Copy
View this email in your browser

Beste rallyvrienden!

We hebben afgelopen week voor de eerste keer de route van onze aankomende eerste 9Elfstedentocht uitgezet in de 964. De route is adembenemend en uitdagend. Je komt pas na zo’n 200 km gereden te hebben een eerste verkeerslicht tegen. Waar komt je dit nu nog tegen in Nederland?

De route brengt je via landweggetjes, vaak gevolgd door een listig bochtenspel naar kleine pittoreske dorpjes met fantastische vergezichten. En de zee is eigenlijk nooit ver weg. En via smalle dijkweggetjes krijg je indrukwekkende doorkijkjes.
 
Hier ervaar jij de provincie van de elf steden, van water, Wadden en Werelderfgoed. De provincie van Leeuwarden, de Culturele Hoofdstad van Europa.

Met een beoogd deelnemersveld van 50 equipes hebben we bijna het maximaal aantal deelnemers al bereikt! Mocht je nog meer 911-rijders kennen dan is met het inschrijven haast geboden.

Natuurlijk ruimen wij in de ochtend en middag ruim tijd in voor ontspannende stops en een lunch op een verrassende locatie. Het is een rally toeristique zonder tijdsdruk.
 
Zorg er in ieder geval voor dat de banden de juiste bandendruk en profiel hebben en dat je nog voldoende grip van jouw remblokken hebt voordat je aan de start verschijnt. Dit kan het verschil tussen winst of verlies gaan maken.
 
Wij bieden twee verschillende klassen aan waaraan je kunt deelnemen.
 
1. Tourklasse: uitgeschreven route via bol-pijl en km aanduiding en geen klassementsproeven, wellicht toch wel een paar foto’s en een paar vragen. Geen tijdsvensters of gemiddelde snelheid.
 
2. Sportklasse: bol-pijl proeven met en zonder km aanduiding, foto-proef en enkele vragen. En natuurlijk met echte prijzen die er te winnen zijn.

Graag vernemen we welke keuze jij maakt via info@cc-c.nl of door het beantwoorden van deze mail.

Oja, hieronder zie je de schitterende start- en finishlocatie, Epemastate in Ysbrechtum….

Deze nieuwsbrief is de eerste van een maandelijkse nieuwsbrief die u tot aan de start van onze aankomende 9Elfstedentocht gaat ontvangen. We hebben momenteel overigens nog maar 10 startplekken beschikbaar. 

Met sportieve groeten,

Robert Haagsma & Alexander Snijdewind

Facebook
Website
Copyright © 2019 Capital Cars & Classics, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@cc-c.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Capital Cars & Classics · Gedempt Hamerkanaal 231 · Amsterdam, 1031KP · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp