Copy
Nieuwsbrief 106
Gianotten Mutsaers - 9 april 2020
Overal in het land ploppen mooie ideeën op om elkaar door deze tijd heen te helpen. Wij zijn blij dat we iets kunnen doen voor onze jonge lezertjes: De Johan van Stekelenburg Stichting maakt zich sterk voor de kleuters waar boeken in huis geen vanzelfsprekendheid zijn. Ze nodigen je uit eens door je boekenkast te gaan en te kijken welk prentenboek(en) je zou willen weggeven. En wil je niets weg doen? Dan kun je altijd een bedrag schenken. Ga naar johanstekelenburgstichting.nl voor de details.

Onze winkel is geopend, er is ruimte genoeg om afstand te houden. Wil je niet naar de winkel komen? De fietskoerier staat voor je klaar! Het gewenste boek kan dezelfde dag nog bezorgd worden (mits op voorraad en binnen een straal van 3 km, betaling via de pin) en je kunt boeken bestellen via de webshop www.gianottenmutsaers.nl

In deze nieuwsbrief tips over kookboeken, want vooral in rare tijden nodigt een paasweekend uit om samen lekker te eten en te drinken.
Eerste Paasdag zijn wij gesloten, de Tweede Paasdag staan wij  van 12.00 tot 17.00 uur weer voor je klaar!

Wij wensen je een fijn paasweekend met veel leesplezier
#ikleesthuis

De boekverkopers van Gianotten Mutsaers
 

Doneer een prentenboek

In samenwerking met de basisscholen en kinderopvang gaat De Johan Stekelenburg Stichting zorgen dat ook kwetsbare kleuters thuis kunnen lezen. Ouders en kinderen van basisscholen en kinderopvang worden opgeroepen om hun prentenboeken een tweede kans te geven. Zij kunnen die boeken inleveren op dinsdag 14 of woensdag 15 april tussen 10 en 12 uur op één van de basisscholen Don Sarto, Antares en De Vlashof.
Je kunt je prentenboek(en) ook bij Gianotten Mutsaers afgeven, van 9 t/m 14 april tijdens de normale winkelopeningstijden. (Eerste Paasdag gesloten, Tweede Paasdag geopend van 12 tot 17 uur)

Smokey goodness - Burgers & BBQ Bites
 

Back to the USA we go! In Smokey Goodness – Burgers & BBQ Bites neemt pyro-culinair avonturier Jord Althuizen je mee naar de States. Want soms heb je simpelweg geen tijd voor het echte BBQ werk, en wil je something hot & fast. En waar kunnen ze dat nu beter dan in de USA?
Smokey Goodness – Burgers & BBQ Bites - Jord Althuizen

Limonade

Soms wil of kun je geen alcohol drinken. Maar wat drink je dan op dat zonnige terras, bij dat lekkere diner of op dat feestje? Een drankje uit dit boek natuurlijk! Zoet, zuur, hartig, precies de goede smaken om je die frisse witte wijn te doen vergeten. Van Uitgeverij SNOR, bekend van de mooie vormgeving.
Limonade - Holy Kauw Company

Heel veel veggie!


Deze handzame 'Heel veel veggie!' bevat de 100 lekkerste seizoensrecepten uit 'Heel veel veg!'. Alle recepten zijn vrij van vlees, vis, eieren en zuivelproducten. Niet alleen voor de veganist of vegetariër, maar voor iedereen die gezond wil eten en meer wil afwisselen met groenten biedt dit boek volop inspiratie.
Heel veel veggie! - Hugh Fearnley Whittingstall

Jackfruit


Jackfruit is dé plantaardige vleesvervanger van dit moment. De jonge, tropische vrucht is neutraal van smaak en vlezig van structuur, waardoor hij ideaal is om mee te koken. Dit kookboek geeft je meer dan 30 verrassende en toegankelijke recepten, van snack tot lunch en van voor- tot hoofdgerecht. 
Jackfruit - Jessica Lek
Hieronder staan de drie bestverkochte boeken van afgelopen week
Zon

Lucinda Riley

In hechtenis

Nicci French

De stad der blinden

José Saramago

GIANOTTEN MUTSAERS
Emmapassage 17
5038 XA Tilburg
T: 013-4651111
E: info@gianottenmutsaers.nl
W: www.gianottenmutsaers.nl

 
OPENINGSTIJDEN
Maandag 13.00 – 18.00 uur
Dinsdag 9.30 – 18.00 uur
Woensdag 9.30 – 18.00 uur
Donderdag 9.30 – 18.00 uur (i.v.m. Corona vervalt de koopavond)
Vrijdag 9.30 – 18.00 uur
Zaterdag 9.30 – 17.00 uur
Zondag 12.00 – 17.00 uur
FB
Twitter
IG
Website
Copyright © 2020 Boekenhandel Gianotten Mutsaers
Profiel bijwerken - Afmelden