Copy
Doorsturen van de Quasir Nieuwsbrief
Bekijk de Quasir Nieuwsbrief online


Quasir Nieuwsbrief maart 2017


 

Ben jij een ervaren klachtenfunctionaris, heb je affiniteit met de jeugdzorg en zoek je

 

EEN NIEUWE UITDAGING?

Quasir zoekt per direct een tijdelijke, innovatieve, flexibele, ondernemende, zelfstandige klachtenfunctionaris met lef voor de regio Den Haag voor 16 uur per week.

De gesprekken vinden plaats in de week van 27 maart 2017.

Reacties – voorzien van motivatie en CV –  kun je tot uiterlijk 26 maart 2017 sturen aan sollicitatie@quasir.nl. Voor meer informatie: Marijke Levelink 06 40097867 of ga naar www.quasir.nl

Opleidingskalender

Klachtenfunctionaris ---> start 18 april en 10 oktober - 14 daagse opleiding

Ga voor meer informatie naar www.quasir.nl.

Herstelcoach ---> start 10  oktober - 8 daagse opleiding

Ga voor meer informatie naar www.quasir.nl.

Calamiteitenonderzoeker --> start najaar 2017 -  4 daagse opleiding

Ga voor meer informatie naar www.quasir.nl.


Abonnement aansluiting geschilleninstantie Zorggeschil 

Via Quasir zijn inmiddels meerdere zorgaanbieders en koepel-/brancheorganisaties aangesloten bij de Geschilleninstantie Zorggeschil. Zowel instellingen als solistisch werkende zorgverleners moeten zich in 2017 verplicht aansluiten bij een erkende geschilleninstantie.

Zorgorganisaties voor Verpleging, Verzorging en Thuiszorg, kunnen zich nog steeds aanmelden voor aansluiting bij Geschilleninstantie Zorggeschil. Organisaties van zorgaanbieders in zorg en welzijn  kunnen zich ten behoeve van de bij hun aangesloten zorgaanbieders aanmelden. 

Kijk voor meer informatie op: www.quasir.nl. Natuurlijk kunt u hierover vandaag nog (telefonisch) contact opnemen met Quasir (0561 618711 (op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur).


Met vriendelijke groet,

Anja Scheper
directeur Quasir BV'Een relatie gebaseerd op wederzijds respect is een relatie gebaseerd op wederzijds vertrouwen.'

Quasir BV
Postbus 1021
7940  KA  Meppel

Telefoon: 0561 618711 (op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur)


 

Opleiding Klachtenfunctionaris
start 10 oktober 2017


Geef u op voor de eerstvolgende introductiebijeenkomst op 8 of 21 september 2017. De Quasir Academy rekent voor de introductiebijeenkomst een bescheiden entreeprijs van € 50 (excl. btw). Indien u zich definitief heeft ingeschreven wordt de betaalde entreeprijs voor de introductiebijeenkomst als korting in mindering gebracht. Ga voor praktische informatie naar: www.quasir.nl.

Opleiding Calamiteitenonderzoeker
start najaar 2017


Als adviseur kwaliteit en veiligheid of klachtenfunctionaris bent u betrokken bij calamiteitenonderzoek in de zorg, als onderzoeker of als voorzitter van de calamiteitencommissie. In deze opleiding kunt u vaardigheden zoals het interviewen van betrokkenen en het uitvoeren van een analyse oefenen. Dilemma’s uit de praktijk komen aan de orde. Meer informatie: www.quasir.nl.

Tijdelijk vervanging nodig?
Bent u een zorg- of welzijnsinstelling en heeft u voor een kortere periode een klachtenfunctionaris of cliëntenvertrouwenspersoon nodig? Bijvoorbeeld wegens zwangerschapsverlof of ziektevervanging? De klachtenfunctionarissen van Quasir zijn degelijk opgeleid en ervaren in het veld. Hierdoor zullen ze snel het werk in uw organisatie kunnen oppakken en aansluiten bij de werkwijze die u mag verwachten. 


Vacatures
Regelmatig heeft Quasir vacatures. Bekijk de actuele vacatures via de link: www.quasir.nl


Quasir Academy
Bij de opleidingen, trainingen, masterclasses en workshops wordt door Quasir intensief gebruik gemaakt van reeds ervaren klachtenbemiddelaars, consultants en de ervaringsdeskundige trainers van de Quasir Academy zelf. Naast de geaccrediteerde opleidingen klachtenfunctionaris voor de zorg en welzijn en herstelcoach, biedt de Quasir Academy vaardigheidstrainingen, advies op maat door ervaren consultants en workshops voor teamleiders, management en raad van bestuur van zowel de instellingen en gemeentelijke organisaties. 

LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
Facebook
Facebook
Website
Website
E-mail
E-mail
© 2017 Quasir BV, alle rechten voorbehouden.


Uitschrijven    Wijzigen gegevens 

Email Marketing Powered by Mailchimp