Copy
Nieuwsbrief Gianotten Mutsaers
Nummer 92 - 27 september 2019
Beste boekenliefhebber

Kinderboekenweek! Altijd weer een feestje! 
Van woensdag 2 t/m zondag 13 oktober vindt de 65ste editie van de Kinderboekenweek plaats. Het thema van deze jubileumeditie is Reis mee! -waar voertuigen centraal staan. Er zijn drie activiteiten bij Gianotten Mutsaers: Voertuigen maken met Ontwerpcirkel, Reis mee met Bakfietsjuf en Feest in de Fiepbus. Daarnaast krijg je het Kinderboekenweekgeschenk Haaientanden, geschreven door Anna Woltz, cadeau bij aankoop van een kinderboek. Het prentenboek is dit jaar geschreven door André Kuipers en getekend door Natascha Stenvert: André, het astronautje op zoek naar Laika.

Welkom in de winkel!

Met vriendelijke groet,
De boekverkopers van Gianotten Mutsaers

Haaientanden van Anna Woltz

Het Kinderboekenweekgeschenk is dit jaar geschreven door Anna Woltz en is getiteld Haaientanden. Het geschenk wordt cadeau gedaan aan alle klanten bij besteding van ten minste €10,- aan kinderboeken. En weet je wat zo leuk is? Dit jaar is er een superspannende speurtocht verbonden aan het geschenk. Er worden twee echte haaientanden verstopt in de winkel. Volg ons op Instagram of Facebook als je hier meer over wil weten!

Voertuigen maken met Ontwerpcirkel

Odette van Ontwerpcirkel komt naar de winkel om samen met kinderen voertuigen te maken. Met gelaserde afvalhoutjes lijm je een fantasievoertuig. Er zijn veel leuke en gekke vormpjes om zo een eigen trein, boot of auto te maken.

woensdag 2 oktober |  14.00 - 17.00 uur | meer info >>

Reis mee met Bakfietsjuf!

Bakfietsjuf rijdt de winkel binnen met een fiets vol knutselspullen en neemt je mee op knutselavontuur. Van deksels en ijzerdraad maak je je eigen fiets in een mini-landschap. Kies zelf je weg, wat je op fiets meeneemt of wat voor weer het is!

woensdag 9 okt | 14.00 - 16.00 uur | meer info >>

Feest in de Fiepbus

De Fiepbus is een vrolijk gedecoreerde dubbeldekkerbus waarin kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Op de benedenverdieping kunnen de jongsten (4-8 jaar) in een doolhof op avontuur in de wereld van Fiep Westendorp. Zij vinden daar allerlei spelletjes en bekende Fiepkarakters. Op de bovenverdieping kunnen kinderen op iPads spelen en knutselen. Waar de bus is, is het feest!

Koningsplein zondag 13 okt | 12.00 - 17.00 uur | meer info >>

Wedstijd met de BIC-pen

Begin september verscheen het nieuwe boek van drievoudig Gouden Penseel-winnares Annemarie van Haeringen: De dag waarop de draak verdween. Een prentenboek geheel geïllustreerd met BIC-pen. Hou je van tekenen? Doe dan mee aan de tekenwedstrijd. Haal de tekenplaat op en win Bic-producten en boeken van Annemarie van Haeringen. Vraag er naar in de winkel!

 

Tips voor de Kinderboekenweek

Drie tips van Ellen rondom het thema reizen en vervoer
1. UFO-alarm
Jozua Douglas
€14,99
 
Bestel nu

2. Spekkie en Sproet
Complot in de trein
Vivian den Hollander
€ 13,50
 
Bestel nu

3. Papieren vliegtuigjes
Jim Helmore
€ 13,50
 
Bestel nu
Gianotten Mutsaers
Emmapassage 18-26
5038 XA Tilburg
T: 013-4651111
 
Openingstijden
Maandag 13.00 – 18.00 uur
Dinsdag 9.30 – 18.00 uur
Woensdag 9.30 – 18.00 uur
Donderdag 9.30 – 21.00 uur
Vrijdag 9.30 – 18.00 uur
Zaterdag 9.30 – 17.00 uur
Zondag 12.00 – 17.00 uur
Facebook
Twitter
Instagram
Website
E-mail
Copyright © 2019 Boekhandel Gianotten Mutsaers 


profiel bijwerken | afmelden

Email Marketing Powered by Mailchimp