Copy
Doorsturen van  de Quasir Nieuwsbrief
Bekijk de Quasir Nieuwsbrief online


Quasir Nieuwsbrief

 

Beste Quasir relatie,

Dit keer staat de Quasir Nieuwsbrief in het teken van de introductie van de nieuwe opleiding tot herstelcoach. Hiermee wil Quasir nog meer betekenis geven aan de missie dat Quasir met haar dienstverlening de cliëntentevredenheid verhoogt door onafhankelijk, professioneel, vakbekwaam en integer mensen te verbinden, relaties te herstellen en inzicht te bieden in kwaliteitsverbetering. Wij wensen u veel leesplezier en een hele fijne zomerperiode.

Met vriendelijke groet,

Anja Scheper
directeur Quasir BV

 
De Quasir Academy gaat haar aanbod uitbreiden met de opleiding tot herstelcoach. Hiertoe is een strategische samenwerkingsovereenkomst gesloten met "Het ExpertiseBureau", aanbieder van 'de herstelcoach'.  

De introductiedagen voor de beroepsopleiding voor klachtenfunctionaris in de zorgsector zijn op 11 en 24 september. Geef u of een collega hiervoor op! 

Lees hier over de succesvolle toepassing van de PRISMA-methodiek door onafhankelijk klachtenbemiddelaar Caroline Blom bij een verzorgingshuis.

De introductiedagen voor de opleiding tot herstelcoach zijn op 23 juni en 10 september. Geef u of een collega hiervoor op! 

Download hier het in Skipr verschenen artikel `Onafhankelijke klachtenbemiddeling neemt cliënten serieus` van Jetske Drijver, trainer, adviseur en klachtenbemiddelaar van bij Quasir. 

De website van Quasir is compleet vernieuwd. Er worden regelmatig nieuwsberichten gepubliceerd. Voor uw gemak is er ook een pagina met links naar interessante websites opgenomen.

Tijdelijk vervanging nodig?
Bent u een zorg- of welzijnsinstelling en heeft u voor een kortere periode een klachtenfunctionaris nodig? Bijvoorbeeld wegens zwangerschapsverlof of ziektevervanging? De klachtenfunctionarissen van Quasir zijn degelijk opgeleid en ervaren in het veld. Hierdoor zullen ze snel het werk in uw organisatie kunnen oppakken en aansluiten bij de werkwijze die u mag verwachten. 

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Quasir of maatwerk? Neem dan contact met ons op. 'Een relatie gebaseerd op wederzijds respect is een relatie gebaseerd op wederzijds vertrouwen.'

LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
Facebook
Facebook
Website
Website
E-mail
E-mail
© 2015 Quasir BV, alle rechten voorbehouden.


Uitschrijven    Wijzigen gegevens 

Email Marketing Powered by Mailchimp