Copy
Doorsturen van de Quasir Nieuwsbrief
Bekijk de Quasir Nieuwsbrief online


Quasir nieuwsbrief herstelcoachBeste Quasir relatie,
 

Op 23 november 2015 en 12 januari 2016 worden er door de Quasir Academy samen met Het ExpertiseBureau nieuwe introductiebijeenkomsten gehouden over het vak herstelcoach en de opleiding tot herstelcoach.

Met succes zijn er halverwege dit jaar tien herstelcoaches in opleiding gegaan. Maar de noodzaak en behoefte aan goed opgeleide herstelcoaches zal de komende jaren steeds verder gaan toenemen. Dus grijp deze unieke kans om u tijdens een introductiebijeenkomst hierin te verdiepen of dit voor u  en uw cliënten in uw coachingspraktijk of als case-behandelaar meerwaarde kan opleveren.

De opleiding tot herstelcoach heeft bij uitstek voor de klachtenfunctionaris in welke sector dan ook een duidelijke meerwaarde. U verstevigt hiermee uw basis, vaardigheden en competenties.

Graag zien we u op een van deze bijeenkomsten tegemoet om u bij te praten over wat deze opleiding voor u als professional kan opleveren. Het aantal plaatsen is beperkt, kom er dus snel bij.
Aanmelden
Gebruik hiervoor het formulier op de website van Quasir of neem hiervoor telefonisch via 0561-618711 contact op met het secretariaat van Quasir. Voor deelname aan de informatiebijeenkomst herstelcoach wordt een bescheiden tegemoetkoming gevraagd van € 35 excl. btw.

Praktische informatie over de opleiding tot herstelcoach is te vinden op www.quasir.nl. U kunt op de website van Quasir eveneens een lezenswaardig artikel over herstelcoaching downloaden van Mr. F.Th. (Francie) Peters LL.M en E.A. (Ellen) van den Berg-Bakker.

logo-deherstelcoach240x37

Bij de opleiding tot herstelcoach wordt door Quasir intensief gebruik gemaakt van reeds ervaren herstelcoaches van Het ExpertiseBureau en de ervaringsdeskundige trainers van de Quasir Academy zelf.

Het Expertisebureau

Meer informatie over de opleiding tot herstelcoach kunt u opvragen bij het secretariaat van Quasir via het contactformulier op de website. U kunt Quasir daarvoor natuurlijk tijdens kantooruren ook bellen op 0561-618711.

Abonnement klachtenfunctionaris op afroep
Quasir biedt meerdere mogelijkheden om aan uw wettelijke verplichting tot het aanstellen van een onafhankelijke klachtenfunctionaris te voldoen. Wij hebben hiervoor een abonnementsvorm die rekening houdt met de grootte van uw organisatie, en u dus ontzorgt van de extra regeldruk die voor kleine zorgaanbieders ontstaat na de invoering per 1-1-2016 van de Wkkgz. 

Workshop “Wkkgz – de gevolgen en de kansen”
Wilt u meer informatie over de gevolgen en kansen die de wet voor uw instelling en cliënten biedt of maatwerkadvies, neem dan contact met ons op. Quasir verzorgt  verder graag voor uw instelling de workshop “Wkkgz – de gevolgen en de kansen”. 

Vacatures
Regelmatig heeft Quasir vacatures. Bekijk de actuele vacatures via de link: http://bit.ly/Quasir-Vacatures

Tijdelijk vervanging nodig?
Bent u een zorg- of welzijnsinstelling en heeft u voor een kortere periode een klachtenfunctionaris of cliëntenvertrouwenspersoon nodig? Bijvoorbeeld wegens zwangerschapsverlof of ziektevervanging? De klachtenfunctionarissen van Quasir zijn degelijk opgeleid en ervaren in het veld. Hierdoor zullen ze snel het werk in uw organisatie kunnen oppakken en aansluiten bij de werkwijze die u mag verwachten. 

Quasir Academy
Bij de opleidingen, trainingen, masterclasses en workshops wordt door Quasir intensief gebruik gemaakt van reeds ervaren klachtenbemiddelaars, consultants en de ervaringsdeskundige trainers van de Quasir Academy zelf. Naast de geaccrediteerde beroepsopleiding klachtenfunctionaris voor de zorg en welzijn, biedt de Quasir Academy tal van vaardigheidstrainingen, advies op maat door ervaren consultants en workshops/masterclasses voor teamleiders, management en raad van bestuur van zowel de zorg- als welzijnsinstellingen en gemeentelijke organisaties.
 

LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
Facebook
Facebook
Website
Website
E-mail
E-mail
© 2015 Quasir BV, alle rechten voorbehouden.


Uitschrijven    Wijzigen gegevens 

Email Marketing Powered by Mailchimp