Copy
       
Ako ne vidite sadržaj, kliknite ovdje..
Poslovne informacije za obrtnike broj 21 
 
Share
Tweet
Forward
+1
Share

Novi porezni priručnik za obrtnike


Osnovna je namjena ovog priručnika da Vam se kao poreznom obvezniku obrtniku na jednostavan i razumljiv način objasni koje su Vaše obveze i prava što proizlaze iz važećih poreznih propisa, propisa o obveznim doprinosima i drugim propisanim javnim davanjima. Više...

HOK pokrenuo EU projekt Get involved in EP4A: European Partnerships for Apprenticeships (Uključi se u Europska partnerstva za naukovanje)


Hrvatska obrtnička komora pokrenula je projekt Get involved in EP4A: European Partnerships for Apprenticeships (Uključi se u Europska partnerstva za naukovanje), koji su na konferenciji za medije, održanoj 26. listopada u Zagrebu, predstavile voditeljica projekta Mirela Franović i stručnjakinja na projektu Mirela Lekić. Projekt je sufinanciran od strane programa Erasmus+ Europske unije. Više...

                  
VIJESTI

HOK podržava gospodarski program nove Vlade

Hrvatska obrtnička komora (HOK) podržala je temeljne ciljeve programa Vlade do 2020. godine i pet osnovnih stupova za razvoj poduzetništva, a posebno je zadovoljna što je naglasak stavljen na reformu obrazovnog sustava.
više...
 

Komentar HOK-a na poreznu reformu Vlade

Ocjenjujemo da će neke od mjera porezne reforme doprinijeti poreznom rasterećenju obrtnika i njihovom kvalitetnijem poslovanju, no, s druge strane, neke mjere mogu se negativno odraziti na poslovanje dijela naših članova.
Više...

Konferencija „Prenormiranost – ključni izazov u poslovanju“ 6. prosinca u HOK-u

Na HKO konferenciji održana panel rasprava Strukovno obrazovanje - prilika ili problem

Prezentacija obrtničkih zanimanja u sklopu Dana karijera u OŠ Zapruđe

Magros: Trgovci se bore da zadrže lojalnost kupaca

Novi Pravilnik i Natječaj za dodjelu potpore u okviru mjere "Privremeni prestanak ribolovnih aktivnosti"

Objavljen Pravilnik i Natječaj za dodjelu potpora "Energetska učinkovitost i ublažavanje klimatskih promjena"

Natječaj za modernizaciju tehnologija, strojeva, alata i opreme u predindustrijskoj preradi drva

Objavljen natječaj Energetska obnova višestambenih zgrada

Ribare muče povećani troškovi poslovanja i nesređenost tržišta 


U organizaciji Hrvatske obrtničke komore (HOK), tradicionalni, 21. Susret ribara, održan je od 13.-15. listopada 2016. godine u Jakišnici, na otoku Pagu. Više...

Pročitajte zaključke.

Ceh frizera i kozmetičara ugostio europskog prvaka


Ceh frizera i kozmetičara HOK-a održao je 13. listopada svoju 6. sjednicu. Gost na sjednici bio je Dragutin Sastić, koji je osvojio prvo mjesto na Europskom prvenstvu frizera i kozmetičara u Parizu u kategoriji iznad 50 godina (master stylist).
više...

29. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika u Splitu 


Ceh ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore organizira 29. godinu za redom Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika. 

više...

Novi ispitni rok za prijevoznike

Sljedeći Ispitni rok za obavljanje djelatnosti javnog cestovnog prijevoza  "Upravitelj prijevoza" održat će se u subotu 3. prosinca u Zagrebu. Ovisno o intenzitetu prijave, postoji mogućnost održavanja ispitnog roka i u nedjelju, 4. prosinca.
Više...

Kalendar majstorskih ispita u 2017. godini

7. Međunarodna konferencija “Alternativno rješavanje sporova – suradnja uprave i pravosuđa s gospodarstvom“


Hrvatska obrtnička komora organizira 7. Međunarodnu konferenciju “Alternativno rješavanje sporova – suradnja uprave i pravosuđa s gospodarstvom“ 15. i 16. studenoga 2016. godine u prostorijama HOK-a, u Ilici 49 u Zagrebu.
više...
POPUSTI I POGODNOSTI PARTNERA 
Dragi obrtnici, pročitajte što Vam nude
novi partneri programa Zajednička nabava HOK ZNA


Euro Grant Konzalting
Euro Grant Konzalting d.o.o. je tvrtka za poslovno savjetovanje sa sjedištem u Zagrebu. Portfolio tvrtke obuhvaća savjetodavne usluge iz područja financijskog upravljanja, upravljanja projektima i računovodstva. Nude također proizvode njihovih partnera za stručnu edukaciju prema najsuvremenijim europskim standardima kroz e-learning sisteme.
Više o ponudi za obrtnike na linku


Sajam BAU 2017. od 16. do 21. siječnja u Münchenu

U organizaciji zastupnika sajma Műnchen u Hrvatskoj  tvrtke Belimpex d.o.o., 19. listopada u hotelu „Palace“ u Zagrebu organizirano je predstavljanje najvećeg svjetskog sajma graditeljstva, arhitekture i građevinskih materijala sajma BAU 2017., koji će se održati od 16. do 21. siječnja 2017. godine na sajmu u Műnchenu.
Više...

Sajam CROFISH 18. do 20. studenoga u Poreču

10. Međunarodni sajam ribarstva CROFISH održat će se u Poreču od 18. do 20. studenoga 2016. godine u višenamjenskoj dvorani Žatika kapaciteta 2500 m2 unutarnjeg izložbenog prostora i 1000 m2 vanjskog izložbenog prostora.
Više...
POZIVNI NATJEČAJI
 

Pozivni natječaj za nabavu prenosivog računala – ponovljeni natječaj
Pozivni natječaj za nabavu licencije softvera za upravljanje projektima Microsoft Project 2016. - ponovljeni natječaj

Copyright © 2015   Hrvatska obrtnička komora, sva prava pridržana  
www.hok.hr
E-mail adresa:
publicrelations@hok.hr
Ovaj e-mail ste primili, jer ste uspostavili komunikaciju s našim djelatnicima i suradnicima te iskazali interes za primanje informacija o našim uslugama i događajima koje organiziramo. Zahvaljujemo Vam na interesu i nadamo se da su Vam informacije koje šaljemo korisne za poslovanje. 

odjava s liste