Copy

Vi er altid til stede - også i julen!


Kære modtager af Røde Kors Hovedstadens nyhedsbrev.

Julen er hjerternes fest, men kan også være en svær tid for mange. I dette nyhedsbrev kan du blandt andet læse, hvordan vi hjælper de mest sårbare i juletiden.

Rigtig god læselyst!

Margrethe skal endelig holde jul
”Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har fået flæskesteg og brune kartofler.” Sådan lyder det fra 89-årige Margrethe, der i mange år har følt sig alene - især i juletiden. Men i år fik hun en dejlig gave af sin besøgsven - se med her <3

Vi uddelte julehjælp
For første gang valgte vi at uddele julehjælp, og det vakte stor glæde hos modtagerne: ”Nu kan vi overleve julen på en anden måde, og det er dejligt,” fortalte John Andersson blandt andet. Læs mere her.
 
Netværkshuset Kastruplund holdt julefest
Det var en fantastisk hyggelig dag, da brugere og frivillige fra Netværkshuset Kastruplund holdt julefest d. 17/12, og her kan du læse en artikel om dagen.

Niels har været frivillig besøgsven i 41 år
Det er næsten ikke til at begribe, men Niels har været frivillig besøgsven i over 40 år her hos os! Forleden blev han fejret, og her får du en dejlig videohilsen fra ham.

Julehygge for vores mange frivillige
Her på kontoret holdt vi traditionen tro julehygge for vores mange frivillige, og det var en dejlig dag fuld af æbleskiver, gløgg og hygge. I år faldt dagen d. 15/12, og her kan du se nogle flotte billeder fra dagen.

Alle vores genbrugsbutikker får hjertestarter
Det vil altid være en kerneopgave for Røde Kors at redde liv, og derfor får alle vores 13 genbrugsbutikker i denne tid monteret en offentligt tilgængelig hjertestarter. Vi var med, da de frivillige i butikken på Nordre Frihavnsgade 45 lærte deres hjertestarter at kende.

Venskabsfamilierne holdt middag
"Når vi ses, tager vi på café, spiser eller tager på ture sammen i det københavnske kulturliv.” Sådan fortæller Maria, der er matchet med Kasia i aktiviteten Venskabsfamilier. I november mødtes fire Venskabsfamilier til en hyggelig middag, og det kan du læse mere om her.

Er du vores nye praktikant?
Vi søger lige nu to praktikanter, der blandt andet skal arbejde med analyse og udviklingsopgaver. Der er ansøgningsfrist d. 2/1, og du kan se opslagene her.

Rigtig glædelig jul og et godt nytår! :)

Mange gode hilsner fra alle os i Røde Kors Hovedstaden
 
Facebook
Instagram
LinkedIn


This email was sent to <<E-mailadresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Røde Kors Hovedstaden · Nordre Fasanvej · København 2000 · Denmark