Copy
View this email in your browser
THOR Nieuwsbrief - 1 februari 2017
Aankomende Vrijdag: Laddderzat's Faute editie
All the ravers united! Jump a little higher! Ladderzat is back in da House!
Het toernooi is VOL!  Wil je nog meedoen? Mail ac@thordebataaf.nl en maak nog kans op allerlaatste toegangskaarten. Meefeesten? Natuurlijk! Dat kan altijd! Alle prachtige verzoeknummers zijn verzameld in een playlist die doorgaat tot diep in de nacht! We vliegen van de 70's door de 80's en 90's naar de 00's en terug!
It's nice to be important, but it's more important to be nice! C U on Friday!
NO SUCH Open
Inschrijving bijna open

Het NOSUCH Open komt er weer aan, hét toernooi op ons eigen mooie park!

Vrijdag 3 februari opent de inschrijving via Toernooi.nl.

Zoals altijd kun je weer genieten van spannende wedstrijden, een strakke planning en een gezellige wedstrijdleiding.

Schrijf je met teamgenoten in
Het NOSUCH Open is de ideale voorbereiding voor de competitie dus schrijf je in!
Als je je met minimaal 4 teamgenoten inschrijft, ontvang je op de F.E.E.S.T avond (vrijdagavond) een gratis pitcher!*
Extra reden om die 4e dame of heer over te halen toch?

Wij hebben er zin in en hopen jou terug te zien aan de wedstrijdtafel!

De wedstrijdcommissie - Inga, Karel, Austin, Lotte, Vincent, Michiel en Claudia
*= vraag ons naar de voorwaarden
Nieuws van de SOG: vervanging banen
De gemeente is akkoord met ons voorstel om het park uit te breiden. 
Het groen naast baan 3 is inmiddels verwijderd. Dit houdt in dat we 3 volledige dubbelbanen kunnen aanleggen. 

We willen nu zo snel mogelijk beginnen met het vervangen van de banen. We starten na het Ladderzattoernooi. Door de aanleg van 3 volledige dubbelbanen is er straks alleen ruimte voor 1 minibaantje (een kwartslag gedraaid) en we willen hier een tennismuur toevoegen.

De tennismuur aan de achterkant van het park zal ook onder handen worden genomen. Voor de vervanging van de banen streven we de deadline van 1 maart nog steeds na. Input voor de locatie van de huidige tennismuur is welkom! Het Bestuur en de SOG zullen u via de gebruikelijke communicatiekanalen op de hoogte houden van de vorderingen. Uitbreiding van de SOG
De SOG heeft een nieuw lid! Olivier de Ridder, een oude bekende, neemt deel in het team van de SOG. Hier zijn we heel erg blij mee! Daarmee bestaat het bestuur weer uit 3 leden. Graag zouden we nog 1 persoon toevoegen om de vele taken van de SOG nog beter uit te voeren. Heb je interesse? Meld je dan bij de SOG; stuur een mail naar: stichtingog@gmail.com om één van ons persoonlijk te benaderen. 

Groetjes, 
Rinze van den Akker, Olivier de Ridder en Manja Blanken
Vacatures voor bestuur en commissies
Thor de Bataaf is al jaren de gezelligste tennisvereniging van Den Haag en omstreken. Dat alles is mogelijk door de vele vrijwilligers die allerlei activiteiten organiseren en hun handen uit de mouwen steken.

Vrijwilligers gezocht
Enthousiaste mensen die een steentje willen bijdragen zijn daarom altijd van harte welkom! Dit kunnen kleine taken zijn of juist meer structurele activiteiten in besturen of commissies.

Voor de continuïteit van ons bestuur zijn wij op zoek naar vrijwilligers die het huidige bestuur willen komen versterken of die met elkaar als team samen het bestuur van ons willen gaan voortzetten. We zoeken dus vrijwilligers voor meerdere posities.

Meld je aan
Voel je aangesproken? Aarzel dan niet en meld je aan voor vrijwilligerskoffie om jouw mogelijkheden te ontdekken. We zijn te bereiken via bestuur@thordebataaf.nl.
Wat doe jij in maart?
De AC organiseert:

Zaterdag 18 maart van 12:30 tot 18:00
Lentekriebels - gezelligheidstoernooi waarvoor je je individueel kan inschrijven.

Vrijdag 24 maart vanaf 19:30
Clubavond - de VrijMiBo van Thor! Kom langs & Speel en Borrel mee. 

Klik hier om meer te lezen over deze evenementen.

 
Nieuwe Leden Avond - Vrijdag 24 maart vanaf 19:30
Nieuwe leden leren we graag kennen! Ben je nieuw op de club? Kom dan naar de tennisclinic en krijg tactische aanwijzingen van onze tennisleraren. Maak kennis met het bestuur en diverse commissies, maar ook met de gezelligheid van onze vereniging. Deze avond is ook de Clubavond. Dat houdt in dat je na de clinic nog een ronde kan meespelen met andere leden. Uiteraard ook onder het genot van een borrel. Iedereen die vanaf 1 oktober of later lid is geworden, krijgt nog een persoonlijke uitnodiging per mail. Heb je vragen: Mail dan ac@thordebataaf.nl.
Jeugdnieuws
Activiteiten in 2017

Voor het komende seizoen staan er weer vele leuke jeugdactiviteiten op de kalender. Denk aan diverse onderlinge en open toernooien, de competitie, het ouder/kind toernooi, de Wim Kasbergendag, het driedaagse tenniskamp en nog veel meer! Een papieren versie van de kalender vind je op het Jeugdbord. Houd ook je mail en de website in de gaten voor het laatste nieuws!

Voorjaarscompetitie 2017
De inschrijving voor de competitie is inmiddels gesloten en we hebben iedereen die zich heeft ingeschreven gelukkig kunnen plaatsen. Komend voorjaar vertegenwoordigen we met maar liefst 17 jeugdteams onze club! Er zijn nog een paar plekjes beschikbaar bij de rode, oranje of groene competitie en bij de gele meisjes, echter alleen als het niveau aansluit bij het team. Wil je je alsnog aanmelden? Informeer dan bij Cock naar de mogelijkheden.
Najaarskampioenen Meisjes t/m 17 jaar Thor 1
Groene Uitwisseling met TV Te Werve
Als voorbereiding op de competitie zijn we ook dit jaar weer door TV Te Werve benaderd voor een vriendschappelijke uitwisseling. Dit vindt plaats op 22 februari en 8 maart 2017. Ben je een groene competitiespeler en wil je graag wat extra wedstrijdervaring opdoen? Geef je dan snel op via: jc@thordebataaf.nl
Gele uitwisseling  met TV Te Werve in december
Wist je dat...
  • de Nieuwjaarsborrel heel geslaagd was en je hier de foto's kunt terugkijken?
  • de inschrijving voor de zomer tennislessen weer open is? Schrijf je in!
  • het ledental van Thor afgelopen jaar weer licht gegroeid is? Heb je zelf een vriend, familielid, buurvrouw of kennis die lid wil worden? Maak DAN gebruik van de Member get Member actie! Je krijgt 25 euro voor het aanbrengen van een nieuw lid. Vraag er naar bij het secretariaat (info@thordebataaf.nl).
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2017 Thor de Bataaf, All rights reserved.

Our mailing address is:
Thor de Bataaf
Ver Huellweg 2
Den Haag, ZH 2300AH
Netherlands

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp