Copy
Nyheder og restpladser fra Motour.dk
View this email in your browser
Ny rejse hos Motour.dk:
Baghjulskursus 2016!Den 27. og 28. maj får du mulighed for at deltage på et underholdende kursus, hvor du også lører noget praktisk; at lære at køre rigtigt på baghjul! 

Ankomst fredag 27. maj til aften. Fælles middag med de andre deltagere. Overnatning på godt Best Western hotel. Lørdag 28. maj er der kursus hele dagen. Der stilles motorcykel til din rådighed og dygtige instruktørere og naturligvis Henrik Tang som turleder for hele arrangementet.

Se hele arrangementet ved at klikke HER
Udsolgte rejser - brug ventelisten:

På 2 uger fik jeg udsolgt på flere rejser, og derfor er der nu mulighed for at skrive sig på venteliste. Hvis du gerne vil på rejsen, og der allerede nu er udsolgt kan det være en god idé at skrive sig på ventelisten. Der kan komme en annullering, eller jeg kan være heldig at få et ekstra værelse.

Følgende rejser er der allerede delvist eller helt udsolgt:

Kristi Himmelfart, 6 dage til Hessen og Bayern, 3. - 8. maj. Enkeltværelser udsolgt. 2 dobbeltværelser ledig. Se rejsen her.

Billetter til Dutch TT. 26. juni. Geert Timmer Tribunen er udsolgt. Jeg har fortsat ledige pladser på Winterdijk Tribunen. Se rejsen her

6 landes rejse. 11. - 25. juni. Alt udsolgt. Venteliste mulig. Se rejsen her.

4 landes rejse. 11. - 18. juni. Alt udsolgt. Venteliste mulig. Se rejsen her

Gardasøen og Tirol. 18. -  25. juni. Alt udsolgt. Venteliste mulig. Se rejsen her

 
Snescooter Safari.

Plads i delt dobbeltværelse 2. - 6. marts 2016.


Jeg har nu fået mulighed for at sælge en plads i et delt dobbeltværelse. Har en booking fra en herre, der gerne deler med en anden rejsende. Derved sparer du enkeltværelsestillægget, hvis du rejser alene.

Se hele rejsearrangementet ved at klikke her.
Rejse til Rhinen, Mosel og Nürburgring.

Plads i delt dobbelt værelse ledigt. 8. til 13. maj 2016.


Jeg har nu fået mulighed for at sælge en plads i et delt dobbeltværelse. Jeg har en booking fra en herre, der gerne deler med en anden rejsende. Derved sparer du enkeltværelsestillægget, hvis du rejser alene.

Se hele rejsearrangementet ved at klikke her.
Rejse til Rusland.

Plads i delt dobbelt værelse og kahyt på den nye rejse til Rusland. 16. 27. juli 2016.


Jeg har nu fået mulighed for at sælge en plads i et delt dobbeltværelse samt også plads i delt dobbelt kahyt. Har en booking fra en herre, der gerne deler med en anden rejsende. Derved sparer du enkeltværelsestillægget og enekahyt tillægget, hvis du rejser alene.

Se hele rejsearrangementet ved at klikke her.

Med venlig hilsen

Henrik Tang
Motour.dk - Skitour.dk - Snescooterrejser.dk
Copyright © 2015 Rejserog.dk, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences