Copy
Nieuwsbrief De Meent december 2015
View this email in your browser

Nieuwsbrief De Meent december

Beste lezer,
 
Het sportcomplex is opgeleverd, de inhuizing is gestart en de ingebruikname volgt snel. Terwijl wij nog even keihard doorwerken om alles op tijd voor elkaar te krijgen, informeren we u hierbij over de laatste stand van zaken.

Wij wensen u alvast fijne feestdagen en een Happy New Meent!

Huurcontracten ondertekend
Het nieuwbouwcomplex van De Meent huisvest niet alleen diverse sportfaciliteiten, maar binnenkort ook diverse (para)medici die multidisciplinair gaan samenwerken om sporters te begeleiden. Zij zullen vanaf 4 januari hun intrek nemen in De Meent. Deze samenwerking werd op 4 december bekrachtigd met een officieel tekenmoment.

Het (para) medische team bestaant uit sportarts Frank Nusse, sportpsycholoog Wendy Roozendaal en fysiotherapeut Joost Adams.
Oplevering De Meent
Maandag 14 december heeft aannemer Vaessen het bouwwerk opgeleverd. Met het projectteam werd die dag een ronde gelopen en werden de opleverpunten genoteerd. Onder het genot van een heerlijke kop soep en ambachtelijke boterhammen werden de handtekeningen onder de verschillende documenten gezet en werd de sleutel overgedragen.

De rest-punten zullen na het kerstreces opgelost worden en definitief afgerond zijn op 29 januari 2016. 
Kunst in De Meent
In De Meent wordt momenteel ook een mooi kunstwerk geplaatst. Geheel in sportieve stijl met een creatieve twist. In de centrale hal komt een eigentijds “paard” te staan, niet geschikt voor onze hightech turnhal maar uitermate aantrekkelijk om te wachten op je sportmaatje. Op de wand treft u een lijnenspel aan dat symbool staat voor sporthal belijning, deze symboliek wordt doorgetrokken tot in de patio. Als sluitstuk treffen we een aantal prijzenbekers aan waar de winnaar van de Champions league trots op zou zijn.
Inrichting van het pand
De inrichting van het pand is in volle gang. Zaken als sporttoestellen, meubilair, bewegwijzering, vluchtrouteplannen, schoonmaakmachines, stellingkasten en dergelijke worden deze weken afgeleverd. De nieuwe medewerkers van De Meent zijn druk bezig met hun inwerkprogramma; het pand leren kennen, alle bedieningsapparatuur onder de knie krijgen, schoonmaken en het oefenen van de veiligheidsprocedures. Zij gaan u vanaf januari gastvrij ontvangen en helpen uw weg te vinden in De Meent.

Hier rechts ziet u een foto van één van de vergaderzalen.
Inhuizen
Vanaf maandag 21 december gaan alle verenigingen en gebruikers inhuizen in de Meent. Er zal veel  met vrachtwagens en busjes gependeld worden tussen verschillende sportzalen in Alkmaar en De Meent. Een hele klus weer voor alle vrijwilligers van de verenigingen die daarbij hulp krijgen van de beheerders van De Meent.

Hulde aan allen!
Horeca
Vanaf 2e Kerstdag kan de nieuwe ijsbaan horeca gebruikt gaan worden. Op 24 december wordt de tijdelijke horeca-tent afgebroken en kunnen we kennismaken met het nieuwe gedeelte. 

Een dankwoord voor de Boer tenten die ons 2 seizoenen geholpen heeft met de tijdelijke horeca voorziening.

 
Save the date
Woensdag 3 februari vindt de feestelijke opening van De Meent plaats. Genodigden ontvangen daarvoor een heel speciale uitnodiging!

In de voorjaarsvakantie, van 27 februari tot en met 6 maart, zijn er allerlei activiteiten gepland, voor de inwoners van Alkmaar en omstreken, om nader kennis te maken met de mogelijkheden van De Meent en alle sportieve activiteiten van de verenigingen en Alkmaar Sport. 
Copyright © *2015* *Alkmaar Sport N.V.*, All rights reserved.

Neem contact met ons op via:
Alkmaar Sport N.V.
Terborchlaan 301
1816 MH Alkmaar
communicatie@alkmaarsport.nl
www.alkmaarsport.nl

unsubscribe from this list    update subscription preferences