Copy
View this email in your browser
THOR Nieuws - 1 november 2015

De inschrijving voor de voorjaarscompetitie is geopend!
Lees verder voor meer informatie en om u in te schrijven.

Dit zijn de kampioenen

Drie teams zijn kampioen geworden in de najaarscompetitie. Op de slotdag werden zij door de voorzitter uiteraard in het zonnetje gezet. En 'We are the champions" schalde weer uit de boxen. Gefeliciteerd! Lees meer
Eindejaarsfeest
Kaartverkoop gestart
Om het tennisjaar feestelijk af te sluiten organiseert de AC het eindejaarsfeest. Dit jaar gaan op vrijdag 11 december vanaf 21 uur de voetjes van de vloer onder het thema Cirque du Bataaf. Kaartjes zijn te koop voor €5,- aan de bar. Neem gezellig je vrienden en familie mee!
Sinterklaas in aantocht
OP ZONDAG 29 NOVEMBER KOMT DE SINT MET ZIJN PIETEN OM 16.00 UUR LANGS OP THOR!
Alle kinderen van 0 tot 7 jaar zijn welkom en mogen een kleurplaat maken voor Sinterklaas. Klik hier voor meer informatie en het inschrijfformulier.
Herfstfeest @Thor
Hersenspinsels & Beats
A little bit of Monica in my life, Erica by my side, Rita is all I need, Tina is what I see, Sandra in the sun, Mary all night long, Jessica here I am. A little bit of you makes me your man.

Noem alle meisjesnamen uit het liedje Mambo No 5. Een Pubquiz Klassieker. En daar gingen we weer, het hele refrein af. Ruim 20 teams streden dit jaar voor de laatste prijs van de Herfstcompetitie. Logo's, Filmfragmenten, Sportvragen en Meezingers. Het ging er weer vrolijk aan toe. Een enkele vraag ('Wat kun je als je autofellatio kan?') zorgde voor veel opschudding. Het bleef dan ook nog lang rumoerig in het clubhuis. En dat had dan ook wel te maken met de lekkere beats van DJ Grauffie. Klik hier voor de foto's van deze mooie avond!
Battle of the Thorro's
De wintercompetitie is gestart met een mooie kick-off day en bijna iedereen heeft de eerste wedstrijd er wel op zitten. Er is echter een man die het meest fanatiek uit de startblokken is geschoten. Lees hier het verhaal van Luke Leighton met al zes partijen op de teller!

Geslaagde nieuwe ledenavond
Op 16 oktober tijdens de nieuwe ledenavond hebben we met een aantal nieuwe Thor-leden kennisgemaakt. Het was een gezellige en geslaagde avond met enthousiaste nieuwe leden in spé.
Lees meer..

Nieuwe sponsor

Jullie hebben hem vast al zien hangen, het mooie sponsordoek van GMW advocaten! Sinds dit voorjaar zijn wij, GMW advocaten, trotse sponsor van Thor de Bataaf en tevens lid van de business club.

GMW advocaten is een eigenzinnig advocatenkantoor in Den Haag, waar mensen werken die met hart en ziel van hun vak houden. Wij zijn professionals die – in een vakgebied dat bestaat bij de gratie van bestaande regels – telkens op zoek gaan naar nieuwe ideeën en inzichten.

Onze sleutelbegrippen zijn betrokkenheid en oplossingen. Dat begint met luisteren, inleven en begrijpen. Dan gaan we aan de slag. Samen met collega’s laten we onze inspiratie en creativiteit de vrije loop en zorgen we voor de beste oplossing voor u. Eentje die soms eigenzinnig is, maar die wel werkt.


Mochten jullie juridische vragen hebben of meer over ons willen weten, neem dan contact met ons op via www.gmw.nl of bel 070-3615048

Wist je dat...?
  • er een vierde Thor-winnaar was bij de masters in de HE? Gefeliciteerd Maik!
  • Tom Smit lid is geworden van de gezelligste vereniging van Den Haag? Welkom topper!
  • een vleermuis het enige zoogdier is dat kan vliegen en dat "The Green Mile en The Shawshank Redemption" de twee films zijn van Stephen King die zich in een gevangenis afspelen? Ja? Doe dan volgend jaar ook mee met de Pubquiz.
  • er ook een sponsordoek hangt van Kruid & Druif?
  • Ingrid van Rest het allernieuwste AC-lid is?
  • Hans Zijdenbos, Fré Muller en Toby Keni hun handenvol hebben gehad aan de herfstcompetitie? Super bedankt toppers voor jullie regelwerk!
  • er een ALV is op maandag 16 november? Deze begint om 20 uur in het clubhuis.
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2015 Thor de Bataaf, All rights reserved.

Our mailing address is:
Thor de Bataaf
Ver Huellweg 2
Den Haag, ZH 2300AH
Netherlands

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp