Copy
Spekschoor Industriële Reiniging BV voor silo- en tankreiniging.
Bekijk deze mail in uw browser

"Met ons kunt u afspraken maken"

Geachte Vincent Spekschoor,

Heeft u een goede zomer gehad? Wij hebben in de zomer op hetzelfde tempo doorgewerkt, zoals u dat van ons gewend bent. Het onderhoud aan en het reinigen van silo's stellen we niet onnodig uit, want veiligheid en betrouwbaarheid staan bij ons voorop. Met behulp van ons geavanceerde systeem APIERO weten we precies wanneer welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Heeft u een calamiteit, dan staan we ook altijd zo snel mogelijk voor u klaar.
Dat is ook de ervaring van Jan de Lange, van De Lange BV in Nieuw-Lekkerland. In oktober 1995 was hij onze eerste klant en dat is hij nu nog steeds. Met ons kun je afspraken maken, zegt hij. Verderop in deze nieuwsbrief vertelt hij er meer over.

We zijn bijzonder op trots op onze trouwe klanten. Net als dat we trots zijn op onze nieuwe website. Frank Boon van Swiftweb geeft er in deze nieuwsbrief een toelichting op.

Aan het eind van deze nieuwsbrief kunt u foto's zien van twee bijzondere ritten die we recentelijk hebben gereden om diverse mensen een onvergetelijke dag te bezorgen.

Met vriendelijke groet,

Vincent Spekschoor

Bezoek onze website voor meer informatie

Eerste klant De Lange BV is
na twintig jaar nog steeds tevreden

Twintig jaar geleden verwelkomden we onze eerste klant: Jan de Lange van J.W. de Lange BV in Nieuw-Lekkerland. Tot nu toe is hij altijd gebleven en daar zijn we trots op. Als het aan Jan de Lange ligt, komt daar ook geen verandering in. „Ze hebben altijd voor mij en te allen tijde een oplossing gezocht. Eenmaal hadden we op vrijdagmiddag een bedrijfsongeval en de volgende morgen om 7 uur stonden ze al hier”, vertelt De Lange enthousiast.

J.W. de Lange BV maakt halffabricaten voor de diervoederindustrie, die geëxporteerd worden naar het buitenland, het merendeel naar het Midden-Oosten. Voor de productie heeft De Lange BV 45 silo’s van diverse groottes met een opslagcapaciteit van zo’n 2.500 ton. Met twaalf man personeel wordt hier jaarlijks 30.000 ton geproduceerd. “Onze grootste klus is het verpakken. We verpakken voornamelijk in 50 kg zakken welke we rechtstreeks in 20 voet containers laden.” De zorgen rondom het onderhoud en de reiniging van de silo’s heeft hij uitbesteed aan Spekschoor Industriële Reiniging. “Dit moet voldoen aan de GMP Plus-normen en dat heeft Spekschoor ook in het pakket zitten. Wanneer de silo’s gereinigd moeten worden, krijgen we automatisch een melding, zodat we het niet kunnen vergeten”, legt De Lange uit.
 

Betrouwbaarheid

In de afgelopen twintig jaar zijn de werkzaamheden inhoudelijk niet gewijzigd. “Wel het materiaal en de regelgeving; je moet aan steeds meer eisen voldoen. Spekschoor is daar goed in meegegaan, ze zijn steeds optimaler gaan werken en moderner geworden.” Maar het belangrijkste aan de samenwerking met Spekschoor vindt De Lange de betrouwbaarheid. “We kunnen afspraken maken met elkaar”, beklemtoont hij.

J.W. De Lange BV is op 11 oktober te zien in het programma "Doe maar duurzaam" op RTL7.

"Spekschoor heeft altijd een oplossing"

Swiftweb moderniseert website Spekschoor

Heeft u de nieuwe website www.spekschoorbv.nl al gezien? Onlangs lanceerde Swiftweb de nieuwe site voor Spekschoor Industriële Reiniging bv. Deze voldoet weer helemaal aan de eisen van nu, is ‘mobile friendly’ en draagt bij aan de professionele uitstraling.
 
Swiftweb biedt klanten de mogelijkheid voor simpele websites tot geavanceerd maatwerk. “Spekschoor was ooit met zo’n simpele website begonnen, omdat ze daarvóór nog helemaal niets hadden. Het ontwerp was eigenlijk maar geschikt voor zes pagina’s terwijl Spekschoor heel veel informatie wil verstrekken. We hebben daarom nu een grotere website gemaakt, die er overzichtelijker uitziet”, vertelt Frank Boon van Swiftweb. “We hebben er flink wat energie ingestoken en een aantal weken nodig gehad om al die informatie – van de oude website en nieuwe content - er goed in te zetten.” Nieuw is bijvoorbeeld de presentatie van de werknemers.
 
Swiftweb kreeg een soort van carte blanche om de website samen te stellen. “Vincent vertrouwt op onze expertise, dat is de beste samenwerking die er is.”

De Beele Rit

Bij Spekschoor Industriële Reiniging bv zijn we niet alleen met werk bezig. Regelmatig rijden we verrassingsritten voor onder meer de stichting Make a Wish. In juni namen we zo'n tachtig jongeren mee van De Beele in Voorst, een orthopedagogisch behandelcentrum voor jongeren met een licht verstandelijke handicap en gedragsproblemen. Zij mochten meerijden in een karavaan van 75 opwindende sportwagens en prachtige oldtimers, die begeleid werd door motoragenten. Na afloop konden de jongens nog nagenieten tijdens een gezellige barbecue bij De Beele.

Nog een onvergetelijke dag

In augustus verrasten we Jos en zijn ernstige zieke vrouw Kitty. Jos organiseert veel voor de stichting Make a Wish en dit keer stond hij tot zijn grote verrassing een keer aan de andere kant. Dankzij de belangeloze medewerking van velen werd het een onvergetelijke dag. Wat een geluk dat we met zoveel mensen met hart voor een ander mogen samenwerken om wensen te vervullen.

In onze volgende nieuwsbrief: Agrifirm en veiligheid en de samenwerking tussen Spekschoor en Fumico.

Share
Tweet
Forward
Copyright © *2014* *Spekschoor Industriële Reiniging BV*, Alle rechten voorbehouden.

Ons adres is:
Spekschoor Industriële Reiniging BV
Loohorst 5A
7207 BL Zutphen
info@spekschoorbv.nl


Uitschrijven voor deze mailinglist    Uw gegevens aanpassen

Email Marketing Powered by Mailchimp