma op 13,14 en 15 juli. Heb je je nog niet ingeschreven, doe dat dan snel bij een van de trainers of de jeugdcommissie, er zijn nog een paar plaatsen.
Architecten van de businessclub 

Veel mensen op Thor kennen Mark Graafland en Robin Jongejan. Wat wellicht niet iedereen weet is dat ze beiden eigenaar zijn van een architectenbureau. Mark van Bureau Kroner architecten en Robin van BuroBast. Deze maand vertellen we je meer over Bureau Kroner. Lees meer

Clubkampioenen 2016

De clubkampioenen van 2016 zijn bekend: Sanne Jansen en Romano Franzen! Het was weer een geslaagd Thornooi dit jaar. Ondanks de slechte weersvoorspellingen hebben we alle dagen kunnen spelen. De finaledag is zelfs afgesloten met een heerlijk zonnetje. We hebben veel sportieve spelers en supporters gezien op en rond de banen en er werd gestreden om ieder punt. Kom je iemand tegen op Thor met een groen-gele trui of bidon, dan mag je deze feliciteren met een 1e of 2e plaats in een van de categorieën van de clubkampioenschappen!

Iedereen kon in deze week genieten van de BBQ, haring en aardbeien met slagroom, geregeld door Ger en zijn bar-crew. Dansbare en zwoele muziek was er op donderdag van DJX XLR + Saxotone, vrijdag werden de favoriete THOR-hitjes gedraaid door DJ Grauffie en zondag speelde Robert de Bruijn fijne nummers op de piano. Alle deelnemers hebben we blij kunnen maken met een kortingsbon van Kruid&Druif, met o.a. Aziatische heerlijkheden. 

Thierry en Gwenola nemen na vele trouwe en enthousiaste jaren afscheid van de Thornooicommissie. Bedankt voor jullie inzet Thierry en Gwen, maar we zien jullie zeker nog bij Thor de Bataaf als speler en in andere commissiefuncties. Met de Thornooicommissie gaan we de komende tijd dus op zoek naar versterking voor ons team. 

Bekijk hier de foto's van deze mooie week.

Bedankt deelnemers en supporters voor de Thornooiweek en tot volgend jaar!

Groet,

De Thornooicommissie

Elisabeth, Esther, Gwenola, Inge, Michiel, Tessa en Thierry

Wist je dat..... 
  • maar liefst 12 Thor-teams kampioen zijn geworden in de voorjaarscompetitie!?
  • je hier de foto's van de huldiging van voorjaarscompetitie kampioenen kunt bekijken?
  • de Thor-jeugd elkaar flink heeft afgetroefd in het onderlinge jeugdtoernooi? Suzanne van Stratum en Qin Crebas; van harte gefeliciteerd! Bekijk de uitslagen en de foto's
  • op 5 juli de extra ALV plaatsvindt op Thor over de keuze van de baansoort? De vergadering start om 20.00 uur.
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2016 Thor de Bataaf, All rights reserved.

Our mailing address is:
Thor de Bataaf
Ver Huellweg 2
Den Haag, ZH 2300AH
Netherlands

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp