Copy
Online nieuwsbrief Suzanne Menheere Vocals. Webversie

Zingen is gezond!

Zingen is niet alleen erg leuk maar ook heel gezond, wist je dat? Regelmatig zingen zorgt er bijvoorbeeld voor dat bacteriën zich minder goed kunnen nestelen in de neus en keel. Om griep te voorkomen adviseer ik daarom minimaal drie liedjes per dag! ;-)

Zing je lievelingsliedjes tijdens het koken, onder de douche, in de auto of... in de huiskamer van Charrel & Chantal! Op 21 februari zingt mijn alter ego Chantal samen met Charrel mooie chansons in Theater ‘t Mozaiek (Wijchen). Daarbij is volop gelegenheid om mee te zingen tijdens de sing along. Nieuwsgierig? Bestel meteen tickets of lees meer over dit huiskamerconcert verderop in deze nieuwsbrief. En stuur dit bericht door naar je vrienden om ze ook uit te nodigen. Want hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Nieuw: Suzy's Zangsalon
Ook bij Suzy's Zangsalon mag je lekker meezingen. De zangsalon staat garant voor een ouderwets gezellige middag met nostalgische liedjes uit die goeie ouwe tijd: van Doris Day tot Wim Sonneveld en van Eddy Christiani tot Vera Lynn.

Suzy's Zangsalon is speciaal gericht op woonzorgcentra maar is ook geschikt voor wijkcentra of de lokale buurtvereniging. Samen genieten, zingen en lachen staat centraal en iedereen is welkom: familieleden, buren en vrienden. Ben je werkzaam in de zorg of in het verenigingsleven kijk dan op mijn website voor meer informatie.

Volg me voor meer nieuws updates op facebook of hou m’n agenda in de gaten en wie weet komen we elkaar binnenkort weer tegen. En blijf vooral lekker zingen, voor je het weet is het weer lente!

Liefs, Suzanne

Huiskamerconcert Charrel & Chantal (wo. 21 feb)


Na vele succesvolle optredens in theaters en op pleinen door het hele land, komen Charrel & Chantal tegemoet aan een grote wens van hun dierbare fans: een kijkje in hun privéleven.
De gevierde vedettes komen daarom met hun charmante chansonprogramma Chez nous naar de Huiskamer van Theater ‘t Mozaïek. Zij delen in intieme sfeer met u de onvergetelijke herinneringen van hun woelige, internationale carrière. Dat doen zij aan de hand van mooie luisterliedjes van over de hele wereld. Maar na de pauze beslist het publiek tijdens een heuse sing along welke golden oldies ten gehore zullen worden gebracht rond hun knisperende haardvuur.

Het belooft dus weer een onvergetelijke avond te worden met herkenbare meezingers, vrolijke noten en zo nu en dan een emotionele uitbarsting. En met een gezellig drankje erbij natuurlijk. Chantal: “Voor Charrel een Chivas regal en voor mij Champagne of Chardonnay.” “Want ook chez nous zijn wij even chic als charmant,” aldus Charrel.

Tickets
Het aantal plaatsen in de huiskamer is beperkt, reserveer nu je tickets op de website van Theater 't Mozaïek via onderstaande button:
RESERVEER JE TICKETS
Wil je op de hoogte blijven? Volg me op deze kanalen:
Facebook
Twitter
SoundCloud
Wil je deze nieuwsbrief op een ander e-mailadres ontvangen?
Je kunt hier je voorkeuren bijwerken of je uitschrijven voor deze nieuwsbrief


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Suzanne Menheere · Vroegeling 20 · Grave, 5361 MN · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp