Copy
Kratke poruke HrOpen ekspertne skupine Programiraj za Hrvatsku.
Otvori u internetskom pregledniku

Pokažimo da i mi možemo

učiniti nešto korisno

15. rujna obilježava se Međunarodni dan demokracije i mislimo da je pravo vrijeme da pokažemo kako su građani i lokalne grupe pomogli svojoj zajednici i šire.

Što ste vi učinili u svojoj zajednici? Budite slobodni dodati vaše društveno korisne projekte na katalog civilnih projektata na CodeForCroatia.org - recite gdje još trebate pomoć a volonteri i dobrovoljci moći će vam se javiti i pomoći u realiziranju vašeg projekta.

21. veljače CodeAcross i OpenDataDay hackathon je bio pun savršenih civilno-korisnih projekata baziranih na slobodnom kodu i otvorenim podacima. Nastavljamo raditi na tim rješenjima na hack nights. Pročitajte više ovdje.
Pozivamo vas na rujanski Open Zagreb Hack Night koji će se održati u ponedjeljak u 18h na FER-u u sobi TCR u prizemlju. Ako si frontend developer, backend developer, grafički dizajner, volonter, aktivist, itd - ponesi svoj laptop i dođi na Hack Night! Raditi ćemo na civilno korisnim projektima - još nepotvrđene teme su registar javne i bagatelne nabave (skrejperi, baza podataka, portal), financiranje političkih stranaka, CMS za pomoć izbjeglicama... Pročitajte više na blogu.
9. lipnja javnosti smo predstavili Imamo pravo znati - portal u potpunosti baziran na otvorenom kodu za slanje zahtjeva za pristup informacija od tijela javnih vlasti. Pročitajte više ovdje.
29. kolovoza - 2. rujna u Rovinju je održan međunarodni kamp za mlade o otvorenim podacima. Pročitajte više ovdje i pogledajte službenu stranicu kampa.
Open Zagreb Hack Night

Za koga je ovo?
Developeri, dizajneri, aktivisti, volonteri, svi

Što ćemo raditi?
Ovisno o vašem skill setu.

Datum i vrijeme: 21. rujna u 18h
Lokacija: FER, Unska 3, soba TCR (
tlocrt)
Ponesite: sebe, laptop i sve sto vam treba
PDDL © 2015 Udruga HrOpen, stručna skupina "Programiraj za Hrvatsku", Public Domain Dedication and License


promijenite svoje postavke | odjavite se s liste

Email Marketing Powered by Mailchimp