Copy
Doorsturen van de Quasir Nieuwsbrief
Bekijk de Quasir Nieuwsbrief online


Quasir eindejaars nieuwsbrief Beste Quasir relatie,
 

De kerstdagen liggen weer in het verschiet en met de jaarwisseling worden er door menigeen goede voornemens en nieuwe doelen gesteld.

Quasir heeft dit jaar, naast het detacheren van klachtenfunctionarissen en het bedienen van de abonnementshouders, meerdere zorg en welzijn professionals opgeleid tot klachtenfunctionaris of herstelcoach. Deze opleidingen zijn steeds meer in trek. Met de invoering van de wet WKKGZ en het toenemende belang voor patiëntentevredenheid zal de behoefte aan professionele klachtenfunctionarissen, cliëntenvertrouwenspersonen en herstelcoaches als maar toenemen.Als u in 2016 aan het werk wilt als klachtenbemiddelaar of cliëntenvertrouwenspersoon in de zorg of welzijn of bij een gemeente of u bent net begonnen en wilt uw basis verstevigen. Maak dan uitgebreid tijdens een informatiebijeenkomst kennis met deze in beweging zijnde functies en de ontwikkelingen c.q. toenemende (wettelijke) eisen op het gebied van klachtenmanagement, kwaliteit en cliëntentevredenheid.

De introductiebijeenkomsten voor de opleiding tot klachtenfunctionaris worden gehouden op 22 januari en 19 februari 2016. Voor de opleiding tot herstelcoach wordt er een introductiebijeenkomst georganiseerd op 12 januari 2016.

Geef u of een collega dus snel op voor een van deze introductiebijeenkomsten, het aantal plaatsen is beperkt. Gebruik hiervoor het aanmeldingsformulier op de website van Quasir.

NB na het volgen van de introductiebijeenkomst krijgt u een onderbouwd en vrijblijvend studieadvies. U kunt ook direct contact opnemen met een van de opleidingscoördinatoren door een bericht achter te laten via de link: http://bit.ly/quasircontact.

Meer informatie over de werkwijze, de modules, en praktische zaken over beide opleidingen kunt u terugvinden op: http://bit.ly/Info-Klachtenfunctionaris of http://bit.ly/Info-Herstelcoach.

Wij wensen u hele fijne kerstdagen, een voorspoedige jaarwisseling en veel succes met het vaststellen van uw persoonlijke en zakelijke doelen in 2016.  

Met vriendelijke groet,

Abonnement klachtenfunctionaris op afroep
Quasir biedt meerdere mogelijkheden om aan uw wettelijke verplichting tot het aanstellen van een onafhankelijke klachtenfunctionaris te voldoen. Wij hebben hiervoor een abonnementsvorm die rekening houdt met de grootte van uw organisatie, en u dus ontzorgt van de extra regeldruk die voor kleine zorgaanbieders ontstaat na de invoering per 1-1-2016 van de Wkkgz. 

Workshop “Wkkgz – de gevolgen en de kansen”
Wilt u meer informatie over de gevolgen en kansen die de wet voor uw instelling en cliënten biedt of maatwerkadvies, neem dan contact met ons op. Quasir verzorgt  verder graag voor uw instelling de workshop “Wkkgz – de gevolgen en de kansen”. 

Vacatures
Regelmatig heeft Quasir vacatures. Bekijk de actuele vacatures via de link: http://bit.ly/Quasir-Vacatures

Tijdelijk vervanging nodig?
Bent u een zorg- of welzijnsinstelling en heeft u voor een kortere periode een klachtenfunctionaris of cliëntenvertrouwenspersoon nodig? Bijvoorbeeld wegens zwangerschapsverlof of ziektevervanging? De klachtenfunctionarissen van Quasir zijn degelijk opgeleid en ervaren in het veld. Hierdoor zullen ze snel het werk in uw organisatie kunnen oppakken en aansluiten bij de werkwijze die u mag verwachten. 


Quasir Academy
Bij de opleidingen, trainingen, masterclasses en workshops wordt door Quasir intensief gebruik gemaakt van reeds ervaren klachtenbemiddelaars, consultants en de ervaringsdeskundige trainers van de Quasir Academy zelf. Naast de geaccrediteerde beroepsopleiding klachtenfunctionaris voor de zorg en welzijn, biedt de Quasir Academy tal van vaardigheidstrainingen, advies op maat door ervaren consultants en workshops/masterclasses voor teamleiders, management en raad van bestuur van zowel de zorg- als welzijnsinstellingen en gemeentelijke organisaties. 


LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
Facebook
Facebook
Website
Website
E-mail
E-mail
© 2015 Quasir BV, alle rechten voorbehouden.


Uitschrijven    Wijzigen gegevens 

Email Marketing Powered by Mailchimp