Copy
Van Buiten word je Beter 
VAN BUITEN WORD JE BETER
ZELFOOGSTTUIN INFORMATIEBIJEENKOMST
 
Wij organiseren voor alle geïnteresseerde mensen een informatiebijeenkomst voor de Zelfoogsttuin. Hierbij willen wij u graag meer vertellen over het hoe en waarom van deze gemeenschappelijk gedragen Zelfoogsttuin. Op maandag 6 oktober 2014 van 20.00 tot 21.30 organiseren wij hiervoor onze eerste bijeenkomst en op donderdagavond 16 oktober 2014 van 20.00 tot 21.30 onze tweede bijeenkomst. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op de Middelweg 1 in Delft in het gebouw van Combiwerk.
Indien u interesse heeft om deze bijeenkomst bij te wonen, vernemen wij graag uiterlijk vrijdag 3 oktober a.s. van u. Laat u ons dan weten op welke dag u wilt komen en met hoeveel personen.
Het is de bedoeling dat u na deze bijeenkomst aangeeft of u wilt deelnemen. Mocht u nu al weten dat u mee wilt meedoen, dan kan natuurlijk ook. U kunt zich aanmelden via onze website info@buitenleeft.nl.
Uiteraard kunt u ook altijd even langs komen op de Middelweg 1 in Delft. Dan kunt u gelijk zien wat er allemaal gebeurd. De aankomende maand zijn wij daar elke maandag en vrijdag aanwezig van 9 uur tot 14.30. Wij horen graag wanneer u wilt komen, dan houden wij hier rekening mee.
.
ACTIVITEIT SPEELHUTTEN BOUWEN

Stichting BuitenLeeft heeft meegedaan met Lenteprijs van FONDS 1818 en met succes. Wij zijn een van de gelukkige prijswinnaars. Op de plek waar straks de Zelfoogsttuin komt zal ook een natuurspeelplek voor de kinderen worden gecreëerd zodat kinderen lekker kunnen ravotten op de tuinderij. Bij een natuurspeelplek hoort natuurlijk ook een speelhut van de buurt voor de buurt. Daarom willen wij deze hutten graag samen met de buurtbewoners bouwen. Op zaterdag 4 en op zondag 5 oktober a.s. zijn deze eerste speelhutbouwdagen gepland. Indien u interesse heeft, kunt u zich aanmelden via onze website info@buitenleeft.nl.

Graag tot ziens!
 

ONDERSTEUN ONS

Met een kleine bijdrage, kunt u al vriend worden en op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen.
WORD VRIEND

BIJDRAGE 

U kunt meehelpen onze droom te verwezenlijken met uw financiële bijdrage. 
DONEER NU

MAIL ONS


BEZOEK WEBSITE


 
WEBSITE

VOLG ONS

SHARE THIS EMAIL
FOLLOW on TWITTER
JOIN on FACEBOOK
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat u interesse heeft getoond in ons initiatief. Indien u niet op de hoogte wilt worden gehouden, dan kunt u zich via onderstaande link afmelden
afmelden nieuwsbrief| wijzig uw inschrijving  
Copyright © 2014 Stichting BuitenLeeft, All rights reserved.


Email Marketing Powered by Mailchimp