Copy
Van Buiten word je Beter 
VAN BUITEN WORD JE BETER

BuitenLeeft Update

NOVEMBER 2013


Beste eerste vrienden van BuitenLeeft,
 
Hierbij onze eerste nieuwsbrief omdat wij het belangrijk vinden om jullie te bedanken voor alle spontane reacties en giften. Na twee jaar hardwerken is het hartverwarmend dat er vrienden om ons heen staan en ons initiatief ondersteunen. Er zijn zelfs jonge vrienden in ons midden. Sofie, ons jongste vriendje, heeft zich spontaan aangemeld met een donatie.
Daarom een groot ‘dank je wel’ van onze kant aan iedereen voor het support!
 
Er is ook nieuws…spannend nieuws. Zoals jullie weten zijn we op zoek naar grond, want we willen aan de slag! De fase van het schrijven van plannen laten we dan ook heel graag achter ons.
We doen op dit moment mee aan een prijsvraag in de gemeente Delft. We dingen mee naar een stuk grond van 2,3 ha in natuur- en recreatiegebied Delftse Hout. Het terrein kunnen we huren voor een periode van 5 jaar, misschien 10 jaar. Liever nog hadden we op een vaste locatie met ons initiatief geland, maar daarvoor ontbreekt het op dit moment aan financiële middelen.
Afgelopen donderdag zijn we uitgenodigd bij de juryleden van de prijsvraag. De ontmoeting stond in het teken van het beantwoorden van vragen die de Gemeente Delft had naar aanleiding van onze plannen. We weten nu ook, dat naast BuitenLeeft, er zich nog drie andere partijen hebben ingeschreven.
 
Heel spannend allemaal, want aanstaande dinsdag krijgen we bericht vanuit de Gemeente Delft welk initiatief de voorkeur heeft. Deze voorkeur gaat de jury voorleggen aan het Platform Delftse Hout, een belangenvereniging van bewoners en ondernemers uit de buurt. Daarna gaat het voorstel naar B&W. Die nemen de uiteindelijke beslissing.
 
Uiteraard laten we jullie, als vrienden van BuitenLeeft , snel weten wat de uitslag is.
Maar wat dat ook moge zijn, wij gaan door….! Totdat we ergens de deuren van BuitenLeeft samen met jullie kunnen openen.
 
Voor dit moment wensen wij jullie een fijne dag en graag tot ziens.
Wendy Bakker
Wichert Noordeloos
Margriet Knospe

ONDERSTEUN ONS

Met een kleine bijdrage, kunt u al vriend worden en op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen.
WORD VRIEND

BIJDRAGE 

U kunt meehelpen onze droom te verwezenlijken met uw financiële bijdrage. 
DONEER NU

VOLG ONS

SHARE THIS EMAIL
FOLLOW on TWITTER
JOIN on FACEBOOK
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat u interesse heeft getoond in ons initiatief. Indien u niet op de hoogte wilt worden gehouden, dan kunt u zich via onderstaande link afmelden
afmelden nieuwsbrief| wijzig uw inschrijving  
Copyright © 2013 Stichting BuitenLeeft, All rights reserved.


Email Marketing Powered by Mailchimp