Copy
Doorsturen van de Quasir Nieuwsbrief
Bekijk de Quasir Nieuwsbrief online


Quasir Nieuwsbrief januari 2017Beste Quasir relatie,

Allereerst wensen de medewerkers en directie van Quasir alle relaties en nieuwsbrieflezers een heel gezond en cliëntvriendelijk 2017. Een nieuw jaar waar de aandacht voor Cliënttevredenheid en Klachtenmanagement vanwege de Wkkgz nu bij iedere zorgaanbieder op de agenda zal staan. Quasir speelt hier graag op in met haar professionele dienstverlening, opleidingen en produkten.

Quasir zoekt klachtenfunctionarissen, calamiteitenonderzoekers en trainers

Iedereen in de zorg kan fouten maken die leiden tot klachten of calamiteiten, maar er zijn maar weinigen die hier mee weten om te gaan, laat staan professionals hierin te trainen.

Vanwege de groei van Quasir willen we ons team met professionals versterken met:

  • Klachtenfunctionarissen (in de regio’s Emmen – Arnhem –  Geleen)
  • Calamiteitenonderzoekers door heel Nederland
  • Trainers door heel Nederland

Quasir zoekt innovatieve, flexibele, ondernemende, zelfstandige professionals met lef en affiniteit met de zorg, niveau minimaal HBO. Ervaring in het vakgebied is een pré.

Meer informatie over de functie-eisen kunt u terugvinden op www.quasir.nl.

De eerste werving – en selectiegesprekken zullen plaatsvinden in de week van 23 januari 2017. Reacties (voorzien van motivatie en CV) kunt u tot uiterlijk 18 januari 2017 sturen via het sollicitatie formulier op www.quasir.nl.

NB Uiteraard kunnen klachtenfunctionarissen die geografisch aan een bepaalde niet genoemde regio zijn verbonden ook hun interesse kenbaar maken. Bij toekomstige vacatures in de betreffende regio’s zal de manager van Quasir de open sollicitaties als eerste op geschiktheid beoordelen.

Opleidingskalender

Herstelcoach ---> start 7 februari - 8 daagse opleiding

Bij herstelcoaching staat de cliënt centraal. Hij of zij weet zelf namelijk het beste wat er nodig is te herstellen. De herstelcoach ondersteunt de cliënt bij maken van zijn eigen herstelplan. De cliënt bepaalt zijn eigen route en zal zich daardoor volledig inzetten voor zijn weg terug naar de maatschappij. Deze opleiding is absoluut een must voor arbeidsdeskundigen, reïntegratiebegeleiders maar ook voor klachtenfunctionarissen of cliëntvertrouwenspersonen. Uniek daarbij is dat voor een goede afweging of de door de SNRO geaccrediteerde opleiding tot herstelcoach iets voor u is, eerst op 18 en 24 januari 2017 een introductiebijeenkomst kan worden bijgewoond. Er zijn nog plaatsen vrij. Ga voor meer informatie naar www.quasir.nl.

Klachtenfunctionaris ---> start 15 maart - 14 daagse opleiding

Bij de door de SNRO geaccrediteerde opleiding tot klachtenfunctionaris wordt door Quasir intensief gebruik gemaakt van reeds ervaren klachtenfunctionarissen en ervaringsdeskundige trainers van de Quasir Academy zelf. Uniek daarbij is dat voor een goede afweging of de opleiding tot klachtenfunctionaris iets voor u is, eerst op 15 februari 2017 een introductiebijeenkomst kan worden bijgewoond. Ga voor meer informatie naar www.quasir.nl.

Calamiteitenonderzoeker --> start voorjaar 2017 -  4 daagse opleiding

Zorg dat u een calamiteitenonderzoek uitvoert zoals het hoort! Quasir leert u in haar 4-daagse opleiding geen kunstjes of alleen een systeem te gebruiken zoals Prisma, maar leidt u  op tot een gekwalificeerd en gedegen calamiteitenonderzoeker en voorzitter van de calamiteitencommissie. Hierdoor leert de zorgaanbieder van haar fouten en worden er op basis van de verkregen adviezen adequate corrigerende maatregelen genomen. Ga voor meer informatie naar www.quasir.nl.


Abonnement aansluiting geschilleninstantie Zorggeschil 

Quasir en de oprichters van de Stichting Zorggeschil hebben tussen kerst en oud & nieuw overuren gedraaid. Er zijn veel offertes uitgegaan om zorgaanbieders, zowel instellingen als solistisch werkende  zorgverleners, zich tijdig te laten aansluiten bij de Geschilleninstantie Zorggeschil. Verder is in een paar weken tijd de website www.zorggeschil.nl gelanceerd.

Zorgorganisaties voor Verpleging, Verzorging en Thuiszorg, kunnen zich vanaf heden aanmelden voor aansluiting bij Geschilleninstantie Zorggeschil. Organisaties van zorgaanbieders in zorg en welzijn  kunnen zich ten behoeve van de bij hun aangesloten zorgaanbieders aanmelden. 

Kijk voor meer informatie op: www.quasir.nl. Natuurlijk kunt u hierover vandaag nog (telefonisch) contact opnemen met Quasir (0561 618711 (op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur).


Met vriendelijke groet,

Anja Scheper
directeur Quasir BV'Een relatie gebaseerd op wederzijds respect is een relatie gebaseerd op wederzijds vertrouwen.'

Quasir BV
Postbus 1021
7940  KA  Meppel

Telefoon: 0561 618711 (op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur)


 

Opleiding Klachtenfunctionaris
start 15 maart 2017


Geef u op voor de eerstvolgende introductiebijeenkomst op 15 februari 2017. De Quasir Academy rekent voor de introductiebijeenkomst een bescheiden entreeprijs van € 50 (excl. btw). Indien u zich definitief heeft ingeschreven wordt de betaalde entreeprijs voor de introductiebijeenkomst als korting in mindering gebracht. Ga voor praktische informatie naar: www.quasir.nl.

Opleiding Calamiteitenonderzoeker
start voorjaar 2017


Als adviseur kwaliteit en veiligheid of klachtenfunctionaris bent u betrokken bij calamiteitenonderzoek in de zorg, als onderzoeker of als voorzitter van de calamiteitencommissie. In deze opleiding kunt u vaardigheden zoals het interviewen van betrokkenen en het uitvoeren van een analyse oefenen. Dilemma’s uit de praktijk komen aan de orde. Meer informatie: www.quasir.nl.

Tijdelijk vervanging nodig?
Bent u een zorg- of welzijnsinstelling en heeft u voor een kortere periode een klachtenfunctionaris of cliëntenvertrouwenspersoon nodig? Bijvoorbeeld wegens zwangerschapsverlof of ziektevervanging? De klachtenfunctionarissen van Quasir zijn degelijk opgeleid en ervaren in het veld. Hierdoor zullen ze snel het werk in uw organisatie kunnen oppakken en aansluiten bij de werkwijze die u mag verwachten. 


Vacatures
Regelmatig heeft Quasir vacatures. Bekijk de actuele vacatures via de link: www.quasir.nl


Quasir Academy
Bij de opleidingen, trainingen, masterclasses en workshops wordt door Quasir intensief gebruik gemaakt van reeds ervaren klachtenbemiddelaars, consultants en de ervaringsdeskundige trainers van de Quasir Academy zelf. Naast de geaccrediteerde opleidingen klachtenfunctionaris voor de zorg en welzijn en herstelcoach, biedt de Quasir Academy vaardigheidstrainingen, advies op maat door ervaren consultants en workshops voor teamleiders, management en raad van bestuur van zowel de instellingen en gemeentelijke organisaties. 

LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
Facebook
Facebook
Website
Website
E-mail
E-mail
© 2017 Quasir BV, alle rechten voorbehouden.


Uitschrijven    Wijzigen gegevens 

Email Marketing Powered by Mailchimp