Copy
Doorsturen van de Quasir Nieuwsbrief
Bekijk de Quasir Nieuwsbrief online


Quasir vaardigheidstrainingen

 

Beste Quasir relatie,

Vele professionals hebben inmiddels van een fijne vakantie kunnen genieten, in Nederland of waar dan ook ter wereld. De motor is weer opgeladen en daarbij is het goed om in alle rust na te gaan in hoeverre er meer aandacht kan worden gegeven aan het verder ontwikkelen van de persoonlijke vaardigheden.

Vandaag de dag worden er hogere eisen gesteld aan alle professionals die werkzaam zijn in de zorg, welzijn en bij gemeentelijke instanties in het kader van de WMO. De patiënt is mondiger en zal zich sneller dan voorheen kritisch uitlaten over de kwaliteit van de dienstverlening door de zorgaanbieders en/of maatschappelijke dienstverleners.Quasir heeft hier als pro-actieve kennis- en netwerkorganisatie op ingespeeld en haar programma aan vaardigheidstrainingen hierop afgestemd.

Onderstaande vaardigheidstrainingen starten na medio september en kunnen modulair naast elkaar worden gevolgd. Klik op de betreffende opleiding voor nadere informatie en de gunstige prijsstelling.
 
Bij de opleidingen, trainingen, masterclasses en workshops wordt door Quasir intensief gebruik gemaakt van reeds ervaren klachtenbemiddelaars, consultants en de ervaringsdeskundige trainers van de Quasir Academy zelf

Meer informatie:
Investeer vandaag nog in het verder ontwikkelen van uw vaardigheden en schrijf u in bij de Quasir Academy. Samen leren, ervaren en uitwisselen levert u straks ongetwijfeld voordelen op bij het uitvoeren van uw functie.

Aanmelden:
 
Gebruik onderstaande button voor het aanmeldingsformulier op de website van Quasir.
Aanmelden button

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Quasir? Neem dan contact met ons op. Ga hiervoor naar www.quasir.nl. Uiteraard kunnen wij u ook adviseren over uw opleidingswensen en leveren wij indien gewenst maatwerk.


Met vriendelijke groet,

Anja Scheper
directeur Quasir BV
'Een relatie gebaseerd op wederzijds respect is een relatie gebaseerd op wederzijds vertrouwen.'
De introductiedagen voor de beroepsopleiding voor klachtenfunctionaris zijn op 11 en 24 september. Er zijn nog plaatsen vrij. Geef u of een collega hiervoor op! 

De introductiedagen voor de opleiding tot herstelcoach is op 10 september. Er zijn nog plaatsen vrij. Geef u of een collega hiervoor op! 

Regelmatig heeft Quasir vacatures. Bekijk de actuele vacatures via de link: http://bit.ly/Quasir-Vacatures

Symposium "Cliëntenraden in dialoog met Zorgverzekeraars". Het symposium wordt gehouden op 30 september 2015 in Radboudumc Nijmegen en moet een eerste aanzet vormen tot een dialoog tussen cliëntenraden en zorgverzekeraars en in de toekomst mogelijk tot meer betrokkenheid van cliëntenraden bij het zorg-inkoop-beleid.  

Tijdelijk vervanging nodig?
Bent u een zorg- of welzijnsinstelling en heeft u voor een kortere periode een klachtenfunctionaris nodig? Bijvoorbeeld wegens zwangerschapsverlof of ziektevervanging? De klachtenfunctionarissen van Quasir zijn degelijk opgeleid en ervaren in het veld. Hierdoor zullen ze snel het werk in uw organisatie kunnen oppakken en aansluiten bij de werkwijze die u mag verwachten.


LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
Facebook
Facebook
Website
Website
E-mail
E-mail
© 2015 Quasir BV, alle rechten voorbehouden.


Uitschrijven    Wijzigen gegevens 

Email Marketing Powered by Mailchimp