Copy
Van Buiten word je Beter 
VAN BUITEN WORD JE BETER

BuitenLeeft Update

Nieuwsbrief Februari 2015

Gezocht timmermannen en of meubelmakers

 

Wij willen van pallets meubels maken voor het terras op de tuin zodat wij straks lekker kunnen genieten van het prachtige uitzicht op de tuinderij. Voor deze klus zijn wij nog op zoek naar timmermannen en of meubelmakers. Mocht je nog iemand kennen in jouw omgeving of lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren, dan horen wij het graag. Je kunt je aanmelden via onze website info@buitenleeft.nl of even langs komen op de tuin.

Zorg voor je buurt

De zorg verandert en in de praktijk betekent dat voor veel mensen: minder zorg. Eenzaamheid is een belangrijke oorzaak voor het ontstaan van zorgvraag, bijvoorbeeld als mensen contacten verliezen door hun gevorderde leeftijd, door werkeloosheid, doordat iemand gewoon wat minder zelfredzaam is of ouderen (soms niet vrijwillig) langer zelfstandig thuis wonen. Bewonersinitiatieven die bijdragen aan het voorkomen van zorgvraag krijgen daarom alle mogelijke steun. Met onze ideeën voor een buitenoven hebben wij daarom een eenmalige bijdrage van de Gemeente Den Haag mogen ontvangen.
In samenwerking met Jan Bronswijk, de regionale biologische bakker, beschikken wij straks over een mobiele houtgestookte oven waarmee wij ons eigen brood, taart en of pizza's kunnen bakken. Een mooi vooruitzicht!.

Paviljoen

Bij het Ondernemingsfonds Delft hebben wij een geweldige pitch gehouden voor een mobiel onderkomen.
Begin januari van dit jaar hebben wij de definitieve bevestiging van deze toezegging mogen ontvangen.
Met Hiltje Huizinga van HRH architecten hebben wij vanaf de eerste start al contact. Zij heeft ons destijds geholpen met schetsen van een tijdelijk onderkomen. Deze schetsen waren noodzakelijk voor het meedoen met de prijsvraag uitgeschreven door de Gemeente Delft. We zijn dan ook heel blij dat wij samen nu de volgende stap kunnen maken. In de volgende nieuwsbrief vertellen wij jullie graag meer over het vervolg.

Opening van het tuinseizoen

Het land is afgelopen donderdag gespit. Ook zijn onze appelbomen opgehaald in Rotterdam en geplaatst. Verder hebben wij twee weken geleden met een enthousiaste groep mensen de tunnelkas op het land in elkaar gezet.
Zondag 1 maart 2015 gaan wij deze klus afmaken en het folie erop bevestigen.Heb jij ook zin om mee te helpen, meld je dan aan via info@buitenleeft.nl. Wij verheugen ons natuurlijk op jouw komst.

Dus wat dat betreft kunnen wij beginnen. Nu moet het eerst weer wat droger worden anders maken wij de bodem stuk. Deze week worden de laatste puntjes op de i gezet voor wat betreft de planning van de tuin.
Vanaf de eerste week van maart zullen wij regelmatig op het land te vinden zijn met uitzondering van woensdag. 
Wil jij regelmatiger nieuws ontvangen over het land, meld je dan aan voor onze blog.
Aanmelden kan via info@buitenleeft.nl.
Graag tot ziens!

 
 

ONDERSTEUN ONS

Met een kleine bijdrage, kunt u al vriend worden en op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen.
WORD VRIEND

BIJDRAGE 

U kunt meehelpen onze droom te verwezenlijken met uw financiële bijdrage. 
DONEER NU

MAIL ONS


BEZOEK WEBSITE


 
WEBSITE

VOLG ONS

SHARE THIS EMAIL
FOLLOW on TWITTER
JOIN on FACEBOOK
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat u interesse heeft getoond in ons initiatief. Indien u niet op de hoogte wilt worden gehouden, dan kunt u zich via onderstaande link afmelden
afmelden nieuwsbrief| wijzig uw inschrijving  
Copyright © 2015 Stichting BuitenLeeft, All rights reserved.


Email Marketing Powered by Mailchimp