Copy
Spekschoor Industriële Reiniging BV voor silo- en tankreiniging.
Bekijk deze mail in uw browser

Kies voor veiligheid, kies voor Spekschoor

Geachte <<First Name>> <<Last Name>>,

Ook dit jaar hebben wij weer het VCA ** certificaat ontvangen. Vorig jaar vertelden we u hoe trots we waren op het VCA**-certificaat voor siloreiniging. Hiermee kunnen we aantonen dat wij nog een stapje hoger willen als het gaat om veiligheid, gezondheid en milieu.

Het reinigen en onderhouden van silo's neemt grote risico's met zich mee en om deze goed te kunnen beheersen werken wij met het VGM-Management systeem op basis van VCA.

We hebben hard gewerkt om dit systeem volledig te integreren in onze werkwijze. Dit voorjaar werden we opnieuw gecertificeerd. Deze unieke certificering - we zijn het eerste bedrijf op het gebied van siloreiniging dat het certificaat heeft behaald -  is ook uw garantie is dat u volledig op ons kunt vertrouwen.

Een van onze klanten voor wie die veiligheid ook voorop staat is Cargill. Ruud Maass van Cargill vertelt in het interview hieronder dat wij voor hem, dankzij de strenge veiligheidseisen en ook onze flexibiliteit en ons enthousiasme, nummer één zijn. Mogen we ook uw nummer één zijn?

Met vriendelijke groet,

Vincent Spekschoor

Bezoek onze website voor meer informatie

Ruud Maass (Cargill): ‘Spekschoor is mijn nummer één: veilig, enthousiast, flexibel’
 

“Binnen Cargill is Spekschoor echt mijn nummer één voor industriële reiniging. Want bij Cargill staat persoonlijke veiligheid op nummer één en het is heel bijzonder hoe Spekschoor daarmee omgaat,” vindt Ruud Maass, Production Supervisor. Cargill is met circa 1200 fabrieken wereldwijd een van de grootste voedingsmiddelenproducenten ter wereld.

“Spekschoor is bij ons in Zaandam begonnen met het reinigen van bunkers en omdat dat van weerszijden beviel, zijn de werkzaamheden verder uitgebreid. Ze zijn ook laswerk gaan verrichten en inmiddels verzorgen ze ook de wanddiktemeting van de silo’s en maken de roosters, drogers en bijbehorende kanalen schoon.”

Spekschoor Industriële Reiniging werkt op verschillende Cargill locaties. Bij Cargill Cocoa & Chocolate in Zaandam komen cacaobonen binnen als grondstof, die worden verwerkt tot een cacaomassa. Deze vloeibare substantie gaat deels naar de chocolade-industrie en wordt deels verwerkt tot onder meer cacaopoeder en cacaoboter. In de silo’s in Zaandam worden de cacaobonen en de cacaodoppen opgeslagen, alsmede de halffabricaten. De silo’s, kanalen, roosters en drogers vormen daarmee kritische onderdelen van het bedrijfsproces.

“Het is superbelangrijk dat ze goed schoongehouden worden, want verontreinigde kanalen verhogen de kans op brand”, legt Ruud Maass uit. Hij maakt daarom dankbaar gebruik van het Apiero-systeem van Spekschoor. “Eén keer per jaar krijgen we een melding van het systeem en dan worden wij er weer aan herinnerd, dat alles gecontroleerd moet worden. Na het reinigen krijgen wij ook een certificaat; hiermee kunnen we aan diverse afnemers laten zien dat onze silo’s periodiek gereinigd worden.”
 

Veiligheid voorop

Maar het allerbelangrijkste is toch wel de veiligheid. “Daar gaat Spekschoor goed mee om. Spekschoor loopt voorop met het toepassen van nieuwe manieren, nieuwe materialen en de expertise daarin. Ze hebben alle middelen om het werk veilig te kunnen uitvoeren en ze zijn op de hoogte van wat er op de markt verkrijgbaar is. Tevens worden alle materialen stelselmatig gekeurd en indien noodzakelijk vervangen.”  
Ruud Maass is bovendien heel tevreden over de snelheid en flexibiliteit van de jongens. “Als wij een calamiteit hebben - bijvoorbeeld een verstopte silo - dan kunnen we Spekschoor altijd bellen. 24 Uur per dag, 7 dagen per week. Ze zijn met een paar uur ter plekke en lossen het probleem op een goede en veilige manier op.”
 

Ongekende drive

“De drive van de jongens van Spekschoor is ook ongekend. Ze hebben echt lol in hun werk. Het werk dat ze uitvoeren, brengt altijd behoorlijke risico’s met zich mee. Ik heb er het volste vertrouwen in dat ze het veilig doen en dus zit ik met een gerust hart achter mijn bureau.”

"Als wij een calamiteit hebben kunnen we Spekschoor altijd bellen. 24/7"

APIERO neemt u veel werk uit handen

APIERO zorgt er onder andere voor dat u als klant online inzage heeft in uw onderhoud van de silo’s, tanks, transsportsystemen en filterinstallatie. U kunt direct uw certificaat online inzien en uitprinten. APIERO kan zelfs gekoppeld worden aan uw eigen onderhoudssysteem en u daardoor veel werk uit handen nemen!

Probeer Apiero uit op www.apiero.nl met naam: demo en wachtwoord: demo.

Indien u na het bekijken van onze site op een 'locatie' wilt komen kijken, om te zien en te ervaren, hoe wij onze werkzaamheden uitvoeren is dit mogelijk.

Share
Tweet
Forward
Copyright © *2014* *Spekschoor Industriële Reiniging BV*, Alle rechten voorbehouden.

Ons adres is:
Spekschoor Industriële Reiniging BV
Loohorst 5A
7207 BL Zutphen
info@spekschoorbv.nl


Uitschrijven voor deze mailinglist    Uw gegevens aanpassen

Email Marketing Powered by Mailchimp