Copy
Klik op afmelden als je geen nieuwsbrieven wilt ontvangen (max. 4 per jaar).


Kerstcadeautje

Voordat ik de kerstboom ga optuigen wil ik je graag een klein kerstcadeautje aanbieden. Als dank voor alle support en leuke reacties die ik het afgelopen jaar mocht ontvangen is mijn nieuwe single 'Zat you Santa Claus?' nu gratis te downloaden op www.soundcloud.com/suzanne-menheere. Ik heb er meteen maar een videoclipje bij gemaakt, ben benieuwd wat je er van vindt!

CD-single
Voor de liefhebbers is m'n cd-single mét bonustracks verkrijgbaar voor 6 EUR (incl. verzendkosten). Naast twee extra kerstnummers krijg je er dan ook een heel geinig hoesje bij. Al zeg ik het zelf… ;-) Stuur bij interesse een mailtje naar info@suzannemenheere.com.

Concert Suzanne met Heeren
Tot slot kan ik met veel plezier melden dat ik op zondag 18 januari samen met de Heeren een concert geef in de Mariakapel te Holthees. Naast jazzy en latin repertoire spelen we ook diverse mooie luisterliedjes. In het Engels, Nederlands, Frans en Portugees zing ik over het leven, de liefde en de lusten. Kortom: een concert met een lach en een traan. Ik heb er enorm veel zin in en zou het leuk vinden je daar te ontmoeten! Kijk voor meer informatie en tickets op www.mariakapel.nl

Ik wens je hele fijne feestdagen toe en alle goeds voor het nieuwe jaar!

Groeten, Suzanne
Meer weten? Volg Suzanne op: Facebook, Twitter, YouTube | Stuur dit bericht door