Copy
Klik op afmelden als je geen nieuwsbrieven wilt ontvangen (max. 4 per jaar).


Vakantie!


Voordat ik ga genieten van mijn vakantie wil ik graag iedereen bedanken voor een ontzettend leuk en afwisselend seizoen. Velen van jullie kwamen meer dan eens luisteren, waarvoor dank. Het is altijd fijn om bekende gezichten in het publiek te zien!

Ik mocht o.a. zingen op het prachtige landgoed Altembrouck (net over de Belgische grens), het jubileumconcert van Bubbles & Boas, festival Zondags Gasten (Oploo), het Midzomernacht Festijn (Uden) en De Glazen Poort (Grave).

Daarnaast was ik meerdere malen te gast op Landgoed 't Huys op de Hei (Sambeek), stond Suzanne met Heeren op diverse podia en maakte ik mijn debuut bij De Mannetjes & Menheere.

Hoogtepunt was toch wel Het beste van Bannink, de theatershow van Harmonie Stad Grave in Catharinahof Grave. Mijn langgekoesterde wens om Het is over te vertolken ging eindelijk in vervulling, maar liefst vier shows op een rij... het was geweldig!
Dat de muziek van Harry Bannink en Annie M.G. Schmidt nooit verveeld bleek wel uit de enorme belangstelling en de overweldigende reacties die ik mocht ontvangen. Op veler verzoek heb ik enkele video's op youtube gezet.

Na de vakantie staan er al een paar leuke projecten op de planning, te beginnen met twee optredens tijdens het Open Monumentenweekend (13 & 14 september). Kijk voor details op mijn website of facebookpagina. Ik hoop jullie dan weer te ontmoeten.

Voor nu wens ik iedereen een hele fijne zomer. Geniet ervan!

Groeten, Suzanne
Meer weten? Volg Suzanne op: Facebook, Twitter, YouTube | Stuur dit bericht door