Copy
Nieuwsbrief Gianotten Mutsaers
Nummer 98 - 20 december 2019
Beste boekenliefhebber
De laatste weken van 2019 alweer. Voor Gianotten Mutsaers was het een bijzonder jaar op een tijdelijke locatie. Een beetje behelpen soms, maar al met al is het niet tegengevallen en zijn we bijna alle dagen een prima boekwinkel geweest. Maar wát kijken we uit naar onze nieuwe winkel! Eind januari gaat het gebeuren, dan gaan we verhuizen naar een heel nieuw pand in een nieuwe straat. We kunnen bijna niet wachten om een tipje van de sluier op te lichten, zo blij zijn we met de nieuwe kleuren, vormen en materialen. Met dank aan Beers | Brickworks!

Het weekend van 1 en 2 februari wordt de winkel feestelijk geopend met een bomvol programma feestelijkheden. Waarover in januari meer.

In deze nieuwsbrief twee leuke kinderactiviteiten voor de kerstvakantie en nog een aantal tips van onze boekverkopers. Voor nu: Fijne feestdagen en de allerbeste wensen voor 2020!


Met vriendelijke groet,
De boekverkopers van Gianotten Mutsaers

Spruit Festival - Luistergoed! (4+)

Koptelefoon-voorlezen

Heerlijk tussen de boeken, met een koptelefoon op je hoofd, luisteren naar mooie verhalen…
Actrice Lonne Gosling leest voor en neemt jong en oud mee op bijzondere avonturen.
Laat je meevoeren en geniet van een momentje voor jezelf in de pop-up boekenwinkel van Gianotten Mutsaers. Vrijdag 27 december van 12.00 tot 15.00 uur. Doorlopend, met hier en daar een leespauze. Gratis deelname.

vrijdag 27 december |  12.00 - 15.00 uur uur | meer info >>

Workshop Dungeons and dragons

Heb jij wel eens gehoord van het rollenspel Dungeons and Dragons? Misschien in Stranger Things of The Big Bang Theory? De Jonge Strateeg biedt kinderen en jongeren bij Gianotten de kans om dit samen te leren spelen!

In deze workshop werk je samen als helden om een verhaal te vertellen. Een verhaal waarin jijzelf de hoofdrol hebt! Met behulp van dobbelstenen en creativiteit gaan jullie bepalen wat er gebeurt. De Jonge Strateeg biedt een toegankelijke workshop aan voor beginners om het spel onder de knie te krijgen en je eerste verhaal uit te spelen in een groep. deze workshop is geschikt voor kinderen vanaf 7 a 8 jaar.


vrijdag 3 januari |  14.00 - 16.00 uur uur | meer info >>

De keuze van Marlous: Baskische thrillers

Deze zomer heeft Marlous De stilte van de witte stad al eens getipt. Nu is er een nieuwe thriller over de jonge inspecteur en profiler Unai López de Ayala, beter bekend als Kraken. Superspannend weer! En het speelt in Baskenland, wat het verhaal een extra lading geeft.
De stilte van de witte stad - Eva García Sáenz de Urturi
De riten van het water - Eva García Sáenz de Urturi

Marjo tipt Zwarte schuur

We zijn er allemaal weg van bij Gianotten Mutsaers. Zwarte schuur van Oek de Jong. Het verhaal heeft vaart, is spannend, de karakters zijn uitgediept en overtuigend. Lezen dit boek!
Zwarte schuur - Oek de Jong

English science-fiction voor Ruud

A lady astronaut novel. 
Mary Robinette Kowal continues the grand sweep of alternate history begun in The Calculating StarsThe Fated Sky looks forward to 1961, when mankind is well-established on the moon and looking forward to its next step: journeying to, and eventually colonizing, Mars.
The calculating stars - Mary Robinette Kowal
The Fated sky - Mary Robinette Kowal

Winterhuis Hotel van Ellen

Winterhuis is een fantastisch hotel met een snoepkeuken, bioscoop, skibaan en een bibliotheek met duizenden boeken. Maar het is ook een hotel met een duister verleden, vol raadsels en geheimen. Een bijzonder en origineel verhaal.
Winterhuis Hotel - Ben Guterson
De geheimen van Winterhuis Hotel - Ben Guterson

 

Top 3 

Hieronder staan de drie bestverkochte boeken van afgelopen 2 weken.
 
1. Historische atlas van Tilburg
van Putten, Robben en Siebers
€ 24,50
Bestel nu
2. De meeste mensen deugen
Rutger Bregman
€ 16,50
 
Bestel nu
3. Mindf*ck next level
Victor Mids & Oscar Verpoort
€ 24,95
 
Bestel nu
Gianotten Mutsaers
Emmapassage 18-26
5038 XA Tilburg
T: 013-4651111
 
Openingstijden
Maandag 13.00 – 18.00 uur
Dinsdag 9.30 – 18.00 uur
Woensdag 9.30 – 18.00 uur
Donderdag 9.30 – 21.00 uur
Vrijdag 9.30 – 18.00 uur
Zaterdag 9.30 – 17.00 uur
Zondag 12.00 – 17.00 uur
Facebook
Twitter
Instagram
Website
E-mail
Copyright © 2019 Boekhandel Gianotten Mutsaers 


profiel bijwerken | afmelden

Email Marketing Powered by Mailchimp