Copy

Online nieuwsbrief van Suzanne Menheere Vocals. Webversie

Agenda voorjaar 2017

Spring is here

Jaaaaaa, de lente is eindelijk begonnen! Persoonlijk vind ik dat ieder seizoen z'n charme heeft, maar na de winter is altijd wel weer héérlijk om lekker buiten te zijn en te genieten van de voorjaarszon.

Ik hoop dat zondag 14 mei ook een zonnige dag wordt want dan zijn The Songbirds – nieuw duo met gitarist Arjen Tijs – te horen bij de Veldschuur van Gaia & Ouranos in Overasselt.

Voor het zover is, is mijn alter ego Suitcase Suzy nog te gast bij een paar leuke events; data, tijden en locaties lees je verderop in deze nieuwsbrief.

Ik hoop je te ontmoeten deze lente!

Liefs, Suzanne

wo 19 april | Food meets Fashion | Boxmeer

Op woensdagavond 19 april organiseert Carola van Benthum i.s.m. Hotel Riche een speciaal event: Food meets Fashion. Tijdens deze avond krijg je zowel de nieuwste ontwerpen van Carola van Benthum als de bijzondere bites van Riche voorgeschoteld inclusief een paar lekkere drankjes! Je wordt muzikaal ontvangen door Suitcase Suzy en na afloop kun je natuurlijk meteen een nieuwe outfit shoppen!

Walking diner en fashion show
- Datum: 19 april
- Aanvang: 18.30 uur
- Kosten: €39,50 p/p (incl. drank)
- Locatie: Steenstraat 51 Boxmeer

Tickets zijn verkrijgbaar bij Riche en Carola van Benthum (beide in de Steenstraat te Boxmeer) of via de webshop.

zo 30 april | Trouwbeurs | Nijmegen

Restaurant De Meesterproef organiseert op zondag 30 april een trouwbeurs (12:00-17:00 uur). Voor verliefden en verloofden dé kans om deze prachtige locatie te ontdekken!

Suitcase Suzy staat in Torenkamer, daarnaast zijn er nog tal van leveranciers op het gebied van styling, bruidstaarten, bruidsmode, bloemen, fotografie, bubbels, visagie en haarmode.

Zonder trouwplannen ben je natuurlijk ook van harte welkom om de mogelijkheden in De Meesterproef te bekijken. Het restaurant ligt op het Honig-terrein, de voormalige Heinz/Honigfabriek in Nijmegen. Dit karakteristieke complex is ook zeker een bezoekje waard! www.demeesterproefnijmegen.nl

zo 14 mei | Muziek aan de Maas | Overasselt

Suzanne was al een paar keer eerder te gast bij Gaia & Ouranos Buitenkunst en dit jaar komt ze samen met zanger/gitarist Arjen Tijs, met wie ze sinds kort het duo The Songbirds vormt, naar de Veldschuur (route).

Terwijl gastvrouw Albertine Arts en gastheer Frans van Steen je ontvangen met een gulle lach, zingen The Songbirds mooie pop- en folkliedjes die je ongetwijfeld van de radio kent. Suzanne en Arjen spelen van 15:00 uur tot 17:00 uur en het optreden is gratis toegankelijk.

Bij slecht weer kan Gaia & Ouranos Buitenkunst besluiten het optreden te annuleren. Kijk bij twijfel op Suzanne's facebookpagina of twitteraccount voor de laatste nieuwsupdates.

Wil je op de hoogte blijven? Volg me op deze kanalen:

Wil je deze nieuwsbrief op een ander e-mailadres ontvangen?
Je kunt hier je voorkeuren bijwerken of je uitschrijven voor deze nieuwsbriefThis email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Suzanne Menheere · Vroegeling 20 · Grave, 5361 MN · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp