Copy
Bekijk deze mailing in je browser

In Toom Nieuws 

 
The Dylan Amsterdam

De afspraak met de opdrachtgever, het vijfsterren hotel The Dylan Amsterdam, was om in twee maanden zestien kamers, waarvan twee zogenaamde signature suites, geheel te restylen en te renoveren. Interieurarchitect Remy Meijers heeft de kamers ontworpen en In Toom was verantwoordelijk voor de uitvoering.

Gastvrijheid
“Ik ben er apetrots op dat The Dylan Amsterdam na twee maanden in volle tevredenheid de zestien nieuwe kamers kon openen voor haar gasten”, vertelt Thomas van Nielen van In Toom. “Alles moest perfect zijn om aan de hoge graad van gastvrijheid van The Dylan te kunnen voldoen. Remy heeft de kamers prachtig vormgegeven. Onze focus was bij alles wat we deden gericht op kwaliteit.”

Lees verder op de website >>

Renovatie buitenkant herenhuis Den Haag

Een aantal jaren geleden renoveerde In Toom het interieur van een statig herenhuis in Den Haag. Dat gebeurde naar alle tevredenheid en In Toom werd opnieuw benaderd. Deze keer is de buitenkant van het huis aan de beurt.

Leien dak
“Het is een mooie uitdaging om ook deze klus goed te klaren”, vertelt Thomas van Nielen. “Het leien dak en de constructie eronder is vervangen. Aan de straatkant hebben we echte leistenen gebruikt, vanwege de beschermde status van de wijk. Van de specialist die het dak heeft gelegd, begreep ik dat het nog niet zo eenvoudig is om goede leisteen te krijgen. De minst of geringste oneffenheid in de steen zorgt voor problemen op langere termijn of al meteen bij het leggen als blijkt dat het lei bros is. Maar het resultaat mag er wezen. Het ziet er prachtig uit.”

Lees verder op de website >>
Specialist in beeld - Steven Vlugt 
Loodgieterswerk, W-installaties en dakwerken

Met een timmermansoog zet totaalinstallateur Steven Vlugt de zinken afdeklijst voor een van de balkons. Het is een van zijn werkzaamheden bij de renovatie van de buitenkant van een statig pand in Den Haag. Hij heeft eveneens de loden afdichtingen van het vernieuwde dak gemaakt en de zinken goten. Daarbij is hij afhankelijk van de dakdekker die het leien dak heeft gelegd. “Ik werk altijd met hem samen als ik dit soort klussen krijg”, vertelt Steven. “Hij is een vakman en daardoor kan ook ik goed werk leveren.”


Lees verder op de website >>
Producent in beeld - Carpet Sign

In Toom werkt niet alleen samen met specialisten op alle mogelijke gebieden. Ook met producenten worden nauwe banden gesmeed. Deze keer wil In Toom haar samenwerking met Carpet Sign belichten; een karpettenproducent die kleden op maat maakt in elk denkbaar design.

Samenwerking
Vorig jaar ging Thomas van Nielen van In Toom samen met interieurarchitect Remy Meijers naar Carpet Sign in Asten. Dit familiebedrijf maakt al ruim vijfendertig jaar de mooiste kleden van de hoogst mogelijke kwaliteit. Thomas en Remy waren op dat moment op zoek naar een speciaal voor de Excellent beurs in Rotterdam te ontwerpen kleed. Dat tapijt kwam er en was ook meteen het begin van de samenwerking tussen Carpet Sign, Remy Meijers en In Toom.

 
Lees verder op de website >> 
Share
Tweet
Forward to Friend
Copyright © 2014 In Toom.


afmelden van deze mailinglijst    update mijn gegevens