Copy
Nieuwsbrief 104
Gianotten Mutsaers - 27 maart 2020

We zitten voortdurend bovenop het nieuws. Heel begrijpelijk, maar ook frustrerend en verdrietig. Leg dat scherm af en toe weg en verdwijn eens in een boek! Laat je meenemen naar andere plaatsen en tijden. Leer nieuwe dingen, een taal of vaardigheid. Onderzoek een natuurgebied. Maak toch alvast die reis maar dan vanuit je luie stoel. Blijf thuis en lees!

Onze winkel is geopend, er is ruimte genoeg om afstand te houden. Er is een fietskoerier in huis, die dezelfde dag nog het gewenste boek kan bezorgen (mits op voorraad en binnen een straal van 3 km) en je kunt boeken bestellen via de webshop www.gianottenmutsaers.nl

In deze nieuwsbrief weer veel tips. We nodigen je van harte uit met ons te delen wat je aan het lezen bent op dit moment. Plaats een foto van het boek en een korte recensie op social media met de #ikleesthuis. Zo zijn we toch een beetje verbonden met onze lezers, die we behoorlijk beginnen te missen! Wij wensen je veel sterkte maar ook veel leesplezier.

De boekverkopers van Gianotten Mutsaers
 

De kaaistoep

25 jaar onderzoek naar biodiversiteit door KNVV Tilburg. De Kaaistoep is een natuurgebied ten zuidwesten van Tilburg, waar door amateur- en professionele onderzoekers sinds 1995 onderzoek wordt gedaan. Ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum is dit boek samengesteld. Ruim 700 pagina's  verhalen, ontdekkingen en foto's over het best onderzochte stuk natuur van Nederland!

De Kaaistoep is niet online verkrijgbaar. Wil je niet naar de winkel komen? Neem dan even contact op

De een is de ander niet - Henny Vrienten
 

Henny Vrienten leeft voor de muziek. Bij het grote publiek is hij bekend van Doe Maar, maar als solo-artiest schreef hij misschien nog wel meer liedteksten dan voor Doe Maar. En dat doet hij nog steeds. Nu zijn allernieuwste cd, Tussen de regels, recent verscheen bij platenlabel TopNotch, vormt dat een mooie aanleiding de balans op te maken en al zijn liedjes te verzamelen in één complete uitgave.
De een is de ander niet - Henny Vrienten

Santa Montefiore - Naar de overkant

Een echte Montefiore: een meeslepend verhaal over familie, liefde en levensbepalende keuzes
Meer dan ooit heeft Marigold de steun en liefde van haar familie nodig, maar zijn die wel in staat om de offers te brengen die dat van hen vraagt?
Naar de overkant- Santa Montefiore

De Gorgels en de grote operatie 

Van Jochem Myjer en Rick  de Haas, de illustrator die ook de grote muurschildering bij ons gemaakt heeft!
Weer een spannend avontuur van de Gorgels, die over de Mensenkinderen waken en hen beschermen tegen de Brutelaars, de nare wezens die kinderen grieperig of verkouden maken.
De Gorgels en de grote operatie - Jochem Myjer en Rick de Haas 
 


 

De Bosatlas van de Tweede Wereldoorlog

Het verhaal van De Tweede Wereldoorlog in de unieke Bosatlasaanpak. Heldere kaarten, gedetailleerde infographics en authentiek fotomateriaal laten de Tweede Wereldoorlog zien op een nieuwe manier.
De Bosatlas van de tweede wereldoorlog


 
Hieronder staan de drie bestverkochte boeken van afgelopen 2 weken.
De meeste mensen deugen

Rutger bregman

Zon

Lucinda Riley

Vallen is als vliegen

Manon Uphoff

GIANOTTEN MUTSAERS
Emmapassage 17
5038 XA Tilburg
T: 013-4651111
E: info@gianottenmutsaers.nl
W: www.gianottenmutsaers.nl

 
OPENINGSTIJDEN
Maandag 13.00 – 18.00 uur
Dinsdag 9.30 – 18.00 uur
Woensdag 9.30 – 18.00 uur
Donderdag 9.30 – 18.00 uur (i.v.m. Corona vervalt de koopavond)
Vrijdag 9.30 – 18.00 uur
Zaterdag 9.30 – 17.00 uur
Zondag 12.00 – 17.00 uur
FB
Twitter
IG
Website
Copyright © 2020 Boekenhandel Gianotten Mutsaers
Profiel bijwerken - Afmelden