Copy
Nieuwsbrief Gianotten Mutsaers
Nummer 96 - 22 november 2019
Beste boekenliefhebber
Sinterklaas is in het land! Een mooi versierde winkel, chocomel met pepernoten in ons Lunchcafé, boekverkopers met heel veel boekentips...wij zijn er klaar voor.
In deze nieuwsbrief één evenement: een signeersessie van de Historische atlas van Tilburg en verder lekker veel boekentips voor alle leeftijden.

Wij zien je graag in onze winkel maar mocht dat niet lukken, online bestellingen worden t/m 26 december gratis thuisbezorgd. (Als je de online-bestellingen liever afhaalt in de winkel, is dit natuurlijk ook mogelijk)

Tot ziens en een gezellige sinterklaastijd!

Met vriendelijke groet,
De boekverkopers van Gianotten Mutsaers

Signeersessie

Rob van Putten, Petra Robben en Pieter Siebers signeren de Historische atlas van Tilburg.

De transformatie van een textielstad. Voor het eerst in de geschiedenis van Tilburg wordt de ruimtelijke ontwikkeling van de stad beschreven aan de hand van kaarten en plattegronden. De atlas is tot 1 maart verkrijgbaar voor €24,50, daarna €29,50.

zaterdag 30 november |  10.30 - 12.00 uur | meer info >>

Voor de kleintjes

Ik ben ik en jij bent jij is een luchtig en humoristisch verhaal over verschillen en overeenkomsten, en is knap op rijm vertaald door Bette Westera. Dit vrolijke prentenboek gaat over verschillen en overeenkomsten. Jij bent zus en ik ben zo, en dat is prima. En in sommige dingen zijn we juist hetzelfde, dat is grappig! 
Ik ben ik en jij bent jij - Karl Newson

Voor jong en oud

Een rijk geïllustreerde verzameling van 366 natuurgedichten – één voor elke dag van het jaar, inclusief schrikkeldag. Gevuld met bekende favorieten en nieuwe gedichten, geschreven door een grote verscheidenheid aan auteurs. Een prachtig boek om in te grasduinen, of om elke dag open te leggen!
Ik wou dat ik een vogel was - diverse auteurs, illustraties Frann Preston - Gannon

Voor 10+

1947. Victor weet het al heel lang: hij houdt van jongens. Hij durft er met niemand over te praten. Niet met zijn vader en moeder, niet met meester Maas en helemaal niet met zijn klasgenoten. Totdat een meisje uit zijn klas verliefd op hem wordt…Portret van Victor, die niet weet wat hij aan moet met zichzelf en met de wereld. Eerlijk en met veel inlevingsvermogen. 
Niemand ziet het - Dolf Verroen

Voor de jonge klimaatactivist

Wees een held, red de wereld!
Hoe dan? In dit boek laat Greta Thunberg zien hoe zij dat aanpakt.
Greta is inmiddels een bekende actievoerder, maar toen ze voor het klimaat begon te strijden, was ze helemaal alleen. Greta's verhaal laat zien dat iedereen kan helpen. En daarvoor hoef je je echt niet in allerlei ingewikkelde bochten te wringen. Kijk maar bij de tips in dit boek, dan zie je hoe snel je al een verschil kunt maken.
De toekomst is nu - Claus Hecking e.a.

Herman leest M.

M. is zeer ambitieus. M. wil de eerste zijn en domineren. M. is Benito Mussolini. 
In dit boek worden minutieus de beginjaren (1919-1925) van 's werelds eerste fascistische dictatuur beschreven. Kunnen wij hiervan leren?

Scurati doopte Mussolini om als romanfiguur. Deze indrukwekkende, documentaire roman is bekroond met de Premio Strega, de voornaamste literaire prijs in Italië.
M. - Antonio Scurati

Anja tipt De gebroeders B.

Steffie van den Oord werkte zich door meters archiefmateriaal heen en kwam op het spoor van dit waargebeurde, spannende en meeslepende verhaal over twee van de meest gezochte mannen van Europa.
Frans en Jan Bosbeeck kunnen niet met en niet zonder elkaar, en worden gezocht voor diefstal en overvallen – tot ver over de grens. Een romantisch, meeslepend en kleurrijk verhaal!
De Gebroeders B. - Steffie van den Oord

Het winterkoninkje van Daphne

Het winterkoninkje is, evenals het eerder verschenen Roodborstje, een juweeltje. Prachtig vormgegeven, met mooie literaire fragmenten, vintage afbeeldingen en interessante verhalen over het leven van dit kleine vogeltje van maand tot maand. Cadeautip voor de vogelliefhebber!

Het winterkoninkje - Stephen Moss
 

 

Top 3 

Hieronder staan de drie bestverkochte boeken van afgelopen 2 weken. Bekijk de volledige top 10 van bestverkochte titels in fictie en non-fictie op onze website.
1.De dochter van de veldheer
Didier Conrad
paperback € 6,95
 
Bestel nu
2. Gezondheid!
Lévi Weemoedt
€ 16,50
Bestel nu
3. Grote verwachtingen
Geert Mak 
paperback €29,99
hardcover€ 36,99
 
Bestel nu
Gianotten Mutsaers
Emmapassage 18-26
5038 XA Tilburg
T: 013-4651111
 
Openingstijden
Maandag 13.00 – 18.00 uur
Dinsdag 9.30 – 18.00 uur
Woensdag 9.30 – 18.00 uur
Donderdag 9.30 – 21.00 uur
Vrijdag 9.30 – 18.00 uur
Zaterdag 9.30 – 17.00 uur
Zondag 12.00 – 17.00 uur
Facebook
Twitter
Instagram
Website
E-mail
Copyright © 2019 Boekhandel Gianotten Mutsaers 


profiel bijwerken | afmelden

Email Marketing Powered by Mailchimp