Copy
Bekijk deze mailing in je browser

In Toom Nieuws 

 
Communicatie In Toom
In Toom streeft naar kwaliteit. Niet alleen in projecten, maar ook in communicatie met architecten, opdrachtgevers, specialisten en relaties. De afgelopen tijd hebben we daar hard aan gewerkt. Eén van de resultaten daarvan, lees je nu; de In Toom e-mail nieuwsbrief.

Nieuwsbrief
Met deze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van projecten van In Toom. En van interessante nieuwtjes op het gebied van bouw en interieur. Ook stellen we je voor aan de specialisten waar In Toom mee werkt.  Stuk voor stuk toppers in hun vakgebied, die we graag in de spotlight zetten. 
 
Gecombineerde bedrijfskleding
Ook op de werkvloer zijn deze specialisten vanaf nu beter herkenbaar. Want tijdens een In Toom project dragen alle specialisten voortaan In Toom bedrijfskleding met hun eigen (bedrijfs)naam erop. Zo leer je nog eens iemand kennen!

Projecten
Wil je meer zien van een project? Ga dan naar de vernieuwde In Toom website. Daar vind je namelijk alle recente projecten van In Toom. Overzichtelijk en in een fris nieuw jasje gestoken. Opdrachtgevers en specialisten kunnen tevens op de site inloggen om projectdocumenten te raadplegen. En aan het einde van een project plaatsen we daar alle foto’s. Een mooi overzicht van een intensieve samenwerking.

Zijn we trouwens al gelinkt op Facebook of Twitter? Nee? Snel even doen dan. Want ook daar is In Toom te vinden. En wij willen ook graag zien waar jij mee bezig bent!

Zoals je merkt, In Toom is volop in beweging. Heb jij nog suggesties om onze communicatie In Toom te krijgen? Laat het ons weten. Mail naar info@intoom.nl.

Let’s keep in touch!
Thomas van Nielen
In Toom aan de slag in Hotel The Dylan in Amsterdam
In Toom is aan de slag in hotel The Dylan in Amsterdam. Interieurarchitect Remy Meijers heeft het interieur van zestien kamers opnieuw ontworpen. In Toom voert het ontwerp uit. Twee van de zestien kamers zijn zogenaamde ´signature suites´. Eind februari worden de nieuwe kamers opgeleverd.

Lees verder op de website >>
Open boek in villa Bussum (specialist in beeld)
In Toom is bezig met de bouw en inrichting van een villa in Bussum. Van Leeuwen Natuursteen uit Meerkerk is één van de specialisten waarmee In Toom regelmatig samenwerkt. Arjan Zoutewelle (rechts op de foto) en Peter van Zanten runnen het bedrijf uit Meerkerk. Het bedrijf plaatste een zogenaamd ´open boek´ in één van de badkamers in de villa. Het open boek bestaat in dit geval uit vier delen waar de tekening van het marmer een prachtig geheel vormen.

Lees verder op de website >>

In Toom bouwt The Grey House op de Excellent Wonen en Leven beurs
In december bouwde In Toom het prominent aanwezige The Grey House op de Excellent Wonen en Leven beurs in Ahoy Rotterdam. Thomas van Nielen van In Toom: “‘The Grey House’ is ontworpen door Remy Meijers en is een woning met alle elementen die een ontwerp van Remy zo karakteriseren.”
 
Lees verder op de website >> 
Bussumse villa nadert voltooiing
In Toom is bezig met de afronding van de inrichting van een prachtige villa in Bussum. Het door Remy Meijers ontworpen interieur krijgt de puntjes op de i gezet. De villa kent de typische kenmerken van een Remy Meijers ontwerp; ruimtes die vaak letterlijk naadloos in elkaar overvloeien zonder hun specifieke functie te verliezen, maar ook de rustige, harmonieuze sfeer met de hoogste kwaliteit voor elk detail.

Lees verder op de website >> 
Share
Tweet
Forward to Friend
Copyright © 2014 In Toom.


afmelden van deze mailinglijst    update mijn gegevens