Copy
Butlletí del PEMB 46, octubre 2014
Si no ho veu bé, cliqui aquí

Homenatge a títol pòstum a Francesc Santacana, coordinador general del PEMB durant 25 anys

 
El passat 16 d'octubre es va celebrar al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona l’acte d’homenatge i la concessió a títol pòstum de la medalla d’or al mèrit cívic a Francesc Santacana i Martorell com a reconeixement per la seva trajectòria professional i per la seva contribució en fer de Barcelona una ciutat pròspera impulsant el Pla Estratègic Metropolità de Barcelona (d'acord amb el plenari del Consell Municipal de juny de 2014).

Aquest acte conjunt va ser promogut pel Pla Estratègic Metropolità de Barcelona, Fundació Bosch i Gimpera /Universitat de Barcelona, Col·legi d’Economistes de Catalunya i Fundación CyD.

La cerimònia va ser presidida per l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, que va lliurar la medalla d'or a la vídua de Francesc Santacana, Cristina Ametller. La glossa va ser a càrrec de Francesc Raventós, company i amic personal del guardonat, que va parlar en nom de les institucions promotores i va destacar el perfil professional i personal del guardonat.

Hi van assistir més de 300 persones: familiars i una àmplia representació del món acadèmic, institucional i empresarial.

Si feu clic aquí, podreu accedir a la glossa i a la galeria d'imatges
Ja podeu opinar sobre el darrer post del bloc del PEMB. Infraestructures de transport: del hardware al sofitware

Si voleu rebre una notificació automàtica quan donem d'alta un post, registreu-vos on posa "follow" (a la banda dreta inferior de la pantalla)
El proper esmorzar estratègic del PEMB tractarà sobre T-MOBILITAT (19 de desembre, de 8,15h a 10h, a Roca Barcelona Gallery)

La propera implantació de la T-Mobilitat ofereix noves oportunitats per a la mobilitat interna a la metròpoli de Barcelona i constitueix el canvi més important al transport públic de la regió metropolitana des de la integració tarifària endegada l’any 2001. 

Reserveu la data en la vostra agenda. Properament ampliarem la informació.
Twitter
Twitter
PEMB
PEMB
Institucions promotores:

Ajuntament de Barcelona, Àrea Metropolitana de Barcelona, Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona, Consell Comarcal del Baix Llobregat, Consell Comarcal del Barcelonès, Aena, Autoritar Portuària de Barcelona, Cambra Oficial de Comerç de Barcelona, Cercle d'Economia, Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Comissió Obrera Nacional de Catalunya, Fira de Barcelona, Foment del Treball Nacional, Unió General de Treballadors de Catalunya, Universitat de Barcelona i 35 ajuntaments de l'àrea metropolitana de Barcelona d’Europa.
Llei de protecció de dades

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les vostres dades seran incorporades en un fitxer automatitzat, que ha estat prèviament comunicat a l’Agència de Protecció de Dades i que té com a titular el Pla Estratègic Metropolità de Barcelona. L’ús de les vostres dades personals tindrà caràcter confidencial i es faran servir exclusivament per a activitats relacionades amb la promoció del àrea metropolitana de Barcelona. Puntualment es podran cedir aquestes a entitats col·laboradores per al mateix ús. La persona interessada, pel que fa a les dades personals que figuren en aquest formulari, autoritza expressament al Pla Estratègic Metropolità de Barcelona a fer-les servir per als objectius indicats.
El nostre correu electrònic és:
plaestrategic@pemb.cat

Donar-se de baixa de la llista   

Modificar les preferències de la subscripció