Copy
View this email in your browser
THOR Nieuwsbrief - 1 januari 2017
Woord van de Voorzitter
Met de knallen van het vuurwerk en de traditionele Nieuwjaarsduik vandaag is het jaar begonnen. Traditiegetrouw zullen we op Thor het jaar openen tijdens de nieuwjaarsreceptie op zondagmiddag 8 januari vanaf 16 uur. Namens het bestuur wil ik u van harte uitnodigen om met ons het glas te heffen op 2017 en ook nog even stil te staan bij afgelopen jaar.
We mogen als bestuur best een beetje trots zijn op (lees verder)
LADDDERZAT
VRIJDAG 3 FEBRUARI
Dresscode: Foute outfit
Muziek: Foute hits
Food: Foute hap
Kosten: € 11,00


inschrijven met dubbelparner / wedstrijden op niveau / winnen = klimmen, verliezen = zakken / Diverse Prijzen

DOE EENS FAUT!
Baanrenovatie update 
De SOG heeft inmiddels een positieve reactie van de Gemeente Den Haag ontvangen over het extra stuk grond waardoor de banen 1, 2 en 3 weer 3 volledige (dubbel)banen kunnen worden met de correcte afmetingen. Waarover op dit moment nog geen duidelijkheid gegeven kan worden is de noodzaak van een vergunning inzake het verwijderen van "snippergroen"  op dat stukje grond. Dat hoopt de SOG de komende we(e)k(en) te horen. Het wordt wel spannend of hierdoor de planning de oplevering rond 1 maart niet in gevaar komt. Bij teveel uitstel komt ook een alternatieve optie om de vervanging in 2 delen te knippen, eerst de banen A, B en C en daarna 1, 2 en 3 plus minibaantje.

De SOG heeft inmiddels de keuze gemaakt voor de aannemer. De keuze voor de leverancier is gemaakt uit vier ontvangen offertes, hieruit is gekozen voor "De Peinder" als leverancier t.b.v. de aanleg van de banen. De Peinder is een bekende partij op het park, tevens ook de huidige leverancier van de banen aan de voorkant. De Peinder heeft laten zien de afgelopen jaren meer dan voldoende kennis in huis te hebben inzake onderhoud en aanleg van banen. Alles overwegende heeft de Peinder de beste offerte uitgebracht.
Voor zowel de herinrichting van de plaats naast baan 3 (nu minibaantjes) als de locatie van de huidige tennismuur zijn nog steeds ideeën welkom.
Zo was 2016...
Ga naar de website om alle foto's terug te kijken!
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2017 Thor de Bataaf, All rights reserved.

Our mailing address is:
Thor de Bataaf
Ver Huellweg 2
Den Haag, ZH 2300AH
Netherlands

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp