Copy
Nieuwsbrief 109
Gianotten Mutsaers - 1 meil 2020
De maand van herdenking, bevrijding, Moederdag en alle vogels die een ei leggen begint vandaag. Alles is anders dan andere jaren maar we maken er iets van. Gianotten Mutsaers organiseert deze maand voor het eerst een online lezing/signeersessie en we hebben twee cadeautjes! Voor Moederdag krijg je een gedicht cadeau en we hebben nog een heel leuk cadeauboekje voor kinderen: Het grote opa/oma interview. En natuurlijk hebben we heel veel nieuwe boeken rondom 75 jaar vrijheid!

Onze winkel is normaal geopend, alleen de koopavond is voorlopig komen te vervallen. Wil je niet naar de winkel komen? De fietskoerier staat voor je klaar! Het gewenste boek kan dezelfde dag nog bezorgd worden (mits op voorraad en binnen een straal van 5 km, betaling via de pin) en je kunt boeken bestellen via de webshop www.gianottenmutsaers.nl

De inkoop van tweedehands boeken op woensdag van 9.30 tot 14 uur is weer opgestart. Zie voor de voorwaarden onze website. Bevrijdingsdag, dinsdag 5 mei zijn we geopend van 12 tot 17 uur.

Welkom in de winkel of in onze webshop!

De boekverkopers van Gianotten Mutsaers

Online boekpresentatie Once Upon A Future

Op donderdag 7 mei geeft Leen Zevenbergen om 15:00 uur een webinar vanuit Gianotten Mutsaers. Hij geeft een lezing over zijn boek Once upon a future, dat hij samen met Ruud Veltenaar geschreven heeft. Charles Groenhuijsen zal tijdens de lezing als (online) moderator optreden. Wil je meeluisteren of meepraten? Stuur een mail naar info@gianottenmutsaers.nl en je ontvangt op donderdag 7 mei een informatiemail met daarin de link om de lezing te volgen.

Donderdag 7 mei | 14.45 - 15.45 uur | meer info

Moederdaggedicht cadeau van Isis en Jasper
 

Het 'Gedicht op maat' optreden in maart moest helaas geannuleerd worden, hopelijk krijgen Isis en Jasper in september een herkansing. Om je alvast kennis te laten maken met dit leuke duo hebben zij voor Gianotten Mutsaers een moederdaggedicht gemaakt. Als je een moederdagcadeautje koopt krijg je dit mooie printje cadeau. Natuurlijk ook leuk om je moeder te verrassen met een boek en gedicht per post als je er niet heen kunt!
Meer info over Isis en Jasper vindt je op www.isisenjasper.nl

Het grote opa/oma interview

Pak je microfoon en laat je opa of oma (online) vertellen! Interview hen over vroeger, nu en over jullie twee. Deze boekjes staan vol leuke vragen en opdrachten. Gemaakt door Elma van Vliet, bekend van Mam/Pap vertel eens...Voor kinderen vanaf 7 jaar.
Vindt je het leuk om je opa of oma te interviewen? Vraag dan bij de kassa naar deze leuke boekjes. Ze zijn gratis maar de oplage is beperkt.

75 jaar Vrijheid

Vanwege het jubileumjaar zijn er veel nieuwe titels verschenen, zomaar een greep:
75 jaar Vrijheid Fotoboek 
De Tweede Wereldoorlog in honderd foto's
De laatste getuigen
Leven in bezet Nederland, 6 delen
Nederland bevrijd
Op de tafel vooraan in de winkel, nog veel meer keus!
Hieronder staan de drie bestverkochte boeken van afgelopen week
Japan in honderd kleine stukjes

Paulien Cornelisse

Gevaarlijk spel

Piet J. van den Hout

In hechtenis

Nicci French

GIANOTTEN MUTSAERS
Emmapassage 17
5038 XA Tilburg
T: 013-4651111
E: info@gianottenmutsaers.nl
W: www.gianottenmutsaers.nl

 
OPENINGSTIJDEN
Maandag 13.00 – 18.00 uur
Dinsdag 9.30 – 18.00 uur
Woensdag 9.30 – 18.00 uur
Donderdag 9.30 – 18.00 uur (i.v.m. Corona vervalt de koopavond)
Vrijdag 9.30 – 18.00 uur
Zaterdag 9.30 – 17.00 uur
Zondag 12.00 – 17.00 uur
FB
Twitter
IG
Website
Copyright © 2020 Boekenhandel Gianotten Mutsaers
Profiel bijwerken - Afmelden