Copy
Nieuwsbrief 2 EnergiekLeiden - mei 2014
Informatie over energiebesparing en nieuwe acties in Leiden


Nieuwe acties isolatie en zonnepanelen

Doe (weer!) mee en bespaar met EnergiekLeiden!
  • Uitnodiging 
  • Actie 1: Voordelig isoleren met subsidie
  • Actie 2: Zonnepanelen tegen scherpe prijs
  • Hoe kan ik meedoen?
  • Wat doet EnergiekLeiden?


Beste belangstellende,
Wij zijn weer actief in Leiden, dit keer in de Merenwijk! Vorig jaar kregen wij veel positieve reacties op onze energiebesparende acties in verschillende wijken in Leiden. Daarom stellen wij u graag op de hoogte van onze nieuwe mogelijkheden waarvan u als inwoner van Leiden kunt meeprofiteren. Voordelig isoleren met subsidie of besparen met zonnepanelen. Wij nodigen u van harte uit mee te doen! Redenen genoeg:

  • u heeft al zonnepanelen, maar wilt nu ook isoleren.
  • u heeft al zonnepanelen, maar wilt er meer.
  • u wilt/kunt dit jaar wel investeren in zonnepanelen
  • isoleren mét subsidie wordt interessant.

Actie 1: Voordelig isoleren mét subsidie

Isoleren is goed voor het milieu én voor uw portemonnee. De gemeente Leiden geeft subsidie als u besluit uw huis te isoleren. Wilt u maximaal van deze subsidie profiteren? Doe dan mee met de actie bij u in de wijk. Met de subsidie en het actievoordeel verdient u de meeste investeringen in isolatie al binnen vier jaar terug. U mag de subsidie gebruiken voor o.a. vloer- en spouwmuurisolatie. Gemiddeld kost het € 900  (incl. subsidie) om een tussenwoning te voorzien van vloerisolatie. Doen uw buren ook mee, dan krijgt u extra burenkorting.

 

Actie 2: Bespaar met zonnepanelen

Bewoners van eengezinswoningen kunnen zich inschrijven voor de installatie van een compleet pakket zonnepanelen van hoge kwaliteit. EnergiekLeiden biedt dit aan inclusief montage. Onze installateurs geven 10 jaar garantie op de gehele installatie. Er zijn al pakketten vanaf 5 panelen. U kunt een perfect werkend systeem aanschaffen van bijvoorbeeld 6 panelen. Dit kost u slechts € 3.149  incl BTW. De BTW kunt u terugvragen. Doen uw buren mee, dan krijgt u allebei extra burenkorting!


Hoe kan ik meedoen?

Inschrijven is mogelijk tot 31 mei 2014. Wilt u een vrijblijvende offerte voor isolatiemaatregelen of zonnepanelen ontvangen, neemt u dan contact op: www.energiekleiden.nl
 

Stuur deze brief door! Kent u andere mensen in Leiden die interesse hebben in zonnepanelen of isolatie? Stuurt u deze brief dan door! Wij helpen ze graag.

Met vriendelijke groet,
Maya van der Steenhoven, directeur EnergiekLeiden


Wat doet EnergiekLeiden?

Wij organiseren regelmatig aantrekkelijke acties voor bewoners in Leiden. Acties om energie te besparen en het gebruik van duurzame energiebronnen in Leiden te stimuleren. Over zonnepanelen en isolatie is veel informatie. Wij krijgen de indruk dat het lastig is om tussen alle aanbiedingen de juiste keuze te maken. Daarom geven wij neutraal advies over de beste koop.

 

Een goed aanbod is ons uitgangspunt

Energiek Leiden is een stichting zonder winstoogmerk. Wij luisteren naar uw wensen en vertalen die naar acties die leiden tot concrete besparingen en een bijdrage aan een duurzaam, energieneutraal Leiden. Hiervoor hebben wij afspraken met lokale installateurs over prijs, kwaliteit, garantie en service.
Wilt u ons helpen? Wilt u vrijwilliger worden, meepraten of heeft u ideeën? Neemt u dan vooral contact met ons op en mail naar: info@energiekleiden.nl

 

Overige service

Heeft u nog vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief of wilt u vaker nieuws van ons ontvangen, laat het ons dan vooral weten. Tips zijn van harte welkom. 

Wilt u geen informatie meer ontvangen, geeft u dat dan aan ons door. Bij voorbaat dank.

 Forward to Friend  and you can find u on twitter https://twitter.com/energiekleiden
Copyright © 2014 EnergiekLeiden, All rights reserved.
unsubscribe from this list   update subscription preferences