Copy
Doorsturen van de Quasir Nieuwsbrief
Bekijk de Quasir Nieuwsbrief online


Quasir nieuwsbrief november 2016Beste Quasir relatie,

Vanaf 1 januari 2017 is iedere zorgaanbieder, groot, klein of als ZZP'er, verplicht om het klachtenproces onafhankelijk te laten verlopen. Dit is een verplichting opgelegd vanuit de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz).

Voor veel zorgaanbieders is het aanstellen van een onafhankelijke klachtenfunctionaris binnen de eigen organisatie uit kosten-oogpunt en management-aandacht te duur of niet mogelijk. Beter is het dan om een flexibel abonnement te sluiten bij Quasir voor een klachtenfunctionaris op afroep.

Quasir wil u hiervoor graag een passend voorstel doen. Neem hiervoor vandaag nog contact op via deze link: http://bit.ly/Abonnementen-Quasir of vul het contactformulier in: http://bit.ly/informatieverzoek

Meerdere organisaties zijn u voorgegaan. Zie voor klantreferenties: http://bit.ly/Quasir-Klanten

Start nieuwe leergang klachtenfunctionaris op 15 maart 2017
Quasir heeft inmiddels bijna 150 professionals opgeleid tot klachtenfunctionaris in de Zorg en Welzijn. De introductiebijeenkomsten hiervoor worden gehouden op 20 januari of 15 februari 2017. De kosten hiervoor bedragen € 50 excl. btw en worden natuurlijk aan u als korting verrekend indien u zich inschrijft voor de eerstvolgende leergang in het voorjaar van 2017. Meer informatie is terug te vinden op: http://bit.ly/opleiding-klachtenfunctionaris

Opleiding calamiteitenonderzoeker groot succes
In het najaar van 2016 hebben 12 professionals deze nieuwe opleiding succesvol gevolgd. Hier volgt een quote van een van de deelnemers: “Veel geleerd, over wat calamiteiten zijn, hoe zorgvuldig onderzoek dient plaats te vinden, leiding te geven aan een onderzoeksteam én adequaat te rapporteren. Gedreven, kundige trainers. Met veel plezier deelgenomen aan deze opleiding.’”

Meld u vandaag nog aan voor de 4-daagse opleiding Calamiteitonderzoeker in de zorg met als startdatum 23 januari 2017 van Quasir. Ga voor meer informatie direct naar: http://bit.ly/opleiding-calamiteitenonderzoeker.

Opleiding herstelcoach, iets voor u?
De herstelcoach ondersteunt de cliënt bij maken van zijn eigen herstelplan. De cliënt bepaalt zijn eigen route en zal zich daardoor volledig inzetten voor zijn weg terug naar de maatschappij.

Meld u vandaag nog aan voor de introductiebijeenkomst op 18 of 24 januari 2017 van Quasir. Ga voor meer informatie direct naar: http://bit.ly/Info-Herstelcoach.

Telefonisch opleidingsadvies
Aarzel vooral niet om telefonisch met Quasir contact op te nemen voor een studieadvies of een andere vraag. Vriendelijk verzoeken wij u om dan het contactformulier in te vullen op: www.quasir.nl. Er wordt dan zo speoedig mogelijk contact met u opgenomen.


Met vriendelijke groet,

Tijdelijk vervanging nodig?
Bent u een zorg- of welzijnsinstelling en heeft u voor een kortere periode een klachtenfunctionaris of cliëntenvertrouwenspersoon nodig? Bijvoorbeeld wegens zwangerschapsverlof of ziektevervanging? De klachtenfunctionarissen van Quasir zijn degelijk opgeleid en ervaren in het veld. Hierdoor zullen ze snel het werk in uw organisatie kunnen oppakken en aansluiten bij de werkwijze die u mag verwachten. 


Vacatures
Regelmatig heeft Quasir vacatures. Bekijk de actuele vacatures via de link: http://bit.ly/Quasir-Vacatures


Quasir Academy
Bij de opleidingen, trainingen, masterclasses en workshops wordt door Quasir intensief gebruik gemaakt van reeds ervaren klachtenbemiddelaars, consultants en de ervaringsdeskundige trainers van de Quasir Academy zelf. Naast de geaccrediteerde opleidingen klachtenfunctionaris voor de zorg en welzijn en herstelcoach, biedt de Quasir Academy vaardigheidstrainingen, advies op maat door ervaren consultants en workshops voor teamleiders, management en raad van bestuur van zowel de instellingen en gemeentelijke organisaties. 

LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
Facebook
Facebook
Website
Website
E-mail
E-mail
© 2016 Quasir BV, alle rechten voorbehouden.


Uitschrijven    Wijzigen gegevens 

Email Marketing Powered by Mailchimp