Copy
Use this area to offer a short preview of your email's content.
View this email in your browser
Politiek café
Op 7 november vind er in 1811 Dance & Drinks  een politiek café plaats.
Inmiddels zijn er door de organisatie diverse vraagstukken en stellingen op papier gezet o.a. over zichtbaarheid, veiligheid en voorlichting. Onder het genot van een hapje en een drankje en de betrokken debatleider en homoambassadeur Lili Brouwer hopen wij op een informatieve en gezellige avond.
 
Het programma van de avond ziet er als volgt uit;
19.30-20.00 uur inloop
20.00-20.15 uur Intro
20.15-20.45 uur Deba
t aan de hand van stellingen
20.45-21.00 uur Pauze
21.00-21.30 uur Debat aan de hand van stellingen
21.30-21.40 uur Afsluiting
21.40-22.30 uur Borrel
 
Maar onderschrijf ook het belang niet van deze avond. Juist op deze avond kun jij vragen stellen aan de bestuurders van de stad en laten horen en zien dat LHBT beleid hoog op hun agenda moet staan. Kom dus allen.
 
Roze Week Alkmaar
De kogel is door de spreekwoordelijke kerk! Ook in 2015 organiseert COC Noord-Holland Noord de Roze Week Alkmaar. Wel is er dit jaar voor gekozen niet de gehele week activiteiten aan te gaan bieden, maar zeer waarschijnlijk er een lang weekend van te maken. Op deze wijze blijft het voor de organisatie behapbaar. In 2015 gaan we dan ook besluiten of voortaan doorgaan als Roze Weekend Alkmaar of Alkmaar Pride. De grachtenparade zal ook in 2015 weer plaatsvinden op zaterdag 30 mei.

Algemene Leden Vergadering.
Op donderdag 11 december vind de algemene leden vergadering plaats. Tijdens deze vergadering zullen er diverse nieuwe bestuursleden worden aangedragen. U kunt dan op hen stemmen.
De agenda en andere stukken zullen ter zijner tijd op de website van het COC Noord-Holland Noord kenbaar worden gemaakt en via de email wordt iedereen uitgenodigd.

Voorlichting.
We krijgen nog steeds veel verzoeken binnen van scholen om voorlichting te geven. We zoeken altijd nog  meer voorlichters. LHBT-ers die voor een groep jongeren hun verhaal durven te vertellen en daarmee een voorbeeld kunnen zijn voor jonge LHBT-ers die nog moeite hebben met hun coming out. Ook kan voorlichting direct leiden tot minder vooroordelen. Lijkt jou dit wat? Neem dan contact op met onze coördinator voorlichting Marloes Derksen. voorlichting@cocnoordhollandnoord.nl
Songfestival Night in 1811 Dance & Drinks
Een vehikel…..
Waardeloos…..
Een drama dat 3 uur te lang duurt…..
Doorgestoken kaart……
Vriendjespolitiek……
 
Allemaal prachtige superlatieven van evenzo prachtige mensen, die het allemaal menen te weten.
Het Eurovisie Songfestival is al sinds de begin dagen (1956 !) een bron van ergernis, achterdochtig gekonkel, geldverslindend belastinggeld, hysterische zangeressen, lelijke zangers, falende presentatoren en een te trage puntentelling.
 
Maar ook: een geweldig jaarlijks spektakel met prachtige liedjes, een decor wat ieder jaar mooier en visueler wordt, technische hoogstandjes en een puntentelling die juist door de traagheid ervan, de spanning er in houdt.
Zeker door de deelname van Nederland de afgelopen 2 jaar  en de behaalde posities is het Eurovisie Songfestival weer leuker en spannender dan ooit.
Waar we met elkaar om het hardst schreeuwen dat de deelname van dit jaar wéér niks is, werd Nederland afgelopen keer toch maar mooi 2e…..
Lees verder

 
Agenda 2014
  • 7 november Politiek café in 1811 Dance & Drinks
  • 29 november Songfestival Night in 1811 Dance & Drinks
  • 6 december 20st Nationaal COC songfestival in Den Bosch
  • 11 december Algemene Leden Vergadering
  • 12 december Paarse vrijdag
  • 27 december Karaoke Night in 1811 Dance & Drinks
Elke donderdag Café avond vanaf 20.00 uur | Elke zaterdag Danceparty! vanaf 22.00 uur in 1811 Dance & Drinks. www.1811alkmaar.nl 
Als je een privé feest wil geven in 1811 Dance & Drinks neem dan contact op via 
info@1811alkmaar.nl 
Copyright © 2014 COC Noord-Holland Noord, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp