Copy
Niet 1, maar 9 superpromo's in juni!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Logo
BEKIJK ONLINE

Superpromo juni

Brunello di Montalcino 2014

In april lanceerden we de nieuwe jaargang 2015 van Brunello di Montalcino, die zorgde voor een ware stormloop op deze legendarische Toscaanse topwijnen.

Om plaats te maken voor de nieuwe wijnen die vanaf de zomer volop zullen binnenkomen liquideren we nu de nog resterende voorraad Brunello di Montalcino van de vorige jaargang 2014. Een unieke kans om uw kelder aan te vullen met één of meerdere van deze pareltjes:

Enkel in juni: 20% korting op alle beschikbare Brunello's 2014.

Brunello di Montalcino is samen met Barolo de bekendste en meest geprezen appellatie uit Italië. Als Barolo omschreven wordt als de Koning van de Italiaanse wijnen, is Brunello de ongekroonde Koningin! Een complexe en granaatrode bewaarwijn op basis van de sangiovesedruif. Afkomstig uit de glooiende wijngaarden rond het gelijknamige plaatsje Montalcino, in het zuiden van Toscane. 

TIP: Wees snel! De voorraad is beperkt en de wijnen zeer gegeerd.


Ontdek hier de NOG BESCHIKBARE Brunello's 2014  

Tip

Ontdek ook onze andere Brunello di Montalcino's : 

 

Verzamel de "Pop Art" olijfolie kruikjes van Muraglia

Antico Frantoio Muraglia

Antico Frantoio Muraglia ontstond 5 generaties geleden in Puglia, de bakermat van de Italiaanse olijfolie. De olijfolie van Muraglia is een echte olie voor fijnproevers, meermaals bekroond met de oscar voor beste olijfolie van Italië. Muraglia werkt uitsluitend met de beroemde Coratina en Peranzana olijven. Een 100% Italiaanse extra vergine olijfolie!

 

Ontdek het gamma van muraglia

Muraglia Pop Art : 4 + 1 gratis

De Pop Art reeks van Muraglia is een ode aan bakermat Puglia en haar rijkdom van land en zee. Een tijdelijke serie en dus échte collector's items.  Verzamel nu de 5 verschillende Pop Art kruikjes: je betaalt er 4 en krijgt de 5e gratis!
Actie geldig tot 30 juni én zolang de voorraad strekt.

Normale prijs € 174,85 / 5 flessen 
Nu € 139,88 / 5 flessen

 pop art PROMOTIE- pakket 
 

Ook in juni blijft onze fysieke winkel in Diepenbeek nog tijdelijk gesloten

 

Ondanks de gestarte afbouwstrategie stellen wij uw en onze veiligheid voorop en zullen we onze fysieke winkel in Diepenbeek voorlopig nog gesloten houden in juni. Onze online winkel draait intussen op volle toeren en blijft uiteraard 24/7 open. U kan uw bestellingen, indien gewenst, wel nog steeds afhalen in Diepenbeek. 

Naar de online winkel
 
James Suckling  

Ik winkelhier. Jij ook?
Denk ook op het www met de w van lokale webshop.

“Van winkelhieren wordt het hele land beter."

 
 

Ons postadres
Licata Vini
Duifhuisweg 12
Diepenbeek 3590
België

Voeg ons toe aan uw contactpersonen

 

Copyright © 2019 Licata Vini, alle rechten voorbehouden.
Deze e-mail werd verstuurd naar <<Emailadres>>. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u klant bent bij Licata Vini en u zich heeft ingeschreven op onze website of via een opt-in newsletter.

Uw voorkeuren aanpassen of uzelf uitschrijven uit deze lijst