Copy
Nieuwsbrief Nummer 1 - Februari 2014 - Printed Stories
View this email in your browser

Het idee achter Printed Stories


De afgelopen maanden ben ik druk bezig geweest om al mijn plannen voor een eigen shop vorm te geven en nu is het zover dat ik jullie mijn idee kan presenteren! 

Ik word zelf ontzettend blij van mooie beelden. Posters en prints voor aan de muur. In je woonkamer, op de gang of de kinderkamer. Maar ook een mooie afbeelding op een boekje of een lief kaartje om naar een vriend te sturen. Daar wilde ik iets mee!

Wat zou het toch mooi zijn als ik daar ook anderen mee blij kan maken. En daar werd Printed Stories geboren. In mijn (web)shop ga ik straks posters, prints, kaarten, notitieboekjes en andere producten van illustrators van over de hele wereld verkopen.

Elke afbeelding vertelt wel een verhaal, over de afbeelding zelf, maar ook over de illustrator en waar hij of zij door is geraakt. Het versiert je interieur, je geeft een uniek cadeau en je kunt er ook nog iets bijzonders over vertellen. 

Ik ben hard bezig om de shop in te richten en mooie producten in te kopen. Printed Stories geeft mij energie en ik word er blij van, ik hoop jullie ook!

Input en inspiratie


Het is erg leuk om bezig te zijn met alle voorbereidingen voor de shop van Printed Stories. Maar af en toe eens feedback krijgen is wel erg fijn. 

Op 11 februari had ik 6 dames uitgenodigd die allen met hun eigen expertise naar de door mij geselecteerde producten van de illustrators hebben gekeken en de opzet van Printed Stories.

Lees meer. 

Straks te koop bij Printed Stories


Afgelopen week heb ik de eerste bestellingen bij de illustratoren geplaatst. Spannend! Nu kan ik de shop gaan vullen. Ik kan niet wachten tot de producten straks bezorgd worden. 

En de nieuwsbrieflezers hebben een primeur! 

Ik bestelde onder andere bij Rosie Harbottle. Zij woont en werkt in Engeland en was erg enthousiast dat ik haar prints in mijn shop ga verkopen.

De afbeelding met de toepasselijke titel 'Never stop dreaming', zal straks in A3 en A4 formaat bij Printed Stories te koop zijn. 

Blij met logo


Alle credits voor mijn logo gaan naar Sylvie van der Loo van Semdesign. Mijn wensenlijstje heeft zij vertaald naar dit mooie zwart, wit en roze logo waar ik alle kanten mee op kan. Ik ben er superblij mee.

Dankjewel Sylvie!

Door wie?


Printed Stories is bedacht en opgezet door Lisanne Davids. Na een studie Kunst- en Cultuurwetenschappen en gewerkt te hebben in de culturele sector en het hoger onderwijs is zij nu voor zichzelf gestart.

Met een passie voor illustraties zoekt zij voor Printed Stories unieke producten van illustrators uit de hele wereld bij elkaar. 

Lisanne werkt en woont in Utrecht, is getrouwd met Endre en
moeder van dochter Maxime van 1 jaar. 

Lees meer. 

Volg de ontwikkelingen!


Als alles volgens de planning verloopt gaat de online shop eind april open. Via facebook, twitter, de blogpagina van Printed Stories en natuurlijk deze nieuwsbrief, houd ik iedereen op de hoogte van de ontwikkelingen! 
Facebook
Twitter
Blog
Email
Copyright © 2014 Printed Stories, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp