Copy
View this email in your browser
THOR Nieuws - 1 augustus 2015
Van Gisbergen Open 2015 (22 t/m 30 augustus)
Nog 3 weken en dan gaat het leukste en grootste toernooi van de regio beginnen.
Met mooie wedstrijden, een super feest op vrijdag met de Vrijdagborrel en Kidsday op zaterdag (met onder andere een springkussen en de mogelijkheid om geschminkt te worden); plezier voor iedereen! 
Verder is er dit jaar een geheel nieuwe ToCo die er onwijs veel zin in heeft en uiteraard probeert het succes van zijn voorganger te evenaren. Welke toppers vormen de ToCo? Cleo, Caroline, Melissa, Remco, Onno en Bart.
Volg hen op Facebook voor al het nieuws en de mooie promofilmpjes en via de website voor alle activiteiten voor en tijdens het toernooi!
Winter tennislessen Senioren
De inschrijvingen voor de tennislessen stromen binnen, maar er zijn nog plekken ook op zaterdag!!
Schrijf je snel in via de site!
Najaarscompetitie: De concept opstelling is gepubliceerd!
De concept opstelling en de indeling van de najaarscompetitie is op de Thor website gepubliceerd.
Er zijn bij mix 13 nog een paar vacatures op 8-9 niveau. Interesse? Stuur een email z.s.m. naar de Technische Commissie.

Ben je nog op zoek naar een mooie team outfit?  De Thor-collectie is ook voor de najaarscompetitie te bestellen. Ga kijken bij de Racketshop, passen en bestellen.
Uitslag leden-enquête
Afgelopen maand kregen we de uitslag van de leden-enquête die we via de KNLTB hebben gedaan. Uiteraard wil het bestuur iedereen die de tijd heeft genomen om deze in te vullen daarvoor bedanken. En we gaan met de uitkomsten van de enquête aan de slag!
In de volgende nieuwsbrieven zullen we jullie op de hoogte houden van die zaken die we, mede op basis van de enquête, hebben opgepakt.
De belangrijkste conclusies en aandachtspunten die uit de enquête naar voren kwamen staan samengevat in de website. Lees meer
Kids Trainingcamp & JRT* toernooi
De afgelopen maand vonden er voor de jeugd twee grote evenementen plaats: de eerste editie van de trainingsdriedaagse en het jeugdranglijsttoernooi.
Voor de trainingsdriedaagse hadden maar liefst 64 kinderen uit Den Haag en omgeving zich opgegeven. Ze hebben van 13 tot 15 juli onder begeleiding van de trainers van Thor met veel plezier gewerkt aan hun technische, tactische en mentale tennisvaardigheden. Een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar.
Van 22 tot en met 25 juli vond het jeugdranglijsttoernooi plaats, een open jeugdtoernooi dat punten oplevert voor de nationale jeugdranglijsten. Ondanks een tegenvallend aantal inschrijvingen en een stormachtige finaledag waren er veel mooie en spannende wedstrijden te zien. Winnaars gefeliciteerd!

Donderdag – dé businessclub van Thor
Sinds een jaar heeft de businessclub van Thor de Bataaf een nieuwe opzet. De 30 leden – ondernemers, professionals en managers van bedrijven uit de regio - komen iedere vierde donderdag van de maand bij elkaar voor de sportieve gezelligheid en om te netwerken.  Vorig jaar mei hebben we ook een nieuwe naam geïntroduceerd, namelijk Donderdag. Voluit Donderdag – dé businessclub van Thor. Lees meerBuzz Den Haag - Werk, groei en ontmoet in de stad!
Als aanvulling op de (commerciële) flexwerkplekken als Seats2Meet, HNK, Spaces, etc., ontwikkelt Jacques Giesbertz van BuzzyChain al een aantal jaren werkcommunities op de locaties van maatschappelijke, culturele en welzijnsorganisaties. Oftewel: gratis werkplekken voor iedereen die soms of vaker buiten de deur wil werken.
In Den Haag doen momenteel 9 organisaties mee waaronder Theater Korzo, Theater de Vaillant, Zeeheldentheater, buurthuis de Kronkel, voetbalvereniging SVV, Florence, Stroom Den Haag, IES AssetManagement en dus ook Tennisvereniging Thor de Bataaf. Lees meer
Houten racket toernooi
Een dag vol leuke wedstrijden, Aperol, waterballonnen en veel meer!
Lees meer
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2015 Thor de Bataaf, All rights reserved.

Our mailing address is:
Thor de Bataaf
Ver Huellweg 2
Den Haag, ZH 2300AH
Netherlands

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp