Copy
View this email in your browser
THOR Nieuwsbrief - 1 maart 2016
Het tennisseizoen gaat bijna weer beginnen. In maart organiseert Thor diverse opwarmertjes voor haar leden. Of je nu een echte wedstrijd- of een gezelligheidstenniser bent. Voor iedereen is er wel weer wat! Ben je nieuw lid op Thor, kom dan ook zeker naar de Nieuwe Leden avond! In deze nieuwsbrief vind je alle belangrijke info om weer klaar te zijn voor het zomerseizoen. Veel plezier! 
Pasjes afhalen
Het zomerseizoen begint maandag 14 maart. Vanaf 14 maart kan je je nieuwe pasje afhalen op Kanthor. Op maandag, woensdag en vrijdag tussen 14 en 17 uur
op maandag t/m vrijdag van 18 tot 21 uur
No Such Open
Goed van start in het nieuwe tennisseizoen? Speel je eerste wedstrijd op ons eigen Open Toernooi! De speeldagen zijn 26 maart t/m 3 april.
Schrijf je in via toernooi.nl
De AC organiseert 
zaterdag 12 maart
Lentekriebels
(voorheen Zopie)

een gezelligheidstoernooi voor seniorleden!

Klik hier voor meer info

Open dag jeugd


Zaterdag 5 maart 
van 14.00 tot 16.00 uur.
Weet jij nog iemand die wellicht ook wil tennissen op onze mooie vereniging. Nodig hem/haar dan uit voor de open dag en laat diegene sfeer proeven en zien wat we allemaal organiseren. De trainers staan klaar om ook een balletje met hen te slaan! De ideale manier om Thor te leren kennen! Vertel het graag door. 
Nieuwe leden avond
Ben jij afgelopen half jaar lid geworden op Thor? Zet dan zeker vrijdag 18 maart in je agenda! Maak op deze avond kennis met het bestuur, de trainers en diverse vrijwilligers van de vereniging. Op het programma een korte presentatie met alle ins&outs van onze vereniging, een clinic & een borrel. Nieuwe leden krijgen per mail een uitnodiging. klik hier voor meer info. 
Wist je dat? 
  • We naast de open dag voor de jeugd ook een open dag voor senioren houden. Deze is op zaterdag 26 maart, de eerste dag van No Such Open. Dus mocht je iemand weten! Geef het door!
  • Je ook dit jaar het Thor-Outfit kan bestellen? Dit kan van 5 tot en met 26 maart, op maandag & donderdag van 19 tot 21 uur en zaterdag & zondag van 9 tot 13 uur. Ga voor het passen en bestellen naar onze Racketshop. Klik hier voor meer informatie.
  • Je je met je competitieteam kunt aanmelden voor twee keer een uur tactiektraining. De trainingen worden gegeven op di t/m do in week 12 en 13. (vanaf 15 maart) De kosten bedragen € 50,- per lesuur voor het hele team. Schrijf je hier direct in via tta@thordebataaf.nl 
  • De jeugdraad op zoek is naar nieuwe leden. Lijkt het je leuk om in een team activiteiten te organiseren en mee te praten. Meld je aan via jeugdcom@thordebataaf.nl
  • We ons dit jaar voor een nieuw goed doel gaan inzetten: 'Het vergeten kind'? Klik hier voor meer informatie.
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2016 Thor de Bataaf, All rights reserved.

Our mailing address is:
Thor de Bataaf
Ver Huellweg 2
Den Haag, ZH 2300AH
Netherlands

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp