Copy

Villa for You

Bekijk deze e-mail in uw browser

Helpt u Villa Vrede naar de finish?

Villa Vrede opende in maart 2014 haar deuren. In de opstartfase heeft Villa Vrede steun ontvangen van verschillende fondsen, maar medio 2015 werd het tijd om op eigen benen te staan. Particuliere initiatieven zijn op dit moment belangrijker dan ooit om de deuren van Villa Vrede open te kunnen houden. Villa Vrede is op dit moment op zoek naar de laatste mensen die 5 Euro per maand willen doneren en daarbij hebben wij uw hulp nodig! U kunt Villa Vrede helpen door onze campagne zoveel mogelijk te verspreiden via Facebook, Twitter en andere kanalen. We hebben nog zo'n 60 mensen nodig.
Helpt u ons mee om de eindstreep te halen?

Share
Tweet
Forward
Villa Vrede zoekt 200 Utrechters om 5 Euro per maand te doneren.

2015: een jaar vol geweldige initiatieven

Met deze nieuwsbrief willen we graag een aantal particuliere initiatieven van het afgelopen jaar in het zonnetje zetten. Het is voor Villa Vrede een luxe dat we niet alle particuliere initiatieven in deze nieuwsbrief kunnen vermelden. Dat betekent namelijk dat er heel erg veel initiatieven geweest zijn waar wij de initiatiefnemers stuk voor stuk enorm dankbaar voor zijn. Voor Villa Vrede en haar bezoekers zijn alle initiatieven even bijzonder en bruikbaar en gebracht vanuit een goed hart. Met deze nieuwsbrief willen we iedereen van harte bedanken en fijne feestdagen toewensen. Tot 2016!
Natuurlijk bedanken we ook de 80 (!) vrijwilligers die Villa Vrede mogelijk maken.

De ontmoetingsplaats in Utrecht waar vluchtelingen altijd welkom zijn !

 
Vacatures
 
We zoeken op dit moment een activiteitenbegeleider.
 Vacatures voor vrijwilligers klik
hier  
Wilt u iets doneren? Neem gerust contact op.


 
Steun Villa Vrede

Kalender Villa Vrede 2015


Januari
De Jonge Democraten verrasten ons met een cheque van 3.500 Euro opgehaald tijdens een benefiet. Het Rode Kruis gaf onze vrijwilligers EHBO-les en Straatnieuws gaf de bezoekers schrijfles, wat resulteerde in mooie teksten over 'waar woont mijn hart'.

Februari
Portaal zorgde er met de opslagbox voor dat het fietsenproject uitgebreid kon worden. Een vijftal maatjes is begonnen met het zelfredzaamheidsproject 'Werken aan Morgen'. 

Maart
In het kader van NL Doet van het Oranjefonds hebben veel mensen zich ingezet om Villa Vrede op te knappen. De vloer werd gelegd, de muren geschilderd en de fietsenstalling klaargemaakt. 

April
Op Koningsdag werkten Villa Vrede en De Weertsingel samen om aandacht te geven aan de bezoekers van Villa Vrede. 

Mei
Diaconie PG Harmelen, Diaconie Johannescentrum Utrecht en Nicolaikerk Utrecht zorgden voor mooie bijdragen. Leerlingen van een basisschool uit Dronten maakten een mooie slinger met bemoedigende woorden als 'whoever you are, we shall share hands'. Dispuut Orion heeft een avond lang bij Villa Vrede geklust en door mee te doen aan de collectes van het Oranjefonds hebben een aantal vrijwilligers een geweldig bedrag binnengehaald. 

Juni
Deze maand stond in het teken van de vele collectes van kerken verbonden aan de PGU en daarbuiten. Ook kregen we deze maand weer heerlijk eten van de voedselbank in de Rivierenwijk.

Juli
Een collecte tijdens een trouwdienst leverde bijna 400 Euro op. Dankzij de inzet van vrijwilligers kon Villa Vrede gedurende de zomermaanden open blijven voor de bezoekers.

Augustus
Villa Vrede start met haar campagne om 200 Utrechters te zoeken die elk 5 Euro per maand willen doneren. Een anonieme gever zorgt voor bijna 150 rugtassen voor de bezoekers.

September
Verschillende kerken in Utrecht die regelmatig geld ophalen, halen deze maand een recordbedrag op. Burendag in samenwerking met de HogeRaven school brengt vele buren langs bij Villa Vrede waardoor het begrip voor de bezoekers vergroot is. De samenwerking met 4Morgen geeft mensen de mogelijkheid een bedrag van hun online aankopen aan Villa Vrede te doneren. De jongeren van Gôh?! kwamen persoonlijk langs om ons een cheque van 2.800 Euro te overhandigen.

Oktober
Studentenvereniging AEGEE heeft Villa Vrede gekozen als goed doel en van al haar initiatieven in het collegejaar 2015-2016 zal een deel van de opbrengst naar Villa Vrede gaan. 

November
De PKN Kerk in Harmelen komt met een geweldige lading kleding en het Geert Groote Collega uit Amsterdam bracht ons fietsen. Buren deelden heerlijk eten met Sint-Maarten en al meer dan 100 mensen steunen Villa Vrede met 5 Euro per maand. Geweldig is dat St. Dialoog ons met 5.000 Euro wil steunen, misschien zelfs voor meerdere jaren. Een onbekende stichting geeft ons - via Paul en Hanneke van den Hoek - 5.000 Euro.

December
Emmaus Overvecht en Weggeefwinkel Overvecht helpen ons het Sinterklaasfeest voor te bereiden en het Comedyhuis organiseert op 16 december een benefietavond waarvan de opbrengst naar Villa Vrede gaat. We kijken uit naar het eten dat verschillende scholen voor de bezoekers voor Kerst zullen maken en de baksels die vrijwilligers met Oud&Nieuw zullen delen.   

 
Twitter
Website
E-mail
YouTube
LinkedIn
Copyright © *2014* *|VillaVrede|*.

U ontvangt onze tweemaandelijkse nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld.
Mocht u hiervoor geen belangstelling (meer) hebben dan kunt u zich hieronder afmelden. 

Ons e-mail adres is: villavrede@gmail.com

Ons bezoekadres is:
Villa Vrede
Wijnesteinlaan 4
UtrechtUtrecht 3525 AL
Netherlands

Uitschrijven voor deze nieuwsbrief    |   Nieuwsbrief voorkeuren bijwerken    |   E-mail doorsturen