Copy
Verslag ALV, installatie nieuw college, ARTzaanstad, Ondernemersspreekuur, Social return, Bijeenkomst ICT Zaanstreek, Saense Masters, RPCNH, Hembrugmuseum
 
View this email in your browser

Nieuwsbrief mei 2014

Thema ZON ALV: Bedrijfscontinuïteit

Afgelopen woensdag 14 mei vond de Algemene Leden Vergadering (ALV) plaats bij de Omgevingsdienst.  De bijeenkomst was in drie delen opgedeeld.

Gastheer, directeur omgevingsdienst Reinout Woittiez trapte, na de opening van ZON voorzitter Jan Folkerts, af met een introductie over zijn organisatie. De omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied richt zich oa op risicio’s beperken en leefbaarheid vergroten. Denk aan het voorkomen van een incident met schadelijke effecten, als bv grote milieuramp of vuurwerkramp.
Dit doen ze door bundeling van kennis, kunde en capaciteit.  Dit moet de kwaliteit en professionaliteit van het toezicht, de handhaving en de vergunningverlening naar een hoger niveau tillen en de veiligheid bewaken.

Lees het hele verslag hier!
Tweet
Forward

Presentatie College Zaanstad en coalitieakkoord!

Ondernemers krijgen ruimte en aandacht in het nieuwe coalitieakkoord van de zes partijen D66, VVD, CDA, PvdA, CU en ZOG . Het lobbywerk naar de verkiezing toe heeft haar vruchten afgeworpen. Dit resulteert onder andere in het opnemen van verbetering van dienstverlening richting bedrijven en terugdringen van regelgeving in het akkoord en  meer kansen voor het MKB en ZZP’ers bij aanbestedingen vanuit de gemeente.

Lees meer -->
Tweet
Forward

ARTzaanstad 21 t/m 25 mei 2014


Het aftellen is begonnen. Vanaf woensdag 21 mei staan er meer dan 100 enthousiaste kunstenaars en ontwerpers klaar op het Hembrugterrein in Zaandam om hun nieuwste en beste werken te tonen aan jou!

Voor meer informatie en de openingstijden, klik hier!

Tweet
Forward

Ondernemersspreekuur 20 mei

Bent u ondernemer met een specifieke vraag? Kom naar het Ondernemersspreekuur!

Op 20 mei is de volgende gelegenheid om uw vragen te stellen aan accountants, advocaten, verzekeraars, belastingadviseurs, subsidieadviseurs en conflictbemiddelaars.

Meer informatie en het aanmeldingsformulier vindt u hier.
Tweet
Forward

Geke Faber op bezoek bij Sturm B.V.

Directeur Frenk Clemens runt samen met compagnon en ‘zoon van’ Bram Sturm dit succesvolle bedrijf, dat onlangs bezoek kreeg van burgemeester Geke Faber van Zaanstad. Het bezoek stond in het teken van social return.

Lees meer-->
Tweet
Forward

Bijeenkomst ICT Zaanstreek 27 mei

Wilt u getuige zijn van een unieke demonstratie?

Hoe veilig is het doen van bankzaken en het sturen van vertrouwelijke informatie per telefoon? En welke mogelijkheden zijn er? Dinsdag 27 mei organiseert ICT Zaanstreek een zeer UNIEKE en gratis bijeenkomst op de Dam in Zaandam welke uw vragen/of bovenstaande vragen gaan beantwoorden.

Lees meer en meld u aan via deze link.
Tweet
Forward

Saense Masters Golftoernooi 10 juni

Graag nodigen wij u uit voor De Saense Masters op 3 op dinsdag 10 juni, de meest gezellige golfwedstrijd op derde Pinksterdag.

ZON, de Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner en De Maatschappij organisern de twaalfde editie bij de Zaanse Golf Club te Wijdewormer.

Lees meer en meld u aan!

Tweet
Forward

Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing Noord-Holland officieel van start

Lancering veelplegerswebsite en aanbod van nieuwe trainingen in 2014
Op 16 april jl ondertekenden de bestuurders voor de oprichting van het Regionaal Platform Criminaliteits- beheersing Noord-Holland. Vanuit de krachtenbundeling wordt de criminaliteit tegen het bedrijfsleven collectief bij de wortel aanpakt.

Lees meer-->>
Tweet
Forward

Hembrugmuseum zoekt bestuurders
en adviseurs

Op zoek naar een uitdaging als bestuurder met hands-on mentaliteit? Ben je netwerker, heb je financieel inzicht, ben je politiek/bestuurlijk sensitief, fondsenwerver, beleidsmatig onderlegd, professional met kunsteducatieachtergrond, museale ervaring of marketeer?! Ben je onze toekomstige secretaris?

Lees meer-->>

Agenda

Klik hier voor de volledige agenda!

Onze partners:

Copyright © 2014 Zaans Ondernemers Netwerk ZON, Alle rechten voorbehouden.


schrijf mij uit    update mijn inschrijving

Email Marketing Powered by Mailchimp