Copy
Bekijk deze e-mail in je browser

Wat doet u met de feedback van patiënten?
 

Geachte heer / mevrouw,

Resultaten uit Patient Reported Outcome Measures (PROMs) en Patient Reported Experience Measures (PREMs) vormen een essentiële bron van informatie voor de patiënt. Wij, de Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties (NFK), willen het gebruik van PROMs en PREMs stimuleren om kankerpatiënten beter inzicht te geven in de kwaliteit van leven en van zorg. Dit doen wij door middel van de NFK Transparantie Challenge. Doet u mee? 
 
Klik hier voor het aanmeldformulier


Transparantie Challenge 2019

Met de Transparantie Challenge willen we ziekenhuizen stimuleren om inzicht te geven in patiëntervaringen over kwaliteit van leven en zorg. Dit kan door transparant te zijn over het gebruik van PROMs en PREMs. In 2018 reikten we al zes aanmoedigingsprijzen uit aan ziekenhuizen die transparant waren over de resultaten van hun PROM of PREM vragenlijsten. Dit jaar peilen we het gebruik van de vragenlijsten opnieuw. We hopen dat PROMs en PREMs inmiddels vaker worden gebruikt én dat meer ziekenhuizen hier transparant over zijn. We dagen u daarom uit om inzicht te geven in welke PROMs en PREMs in uw ziekenhuis worden toegepast en wat u met de uitkomsten doet.
 

Doet u ook mee?

Het ziekenhuis dat uitkomsten van PROMs en PREMs het meest optimaal benut, ontvangt de NFK Transparantie Award 2019. NFK zal hier media-aandacht voor vragen en u kunt dit gebruiken in uw eigen communicatie. Door deel te nemen aan de Transparantie Challenge zet u de patiënt nog meer centraal.

Wij zien uw aanmelding graag tegemoet! U kunt hiervoor dit aanmeldformulier invullen. Meedoen kan tot uiterlijk 24 mei 2019. Zodra wij uw formulier ontvangen hebben, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Heeft u vragen over de Transparantie Challenge of over uw deelname?
Neem dan gerust contact op met Dorien van Benthem, belangenbehartiger Transparantie van Zorg bij NFK.

Met vriendelijke groet,

Arja Broenland
Directeur-bestuurder NFK

Procedure

Ziekenhuizen kunnen zich tot uiterlijk 24 mei 2019 aanmelden via dit aanmeldformulier. Onze onafhankelijke jury kiest vervolgens een winnaar op basis van een aantal beoordelingscriteria. De NFK Transparantie Award wordt in september 2019 uitgereikt. Lees hier meer over de deelnamevoorwaarden en beoordelingscriteria.
Copyright © 2019 NFK

Ons adres is:
Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties (NFK)
Godebaldkwartier 365
3511 DT Utrecht

Ons e-mailadres is:
communicatie@nfk.nl

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
NFK · Godebaldkwartier 365 · Utrecht, Netherlands 3511 DT · Netherlands