Copy

Kære frivillig i Røde Kors Hovedstaden


Foråret og sommeren er endelig over os, og ligesom træerne spirer aktiviteterne her i Hovedstaden!


Husk at kom med til vores årlige sommerfest d. 9/6, hvor alle frivillige er inviteret. Se invitationen og meld dig til her!

April og maj har virkelig været nogle spændende måneder i vores verden, og her kan du få et overblik:

Besøgskoppen sætter fokus på ensomhed
I april kunne vi byde velkommen til Besøgskoppen, der sætter fokus på vores Besøgstjeneste.

Vi mener, der er stor værdi i at dele livshistorier, og det er Besøgskoppens formål: På koppen kan du læse historier fra vores besøgsmodtagere, og vi håber, at endnu flere har lyst til at blive besøgsvenner. For der er stadig mange derude, som savner nogen at dele deres historier med.
Læs en artikel om Besøgskoppen her6000 kopper er blevet spredt til 50 caféer og kantiner i Hovedstaden, og TV2 Lorry lavede blandt andet et fint indslag med Niels, som har været besøgsven i 40 år. Se det her!

Smid Tøjet gav 65.000 kr. til Røde Kors Hovedstaden
Genbrugskampagnen Smid Tøjet er for nylig løbet af stablen, og her kunne hele Danmark donere tøj, der i sidste ende kommer udsatte til gavn.

I Hovedstaden oprettede vi en pop-up butik (se billedet i toppen), hvor københavnerne kunne donere og købe tøj, og det var en stor succes! Butikken endte med et overskud på 65.400 kr., som ubeskåret går til gode projekter i Hovedstaden. Her kan du læse en artikel om butikken.

Rapperen Klaskefar var også med til at sætte fokus på butikken med en super sej genbrugsfreestyle - se den her på Facebook!

Babyer & børnetøj
Vi bliver altid glade, når vores aktiviteter har vokseværk, og derfor er det dejligt, at Babynettet nu er startet på Amager. I Babynettet mødes nybagte mødre mødes og hygger sig, og du kan læse en artikel om Babynettet her!


Hvis de nybagte mødre savner noget flot og billigt børnetøj, kan de altid komme til Nørrebro: Her har vi nemlig åbnet en hel butik, hvor man kun kan købe børnetøj – så skynd dig ned og gør et kup!

Har du en god idé til en artikel, vi bør skrive? Så skriv meget gerne til Kommunikationsgruppen på nyheder.rkh@rodekors.dk.

Husk at hold et vågent øje med vores nye og flotte hjemmeside og følg med på Facebook og Instagram (rode_kors_hovedstaden)

De bedste hilsner

Kommunikationsgruppen i Røde Kors Hovedstaden

Copyright © 2016 Røde Kors Hovedstaden, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list