Copy
Nieuws vanuit COC Noord-Holland Noord
View this email in your browser
True colors 2014.Have a ball!
Op zondag 26 januari is er een grote groep COC vrijwilligers naar Amsterdam afgereisd. In Paradiso vond de nieuwjaarsreceptie van COC Nederland plaats. Ook werd er tijdens deze receptie een fundraiser  georganiseerd voor het Bob Angelo fonds. Het fonds steunt kleinschalige initiatieven die gericht zijn op de acceptatie van LHBT’s.
Het programma bestond uit een toespraak van onze landelijk voorzitter Tanja Ineke en minister Jet Bussemaker van emancipatie. Jet Bussemaker werd door host Barbara Barend flink aan de tand gevoeld over de zware afvaardiging die Nederland richting de
 Olympische Winterspelen stuurt. Het geheel werd muzikaal omlijst met o.a. DJ Mayday, dansers, Jamai en een optreden van Glennis Grace.
Al met al een avond waarin alle roze landelijke initiatieven werden getrakteerd op een prachtig feest!
  
Roze week Alkmaar
Sinds januari zijn we alweer druk bezig met mooie plannen voor de Roze Week Alkmaar. De Roze Week Alkmaar valt dit jaar samen met een aantal andere prachtige events, wat het voor mensen van buiten Alkmaar nog aantrekkelijker maakt om onze stad te bezoeken en daarmee ook onze Roze Week tot een groot en mooi feest te maken. Op vrijdag 23 mei zal de kaasmarkt kaas bel door een prominente Nederlander worden geluid, en daarmee de Roze Week officieel te openen.
Op 31 mei sluiten we af met een prachtige roze boten parade. Tussen door zijn er veel activiteiten in de planning, en gezellige feestjes natuurlijk. Een klein tipje van de sluier; De stichting ‘Meer dan gewenst’ heeft inmiddels al toegezegd een lezing te komen houden 
in ons pand aan de Bierkade  op dinsdag 25 mei. Sara Coster schrijfster van het boek: “ De wens en de vaders”,  komt die avond als gast spreker.
Verder blijft het programma nog even een verassing, hou dus onze website in de gaten. www.rozeweekalkmaar.nl en www.stichtingmeerdangewenst.nl .

Grachten Parade 31 mei
Vanaf 15 februari opent de inschrijving van de botenparade. Wil je mee varen met een boot over de grachten van Alkmaar tijdens de botenparade op 31 mei. Ga dan snel naar de website van de Roze Week Alkmaar en meld je aan. Klik op deze link
Nieuws van het Bestuur
René Kortekaas heeft aangegeven  per 1 maart af te treden als algemeen bestuurd lid. René is dan 1 jaar lang bestuurslid geweest en hij heeft aangegeven dat dit een rol is die hij niet ambieert. Graag wil René zijn energie  richten op de organisatie van andere COC  activiteiten, zoals bv. de roze week en de websites. Overige bestuursleden respecteren René zijn keuze en willen hem bedanken voor zijn inzet afgelopen jaar.
De rol van secretaris is helaas ook nog niet vervuld.
Wij willen onze leden dan ook vragen actief mee te denken of dan wel te reageren op onze vacature van secretaris of als algemeen bestuurslid. Je kunt met vragen over deze vacatures altijd vrijblijvend contact opnemen met Maaike Kardinaal door een mail te sturen naar voorzitter@cocnoordhollandnoord.nl. De vacature staat ook online op www.cocnoordhollandnoord.nl
Het bestuur staat per 1 maart uit 3 leden.
Algemeen lid: Daan Otto, penningmeester: Richard Mulder en voorzitter: Maaike Kardinaal
Café Hoezo Anders!  
Het zijn weer bijzondere maanden geweest voor Café Hoezo Anders. November kwam de Sint langs met zijn hulppieten. Iedereen natuurlijk hartstikke zenuwachtig want we moesten op de stoel zitten bij de Sint. Gelukkig viel het mee en kregen we allemaal wat lekkers.
En toen  stond de kerst voor de deur en kwamen de bezoekers en medewerkers van de Baan uit Haarlem op bezoek. Wat een gezelligheid. Astrid had verschillende kerstliedjes op papier gezet zodat we met z`n allen konden meezingen met Astrid zelf op gitaar. Het leek wel een koor zo mooi. De mannen van het COC werden verwend met een kerstpakket. Dit hadden ze zeer verdiend vanwege hun inzet voor het Café.
5 Januari gingen we met z`n allen naar Haarlem toe. Daar werden we uitgenodigd voor de nieuwjaar borrel. We werden zeer hartelijk ontvangen met warme oliebollen en Champie.  Er werd wat afgekletst door alle bezoekers en het is zeker voor herhaling vatbaar.
19 Januari was een geweldige middag. Dansles van Niels. In het begin ging het nog wat stroef maar na een paar keer oefenen met z`n allen werden de heupen losser. Van Lamba tot de kabouterdans, het maakte ons niet meer uit. U vraagt wij dansen!!! Nog bedankt Niels voor de leuke middag.

En voor 16 februari staat er een geweldige Karaoke op het programma!
Dit was weer een laatste update van Café Hoezo Anders.
 
1811 Musical Café
Wat is er leuker dan op zondagmiddag naar een musical te gaan?
Alleen is een kaartje voor een musical tegenwoordig best wel prijzig!
1811 Dance & Drinks heeft een leuk alternatief: het 1811 Musical Café. Op zondag 9 maart ben je vanaf 15:00 u van harte welkom.
Musical miepjes Arjen en Niels zorgen voor de muziek en de gezelligheid. Je kunt kijken en luisteren naar de leukste musical liedjes. En natuurlijk ook meezingen. Misschien ontdekken we wel het nieuwste musical talent?
Alles onder het genot van een lekker drankje e
n zoals het hoort in de pauze een ijsje.
Tot dan!
CandyLand in 1811 Dance&Drinks !!!!
 
Met CandyLand wordt het pand aan de Bierkade omgetoverd in een zoete snoepkraam vol met zoetwaren in felle, zachte, zwart/witte en pastel kleurtjes: het wordt één groot snoepavontuur……
En waar je vroeger hebt geleerd: wel kijken, maar overal van afblijven is er op deze avond geen houden meer aan: je moet gewoon even proeven, likken, ruiken en voelen……
Niemand tikt je op de vingers als je je niet kunt bedwingen en gewoonweg iets in je mond moet steken om even op te sabbelen…..
Zelf een chocoladefontein ontbreekt niet en daar kun je natuurlijk naar hartenlust je favoriete Candy in dopen en genieten van al dat lekker om je heen.
Het lijkt wel een sprookje: zoveel lekkers op één avond zag je nog nooit!
En natuurlijk is er ook gedacht aan het entertainment: er is weer een super performance geboekt dat helemaal in het teken staat van CandyLand en waar je mond spontaan van open zal vallen.
Wel oppassen dat er dan niets uitvalt heh…..
 
Zaterdag 29 maart in 1811 Dance&Drinks
Open vanaf 22.00 uur
Entree: 3,00 euro (inclusief bewaakte garderobe)
Facebook
Twitter
Website
1811 Dance&Drinks
Copyright © 2014 COC Noord-Holland Noord, All rights reserved.


afmelden voor de nieuwsbrief   

Email Marketing Powered by Mailchimp