Copy
Doorsturen van de Quasir Nieuwsbrief
Bekijk de Quasir Nieuwsbrief online


Quasir Zomer Nieuwsbrief

 

Beste Quasir relatie,

Vanwege de zomer dit keer een speciale Quasir Nieuwsbrief die in het teken staat van twee interessante vacatures bij de zorginstellingen Ipse de Bruggen en De Hoogstraat Revalidatie. Alle informatie is terug te vinden op de speciale vacature pagina: 
http://bit.ly/Quasir-Vacatures.

Voor de opleiding tot klachtenfunctionaris in de zorg en welzijn worden de introductiebijeenkomsten gehouden op 11 respectievelijk 24 september. Er zijn nog plaatsen vrij voor u of uw collega's. Deze door de SNRO gecertificeerde opleiding is zeer in trek, wees er snel bij. U kunt alle informatie hierover bekijken via de link: http://bit.ly/klachtenfunctionaris.

Voor de introductiebijeenkomst voor de opleiding tot herstelcoach zijn er op 10 september 2015 nog een beperkt aantal plaatsen vrij. Ga hiervoor naar: http://bit.ly/herstelcoach.

Verder wil Quasir graag iedereen oproepen om op 30 september deel te nemen aan het symposium "Cliëntenraden in dialoog met Zorgverzekeraars" in het in Radboudumc Nijmegen. Meer informatie hierover is te vinden op: http://bit.ly/Symposium-2015.

Wij wensen u veel leesplezier.

Met vriendelijke groet,

Anja Scheper
directeur Quasir BV

 
Regelmatig heeft Quasir vacatures. Bekijk de actuele vacatures via de link: http://bit.ly/Quasir-Vacatures

De introductiedagen voor de beroepsopleiding voor klachtenfunctionaris in de zorg en welzijn zijn op 11 en 24 september. Geef u of een collega hiervoor op! 

De introductiedagen voor de opleiding tot herstelcoach is op 10 september. Geef u of een collega hiervoor op! 

Symposium "Cliëntenraden in dialoog met Zorgverzekeraars". Het symposium wordt gehouden op 30 september 2015 in Radboudumc Nijmegen en moet een eerste aanzet vormen tot een dialoog tussen cliëntenraden en zorgverzekeraars en in de toekomst mogelijk tot meer betrokkenheid van cliëntenraden bij het zorg-inkoop-beleid.  

Tijdelijk vervanging nodig?
Bent u een zorg- of welzijnsinstelling en heeft u voor een kortere periode een klachtenfunctionaris nodig? Bijvoorbeeld wegens zwangerschapsverlof of ziektevervanging? De klachtenfunctionarissen van Quasir zijn degelijk opgeleid en ervaren in het veld. Hierdoor zullen ze snel het werk in uw organisatie kunnen oppakken en aansluiten bij de werkwijze die u mag verwachten. 

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Quasir of maatwerk? Neem dan contact met ons op. 'Een relatie gebaseerd op wederzijds respect is een relatie gebaseerd op wederzijds vertrouwen.'

LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
Facebook
Facebook
Website
Website
E-mail
E-mail
© 2015 Quasir, alle rechten voorbehouden.


Uitschrijven    Wijzigen gegevens 

Email Marketing Powered by Mailchimp