Copy
Nieuwsbrief 110
Gianotten Mutsaers - 8 mei 2020
Moederdag. Geef eens een boek cadeau! Wij  hebben voor iedere moeder een cadeautje in huis. Voor stoere moeders, voor zorgzame moeders en voor creatieve moeders. Voor moeders die van koken houden of van bergbeklimmen. Van kickboksen of van zen-meditatie. Van reizen of van gezellig thuis zijn. Bij iedere moeder past een boek! 

Onze winkel is normaal geopend, alleen de koopavond is voorlopig komen te vervallen. Wil je niet naar de winkel komen? De fietskoerier staat voor je klaar! Het gewenste boek kan dezelfde dag nog bezorgd worden (mits op voorraad en binnen een straal van 5 km, betaling via de pin) en je kunt boeken bestellen via de webshop www.gianottenmutsaers.nl of via een mail naar de winkel info@gianottenmutsaers.nl

De inkoop van tweedehands boeken op woensdag van 9.30 tot 14 uur is weer opgestart. Zie voor de voorwaarden onze website

Wij wensen je een Mooie Moederdag!

De boekverkopers van Gianotten Mutsaers

Fleishman zit in de problemen

Marlous tipt: 'Een verhaal over een huwelijk, in de traditie van Philip Roth. Precies de goede mix van meewarigheid, leedvermaak en inlevingsvermogen.'

‘Brodesser-Akner heeft een krachtige, verontrustende en indrukwekkende roman geschreven, die illustreert hoe de huwelijksbelofte (samen onze levens opbouwen) één wezenlijk kenmerk over het oog ziet: er zijn twee levens.’ The New York Times Book Review
Fleishman zit in de problemen - Taffy Brodesser-Akner

Voor nieuwe mama's

Hét boek voor de vrouw die moeder wordt.
Mama'en navigeert elke aanstaande moeder door de negen maanden van haar zwangerschap, de bevalling en de eerste weken na de geboorte van haar kindje. Of ze nu voor het eerst of opnieuw moeder wordt. Met zowel wetenschappelijke kennis, moderne visies en waardevolle inzichten van tientallen deskundigen, als vele gezonde recepten, oefeningen en praktische tips, biedt dit boek je een uitgebreide toolkit om zelf te kiezen wat bij jou past. 
Mama'en - Nina Pierson

Verslavend goed

De fans van Lisa Gardner weten het al lang, zij is altijd goed voor een superspannende, niet-weg-te-leggen thriller.

D.D. Warren wordt opgeroepen na de moord op een man. Het slachtoffer heeft drie schotwonden in zijn lichaam, maar zijn computer is twaalf keer beschoten. Als de politie arriveert, heeft zijn zwangere vrouw Evie Carter het pistool in handen. D.D. herkent de vrouw van een vergismoord van jaren geleden, toen Evies vader het slachtoffer was.
Niet verder vertellen - Lisa Gardner

Jung Chang is terug

De Chinese Jung Chang (1952), nu woonachtig in Groot-Brittannië, schreef een biografie over de drie zussen: Dochters van China. In Nederland is ze vooral bekend van haar autobiografische bestseller Wilde Zwanen (1992). Door middel van haar politieke biografieën probeert ze de politieke ‘waarheid’ van China boven tafel te krijgen. Al haar boeken zijn verboden in China.
Jung Chang schreef met Dochters van China de biografie van drie zussen, getrouwd met mannen die de politiek bepaalden in het China van de twintigste eeuw. 
Dochters van China - Jung Chang
 

Moederdaggedicht cadeau van Isis & Jasper

Dit leuke duo heeft voor Gianotten Mutsaers een moederdaggedicht gemaakt. Als je een moederdagcadeautje koopt krijg je dit mooie printje cadeau. 
Meer info over Isis en Jasper vindt je op www.isisenjasper.nl

Tijdschriften en ansichtkaarten

Een tijdschrift cadeau geven is altijd leuk! Er is heel veel keus bij Gianotten Mutsaers.
En mocht je niet op bezoek kunnen bij je moeder...stuur dan een kaartje. 
Hieronder staan de drie bestverkochte boeken van afgelopen week
De Bosatlas van de Tweede Wereldoorlog

Redactie Bosatlas

Het zal je moeder maar wezen

Karin Bruers

De zeven zussen - zon

Lucinda Riley

GIANOTTEN MUTSAERS
Emmapassage 17
5038 XA Tilburg
T: 013-4651111
E: info@gianottenmutsaers.nl
W: www.gianottenmutsaers.nl

 
OPENINGSTIJDEN
Maandag 13.00 – 18.00 uur
Dinsdag 9.30 – 18.00 uur
Woensdag 9.30 – 18.00 uur
Donderdag 9.30 – 18.00 uur (i.v.m. Corona vervalt de koopavond)
Vrijdag 9.30 – 18.00 uur
Zaterdag 9.30 – 17.00 uur
Zondag 12.00 – 17.00 uur
FB
Twitter
IG
Website
Copyright © 2020 Boekenhandel Gianotten Mutsaers
Profiel bijwerken - Afmelden